Gdje nabavljaš buniku…..?
Ponovno pročitaj šta si napisao, drugi dio! Sam sebe tješiš ili……Htio sei reči da se propuštene prilike pamte dulje od onih iskorištenih?
Da, ali ne postoji drugi dio samo cijelina .
Prijevod;
tko nije po TA i ostalim duhovnim zaključcima kupio INGRU biti će mu žao !
Dalje ;
Što se može INGRI desiti lošije nego danas, STEČAJ , odlično iz stečajne mase bi dioničari dobili minimalno duplo, a realno 4 puta više nego im sada vrijedi dionica, to sam želio reči .
[/quote]
Naravno, daj Bože stečaja!
Rijetki ovdje razmišljaju i u tome smjeru, ali svakako cilj nam je da tvrtka funkcionira, da ljudi rade i zarade [pray]
Najnovije vijesti:
Evo potencijalnih poslova za naše građevinare
Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se u zgradi Vlade s predsjednikom Uprave G2 Investment Group J. Toddom Morleyem koji je predstavio novi koncept ulaganja u Istarsku županiju.
Taj bi projekt ujedinio kulturne, turističke, sportske, stambene, trgovačke i druge poslove uz mogućnost izgradnje Guggenheim muzeja.
Riječ je o investiciji od oko milijardu dolara. Premijerka Jadranka Kosor izrazila je čvrstu i snažnu potporu Vlade predstavljenim projektima i naglasila da je ulaganje u Hrvatsku jedna od najvažnijih mjera vladinog Programa gospodarskog oporavka.
Posebno se osvrnula na moguću izgradnju Muzeja i dodala da je važno da Hrvatska uđe u mapu Guggenheim muzeja. Na sastanku su bili ministri gospodarstva i turizma Đuro Popijač i Damir Bajs, Istarski župan Ivan Jakovčić, gradonačelnik Pule Boris Miletić te direktor Brijuni rivijera Ratomir Ivičić.
Evo dugoročni investitori u ingru, dočekali smo svoj trenutak od sada pa nadalje ništa više nece biti kao prije poslovi će se redati kao na traci, burek trejderi će i dalje prodavati a "veliki" će je u tišini
nadokupljavati, ja sam malo skromniji od nekih na forumu pa cu reci da smo do kraja godine na 100kn
bez pretjerano objavljenih velikih poslova (tome cemo biti svjedoci pocetkom iduce godine) nego samo na osovu iskazane dobiti u 3 i 4 kvartalu ove godine( o tome sam vec par puta pisao)!! Vlast ce se uskoro promjeniti u ovoj državi a ex predsjednik ce zamjeniti dosadašnju ulogu Jure Radica, i na mjesto Dropulićke postaviti svoga čovjeka! Dosta je bilo Jureta i kompanije koji su svojim prsima za
razliku od našeg predsjednika uprave Igora debelo u malverzacijama! Ova vlast nikada nije bila na ingrinoj strana i da mu imaju bilo kave malverzacije za izvuci vani več bi ga strpali u zatvor a ingru poslali u stećaj… zašto Mesić baš u ingri??? Odgovor sam vam dao u predhodnoj rečenici!! Ljudi još jedanput ponavljam ingra je dionica u koju se ulaže dugoročno za 3 do 5 godina tko ju bude čuvao u portfelju izaći ce vani s pravim "malim" bogatstvom ako ju uopce bude htjeo prodavati zbog izdašne dividende koju će nam tvrtka isplaćivati! Povijest na ovoj dionici ce se ponoviti barem ja tako mislim,
i uskoro ce biti svima jasno da je u pravilo ingra jedini kvalitetan građevinar!
ingra ima target na 20kn.
Tako je govorio Brutalni Kapital
prodao..vratio clanarinu od jucer [cool]
[/quote]
Bravo.
Maestralno
na mogucem dnu burek zaradjen! A gap gore na 32, kaj niste vidjeli kolega?
Hmmmm, mozda i kupi dokraja!!
[lol]
@pobjeda nekuzim target , kako ste dosli do njega?
Ja vidim samo leptira koji moze i do 20. [huh]
[/quote]
Kolega brutalis ne kopirati target. Reko ja to jos prije pobjedi i Inverteru.
Bit ce jos odbijanca , a ovaj ko eustahije brzic zgibo iz ingre i uletio u Dlkv [bye]
a bit ce i pada!
Po harmonicu je vec odradjen al moze i jos dole
cjus
Neznam točno koliki je broj ali negdje oko 150k dionica je protrgovano ispod 30 kuna, a nitko iz top10 nije prodovao.
Danas smo vidjeli koliko su mali isprepadani. Netko se malo igrao i odmah bum bum po bid, da bi vjerojatno taj netko opet kupovao.
5000 komada ako ne i više je protrgovano po ask-u u zadnji 5-7 minuta.
lijepo
ugodan vikend i lp
p.s. vrlo bitna stvar koju svi znamo..u NO imamo predsjednika hrvatske gospodarske komore (ujedno osoba zadužena za promoviranje hrvatske i pronalazak hrv tvrtkama poslove u inozemstvu) te bivšeg predsjednika RH koji je kao i Nadan vrlo efikasan u pregovorima. ma jednostavno prekrasno
i pobjeda tuče bunike..
