INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

luki007: ” Obavještavaju se putnici da vlak zvan ingra kreće sa perona 4 u smjeru 50 000 kn….karta se može kupiti još uvijek s popustom na blagajni, cijena karte 40 000 kn, u cijenu je uračunat popust cca. 25 %…….svim putnicima želim ugodan put……[smiley2] ” Mislim da će taj vlak još dugo, dugo putovati do tog odredišta. Inače vlakovi mogu i u rikverc, s tim da ti plaćeni iznos za kartu nitko ne vrati. Bliže je povratku na matičnu stanicu, peron 35, gdje čekaju nestrpljivi putnici. Štaće ti ražanj bez zeca!

Oprostite, ali to je putovanje bilo prije mjesec dana. Trenutno je najatraktivnija destinacija 50k, ali ako želite možemo vas predbilježiti za 60k. Na raspolaganju smo Vam od 10-16:30.
Nadamo se da ćete odabrati nešto od naše raznolike ponude, jer svakako nećete pogriješiti.
Radujemo se, te se nadamo da ćete barem iskorisiti destinaciju 50k.
Pozdrav

Mislim da će taj vlak još dugo, dugo putovati do tog odredišta. Inače vlakovi mogu i u rikverc, s tim da ti plaćeni iznos za kartu nitko ne vrati. Bliže je povratku na matičnu stanicu, peron 35, gdje čekaju nestrpljivi putnici. Štaće ti ražanj bez zeca!

……biseru…..karte su skoro sve rasprodane, mislim na ove s popustom…..
…….a nebudeš li sad kupio barem jednu, cug ti bu pobegel ti bogca, nebuš videl 50k niti beli Zagreb grad….
………a fitilj je prema nekim informacijama koje imam već skoro dogorio do kraja, čeka se eksplozija……

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ne kužim kako može ići gore a dokapitalizacija je blizu.
Pa valjda ide nakon toga gore……..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Ne kužim kako može ići gore a dokapitalizacija je blizu.
Pa valjda ide nakon toga gore…..

1) ….pa čovječe samo što nije nije dokapitalizirana po tržišnoj cijeni……
2)….jesi možda čuo za poslovne rezultate u 1. polugodištu koji graniče sa znanstvenom fantastikom…..
3)….bvps nakon dokapitalizacije = 3,4…..
4)….trebam još kaj reć !!??
5)…..jeftin dokup je prošao i ovakvi drukerski postovi više ne prolaze, moral buš platit 4 banke za 1 dionicu….[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ne kužim kako može ići gore a dokapitalizacija je blizu. Pa valjda ide nakon toga gore……..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Dokapitalizacija je skoro gotova. Tko je kupio, kupio je. A tko nije platit će više ako želi ovu dionicu.

Ne drukajte neumjereno. Sutra će Rušimir pokazati svoje pravo lice[smiley11]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ne drukajte neumjereno. Sutra će Rušimir pokazati svoje pravo lice[smiley11]

Bez brige, Rušimir je jučer otišao na godišnji, te je rekao da mu je potrebno puuuuno vremena za odmor.
[smiley2]

mislim da ga je zamjenio kolega Rastimir i da mu je godišnji pri kraju……….. [smiley11]

Ne kužim kako može ići gore a dokapitalizacija je blizu. Pa valjda ide nakon toga gore….. 1) ….pa čovječe samo što nije nije dokapitalizirana po tržišnoj cijeni…… 2)….jesi možda čuo za poslovne rezultate u 1. polugodištu koji graniče sa znanstvenom fantastikom….. 3)….bvps nakon dokapitalizacije = 3,4….. 4)….trebam još kaj reć !!?? 5)…..jeftin dokup je prošao i ovakvi drukerski postovi više ne prolaze, moral buš platit 4 banke za 1 dionicu….[smiley1][smiley2]

Potpisujem

40799,00 3
40800,00 16

ima ko za posudit, skinut ću ja ak niko neće!!!! [smiley2]

3)….bvps nakon dokapitalizacije = 3,4…..

Srećom ipak nije
[smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

luki007: ” 3)….bvps nakon dokapitalizacije = 3,4….. ” Srećom ipak nije [smiley2]

Čovjek se sigurno u euforiji drukanja malo zanio…ništ strašno…
No nije zgorega ponoviti, iako ovo nije taj topic…….BVPS = kapital i rezerve (AOP16) / broj dionica
P/B = cijena / BVPS

…jer niko se nije učen rodil….osim nas Zagoraca… z malom maturom…..
[smiley2]

Scio me nihil scire

New Report

Close