INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bit ce interesantno gledat danasnji dan…promet je ok…dal ce doc do obrata tek treba vidjet

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Netko brani (margin call?) s 10.000 komada na kupnji na 27 kn… ako ga nakrcaju prisjest će mu

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Evo i mog skromni doprinos na …ovaj veliki nalog na 27.KN

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

bit ce interesantno gledat danasnji dan…promet je ok…dal ce doc do obrata tek treba vidjet

Vrlo lako moguce.
Treba cekat kraj dana , iako, ja ceka malo ispod 26

ve dok jedan pukne strelicu od 12.000 komada la će bit bežanije.
[wink]

evo, kaj sam rekel….puca i tih 10.500 komada pomalo….a de je sledeća obrana?!?!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Sada svi imate dokaza da isti koji ruši cijenu sada i barni cijenu [kiss]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nevjerojatno, satrli su 12.000 komada na bidu na 27 kn !!!!! [shocked]

Ovo mora da puca margin nekom velikom igraču

Nema više brane, do kraja tjedan smo na 20 kn [embarass]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Evo iskrca se netko na 27,00.. [undecid]

Psihologija je sve na burzi [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Netko brani (margin call?) s 10.000 komada na kupnji na 27 kn… ako ga nakrcaju prisjest će mu

…zna on što radi…dojava o pucanju margina ga je tu postavila…poslije se dijeli dobit…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Baš je lijep dan, treba uživati u danu, a sada kada imaš novaca treba znati čekati kao i svoje dionice čuvati……….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sada svi imate dokaza da isti koji ruši cijenu sada i barni cijenu [kiss]

I što mu možeš? Soli na rep?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Nevjerojatno, satrli su 12.000 komada na bidu na 27 kn !!!!! [shocked]

Ovo mora da puca margin nekom velikom igraču

Nema više brane, do kraja tjedan smo na 20 kn

sad ovaj prodaje tih 10.000 komada na 27,27 kn [shocked]
varka s branom na 27 kn nije mu uspjela i sad ima dodatnih 10.000 komada za iskrcati [embarass]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close