INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupio po 27 prodaje po 27,27 zadovoljava se sa 1% hmmmm

aj bar je veselo…ima se prometa…netko kupuje neko prodaje….glavno da se trguje
[lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

baj baj 27….. [shocked]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

teško da je to isti igrač.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Zavjera konzorcija rusi cijenu ili informacija da nemogu otplatiti obveznicu?

A kao dobili kredit.
Stipe sredio.

Gdje je odgovornost mirovisnkih fondova za inertnost oko poslovanja ove firme a drze veliki dio??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

pukli margini…..idemo dalje za par dana u +

toliko st eme popljuvali kao da drukam kontra…samo sam rekao da ovdje nema spasa jer ako cijeli svijet raste 2% a mi padnemo 4% onda je valjda jasno kamo idemo..
plus poprilično sam uvjeren da će sp500 vrlo brzo ispod 1000 a onda ovdje nema spasa * 2…
samo objava poslova može zadržati cijenu od rasula..

+ poprilično sam siguran da kredita neće biti do sjednice..a onda je sve moguće…plus 31.06.2010. je pre blizu da bi se van Hrvatske igrao s ingrom..lp i ugodno ljeto

a drugo u pon su svi bili 2% u plusu a cijeli crobex u minusu…meni je to dovoljno da vidim da nećemo gore…trebamo prvo pasti na 1600 da dođe do interesa investitora…
a kako da ja reagiram dok sam n aplaži i pijem koktel?
magijom?

A smijali ste se. U redu fulao ja datum, ali bitan je bio zadnji dan u mjesecu, odnosno dan za kada je bio dogovoren stečaj pa se odgodilo. A možda i nije s obzirom na rasulo. Malo ulovio net pa se nasmijao do suza. Vidim da ste i dalje tranu i dalje su krivi "masoni" koji ruše crobex i ingru.

shvatite da će sp500 barem na 950…i da će se to kod nas duplo osjetiti!!!
ja prodaao po 30,xx a vi me vrijeđali…da li se i sada smijete?
da li smo svi koji smo prodali i dalje budale? da li ste i dalje raspoloženi za vrijeđanje???
sretno svima…javim se kroz par dana …

R.I.P. Crobex

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nevjerojatno, satrli su 12.000 komada na bidu na 27 kn !!!!! [shocked]

Ovo mora da puca margin nekom velikom igraču

Nema više brane, do kraja tjedan smo na 20 kn

sad ovaj prodaje tih 10.000 komada na 27,27 kn [shocked]
varka s branom na 27 kn nije mu uspjela i sad ima dodatnih 10.000 komada za iskrcati [embarass]
[/quote]

…prije će biti da još kupuje pa spušta i niže…dok ne dođe dojava o pucanju sljedećeg margina…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

sa padom cijene svi drukaju još i više jer nisu stigli kupit….

što ste se ulovili tih margina. Pa ne pucaju svima na 27-28 kn.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

…mozda se racunalo rijesiti otplatu obveznica i sa dijelom od nedavno najavljenog dobivanja sindiciranog kredita…a ako se sada trazi produljenje roka za obveznice, to moze jedino znacit i da od tog sindiciranog mozda nece biti nista…ili…?!?

Optimist - loše informirani pesimist

…dobra je info. da ispod 26 nema margina za pucanje…tako da neće više biti umjetnih pritisaka na pad a oni koji su se nakrcali ovih dana a pogotovo danas, žele rast i zaradu, a ima ih puuuno…moj savjet svima je da ne uzimaju margin za dionice NIKADA…u dionice ulažite samo onaj novac koji vam ne treba u narednih 2 godine…to već znamo svi ali eto pameti nikad dosta…vidite što vam rade "braća"…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close