Situacija je vrlo jasna ;
1. Ako zadržite dionice možda neće rasti = rizik
2. Ako prodate dionice sigurno vas neće boliti ako dođe na 25 = sigurnost
A treća opcija:
3. Ako prodate a cijena raste = u ljekarnu po gastale
Ova opcija izgleda ni kod tebe ne drži vodu, kao ni kod ješ nekih s ovog foruma.
A treća opcija:
Ova opcija izgleda ni kod tebe ne drži vodu, kao ni kod ješ nekih s ovog foruma.
[/quote]
Zar ima pubertetlija na ovom forumu, pa upravo sam to i napisao ?
Kako si meni dao 2% evo tebi 100%
zaboravio si nadodati ovo:
p.s. ako ste na crobexu – rizik
zoki i bembo*
bolje vam je da prodate još dok imate kome..čuvajte se jer bi moglo opet na 20
[lol]
ja ne prodajem samo komentiram…… [thumbsup]
A treća opcija:
[/quote]
Zar ima pubertetlija na ovom forumu, pa upravo sam to i napisao ?
Kako si meni dao 2% evo tebi 100%
[/quote]
Ja ti nisam ništa dao, a što se tiče te treće opcije nju nisi naveo. Ili pišeš nevidljivim slovima.
Napisao si da možemo držati uz rizik da ne raste, možemo prodati i čekati 25 ali opciju da prodamo a ona naraste nisi spomenuo. Ja sam samo napisao da u slučaju te treće opcije neki mogu po gastal, iako ona po pisanjima nekih nije baš vjerojatna.
Ovaj post se odnosi na dioničare, nikako zlato ljupce ili bankovne kamatare !
Da li se slažete s slijedećim ;
U ovo recesijsko vrijeme, vrijeme bez posla i novaca, uvijek je pametno ulagati u sveopće podcijenjene dionice.
Koje dionice ; dionice koje su već pretrpile max pad, kao što su u našem slućaju građevinari INGRA, VDKT, INDG ili mislite da je pametnije ulagati u DLKV ili IGH, a koji nisu podcenjeni nego precijenjeni bez strukturnih promijena i mogućnosti većega rasta ?
U trenucima oporavka tržišta jasno je da će više podcjenjene dionice neusporedivo rasti, pa nije moguće da raste već sada precjenjena dionica.
Knjigovostvena vrijednost INGRE je 5 puta veća od IGH, a dionica IGH je 5 puta veća od nominale. Nadam se da niste tako naivni da ne računate kako neće biti korekcije na prvoj prilici, a kao primjer je dodatno manji gubitak INGRE nego IGH u prvom kvartalu poslovanja. Situacija je neprirodna i prije ili poslije ravnoteža će nastupiti na tržište.
Da da, kakvo laprdanje – podcjenjena, precjenjena.
Po čemu je INGR više podcjenjena od DLKV ( nemam nijednu), osim po tome da si kupio INGR a nemaš DLKV [lol] [lol]
A što s firmama koje i u recesiji posluju odlično, te naravno ne valjaju [lol] [lol]
Po čemu je INGR više podcjenjena od DLKV ( nemam nijednu), osim po tome da si kupio INGR a nemaš DLKV [lol] [lol]
A što s firmama koje i u recesiji posluju odlično, te naravno ne valjaju [lol] [lol]
[yawn] [yawn] [yawn] [yawn]
Kolega, rado ću čuti zašto je kupovina INGR nešto više od kocke trenutno ( s boljim ili lošijim koeficjentom, to je sad druga stvar). Nikako ne želim da INGR ode u stečaj ili bilo što slično, i milsim da neće, ali ovo s BV je bez veze, jer treba uzeti u obzir i dug.
Kolega, rado ću čuti zašto je kupovina INGR nešto više od kocke trenutno ( s boljim ili lošijim koeficjentom, to je sad druga stvar). Nikako ne želim da INGR ode u stečaj ili bilo što slično, i milsim da neće, ali ovo s BV je bez veze, jer treba uzeti u obzir i dug.
Kolega, kada postavite pravo pitanje dobiti ćete isti odgovor, a dokle se vaša prozirna pretpostavka temelji na cinizmu nemožete očekivati hvalospjeve ili argumente.
Kupnja određene dionice je stvar osobne kulture da ne kažem higijene.
Istina, pretpostavljam da ste dosta uložili truda u svoju projekciju poslovanja INGR za 2011-2012 godinu, da li ćete podijeliti s nama ?
Istina, pretpostavljam da ste dosta uložili truda u svoju projekciju poslovanja INGR za 2011-2012 godinu, da li ćete podijeliti s nama ?
Ovo je već pitanje za nekog pametnijeg od mene.
Samo nagađam da je INGRA najbolja prilika na CROBEX-u za 2011/12, ali tu su i ERNT, INA, JNAF i naravno LKRI, a čije dionice nažalost ja nemam. Posebnu pažnju skrečem na meni najstabilniju dionicu KRAŠ, ali kao što sam rekao tko sam ja da "lapardam" ?