Vidošević, najveći lupež i opsjenar u hrvatskoj, a konkurencija je u toj kategoriji kod nas prestrašna. Nesposobnjaković do boli, nikada nije ništa napravio di god je bio osim što je, mješavinom svoga primitivnog šarma na koji nasjedaju isključivo idioti, kojih je nažalost previše, uspio maznuti milijune. Parazit veći od organizacije kojoj je na čelu koja nikada ništa nije napravila osim štete. U njemačkoj ili nekoj takvoj državi bio bi sitna varalica, a više bi vremena provodio u pržunu nego vani….
Mesić je još boliji, svađalica koja je bila na čelu, iako bez izvršne vlasti, jedne ovakve drževe. nikada ništa, uz enormnu štetu, nije za Hrvatsku napravio osim što je uspjevao posvađati tzv. partizane i ustaše. nakon 65 godina. Pametnom dosta…
Super za ingru…
Btw pobjeda hvala što si me na pm obavijestio o dobivenom poslu u alžiru za 75 mil ojrova. Lijepo od tebe
[thumbsup]
prodao..vratio clanarinu od jucer [cool]
[/quote]
Bravo.
Maestralno
na mogucem dnu burek zaradjen! A gap gore na 32, kaj niste vidjeli kolega?
Hmmmm, mozda i kupi dokraja!!
[lol]
@pobjeda nekuzim target , kako ste dosli do njega?
Ja vidim samo leptira koji moze i do 20. [huh]
[/quote]
Kolega brutalis ne kopirati target. Reko ja to jos prije pobjedi i Inverteru.
Bit ce jos odbijanca , a ovaj ko eustahije brzic zgibo iz ingre i uletio u Dlkv [bye]
a bit ce i pada!
Po harmonicu je vec odradjen al moze i jos dole
cjus
[/quote]
neznam za vas target i da ste ga uopce ranije postali.
A ovu Ingru neće spasiti ni da Obama dođe u Upravu..ovo će se šortati ko Citi, do boli.. ovdje će se dati uzeti sigurnih 75-100%.i super
Za početak će Stipe srediti kredu u svom stilu…"slušaj imam tu čovjeka,ovog Openhaima ili kak se zove,on bi trebo kredu pa ako možeš nešto da središ"…onda će objaviti Alžir…pa Bosna o kompanji sa Strabagom one neke centrale….pa onda malo nešto kod prijatelja Šeika…Gadafia….pa Putin …a ti i dalje čekaj smak svijeta [lol]
@Ringo
Za početak će Stipe srediti kredu u svom stilu…"slušaj imam tu čovjeka,ovog Openhaima ili kak se zove,on bi trebo kredu pa ako možeš nešto da središ"…onda će objaviti Alžir…pa Bosna o kompanji sa Strabagom one neke centrale….pa onda malo nešto kod prijatelja Šeika…Gadafia….pa Putin …a ti i dalje čekaj smak svijeta [lol]
Čuj prijatelju, Mesić ti nikad u životu nije sredio ništa nikome jer je nesposoban za bilo šta.ko god je s njim išao van u delegaciji nije dobio nikakav posao.ajd ti reci šta je to on ikad sredio? ko će njemu dat kredu čovječe? on može možda može srediti mjesto u staračkom domu. ej on je gerijatrija.a ove priče koje ti pričaš se pričaju već godinu dana..kakav Gadafi,kakav Putin..ne čekam ti ja smak svijeta nego da počne šort. onda ćeš vidjet gdje će ovo završit.gle mene firma ne zanima osim što znam da nemaju ništa i znam da to svi znaju da nemaju ništa..a to samo znači da će šort bit uspješan..sve što se drži na životu samo zbog špekulacija ide na nulu kad počne šort..to je valjda jasno. [sealed]
@Ringo
da, da..sve će vam Stipe lijepo srediti..
sve čega se dotakne postane zlato..sve ide k Arapima..SMS, podravka, kio-orahovica, HPB..
sad je na redu ingra [lol] [kiss]
Propaganda protiv ove dionice je još uvijek jaka. Sada im smeta i Stipe Mesić. Kada poslovi budu dobiveni, onda će pisati kako je to varka, i kako oni uopće nisu potpisani, ili da su potpisi lažni.
Možda bude kakav zemljotres pa se sruši Arena, Dvori Lapad i sve Ingrine građevine u vlasništvu, a sve ostalo ostane netaknuto. Igor ima AIDS, Mesić je posenilio, Vidošević ima skupu ljubavnicu koju financira INGRA. Stvarno Vam je počelo ponestajati ideja, morate smisliti nešto novo, ja sam vam dao neke smjernice.
Likovi gube vrijeme i energiju na pisanje o dionici koja ide u stečaj. Stipe neće biti član NO-a, nego stečajni upravitelj, a Vidošević blagajnik, a Vi će te biti i ostati "sitni drukeri" koji se nisu na vrijeme ukrcali i sada pričaju o "smaku svijeta". Žali Bože snage i energije koju trošite oko dionice koju "ne želite" u svome portfelju. Ne sjećam se da sam ikada pisao na nekoj temi a da nisam imao određene ciljeve u pogledu neke dionice. Vaši ciljevi su ovdje već odavno poznati, ali su Vam ideje pomalo "isfurane"! Pozdrav! U ponedjeljak Vam je zadnji rok za kupnju karte za ovaj "vlakić"! [kiss]
Naročito pozdravljam prijatelja brokera pod nickom "elevator" i poručujem mu da nikada neće biti uspješan kao ja ako ne kupi INGRU na ovim cijenama. [lol]