….vi ste kolega znači izračunali da će ingra za 2,5 godina porasti svega 25 %……hmmm zanimljivo.…….. …..recite na koliko ste se postavili za jeftin dokup da stavim nalog iznad vas……[smiley1][smiley2]
Nemam dionice Ingre niti ih namjeravam kupiti. Recite što sam krivo napisao i da li takav scenario nije moguć i zašto.
U slučaju da bude tako, kolega sokol74 , ja svećano obečajem da ću se prošetati po TRgu bana Jelačića – gol.
DI vadite ta izvješća………sa ZSE ili SDA ???????????????
U slučaju da bude tako, kolega sokol74 , ja svećano obečajem da ću se prošetati po TRgu bana Jelačića – gol.
A ja ošišati na nulu
Nadam se da ste dobro građeni i da imate velikog udava pa možda osvanete na nekoj naslovnici.
[smiley2]
Sve mi se čini da se neće prodavat više ingra ispod 40 000 da bi se dokapitalizirala po 35 000…..[smiley1][smiley2]
matovilka: ” matrix90: ” Anketa Šta mislite kolika će biti cijena dionice [color=blue]INGRE[/color] dana 1.1.2008. a) biti će ista ko i sada ( 40k ) [smiley2][smiley2] b) 40-50k c) 50k-pa na više ” mislim da baš 1.1.2008. godine burza neće raditi ” Što se pravimo pametni( mislio sam do tog datuma, tj. ako želiš početkom 1. mjeseca) [smiley5]
zašto se odmah ljutiš???[smiley2][smiley2][smiley2]
matrix90: ” matovilka: ” matrix90: ” Anketa Šta mislite kolika će biti cijena dionice [color=blue]INGRE[/color] dana 1.1.2008. a) biti će ista ko i sada ( 40k ) [smiley2][smiley2] b) 40-50k c) 50k-pa na više ” mislim da baš 1.1.2008. godine burza neće raditi ” Što se pravimo pametni( mislio sam do tog datuma, tj. ako želiš početkom 1. mjeseca) [smiley5] ” zašto se odmah ljutiš???[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne ljutim se…[smiley2][smiley2]
Mislim da je danas zadnji dan ako se misli prodati po 40 i kupiti po 35 ako je do kraja tjedna i namira T+3 od SDA.
Da li sam u krivu??
Mislim da je danas zadnji dan ako se misli prodati po 40 i kupiti po 35 ako je do kraja tjedna i namira T+3 od SDA. Da li sam u krivu??
Da. Jer se uplata za dokapitalizaciju može izvršiti do idućeg četvrtka.
Teta Baroooo
Krapina: tri ponude za ulaganje u Stubičke toplice
KRAPINA, 31. srpnja 2007. (Hina) – Za projekt razvoja zdravstvenog turizma u Stubičkim toplicama na međunarodni javni natječaj Krapinsko-zagorske županije prijavili su se Sunce hoteli Jake Andabaka, Ingra i konzorcij Konstruktor – IGH, rekao je danas na konferenciji za novinare zagorski dožupan za gospodarstvo Zorko Vidiček.
Županija traži ulagača koji bi po modelu javno-privatnog partnerstava u Stubičke toplice uložio najmanje 50 milijuna eura, a ona u posao ulazi s bolnicom i 16 hektara zemljišta bogatih termalnim vrelima.
Povjerenstvo za razvoj projekta do 3. kolovoza uručit će ponuđačima projektnu dokumentaciju, a oni mogu u roku od dva mjeseca predati ponude. Na temelju već utvrđenih uvjeta, najavio je Vidiček, najbolji ponuđač odabrat će se do sredine listopada, a do kraja mjeseca trebalo bi se osnovati i novo dioničko društvo.
Županica Sonja Borovčak naglasila je da će zaposlenima u stubičkoj Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju biti zajamčena sigurnost te da će ostati jednak broj bolesničkih postelja, koji će se i dalje ugovarati s HZZO-om.