INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….vi ste kolega znači izračunali da će ingra za 2,5 godina porasti svega 25 %……hmmm zanimljivo.…….. …..recite na koliko ste se postavili za jeftin dokup da stavim nalog iznad vas……[smiley1][smiley2]

Nemam dionice Ingre niti ih namjeravam kupiti. Recite što sam krivo napisao i da li takav scenario nije moguć i zašto.

U slučaju da bude tako, kolega sokol74 , ja svećano obečajem da ću se prošetati po TRgu bana Jelačića – gol.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DI vadite ta izvješća………sa ZSE ili SDA ???????????????

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

U slučaju da bude tako, kolega sokol74 , ja svećano obečajem da ću se prošetati po TRgu bana Jelačića – gol.

A ja ošišati na nulu

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nadam se da ste dobro građeni i da imate velikog udava pa možda osvanete na nekoj naslovnici.
[smiley2]

Evo stanja na tržištu

Sve mi se čini da se neće prodavat više ingra ispod 40 000 da bi se dokapitalizirala po 35 000…..[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

matovilka: ” matrix90: ” Anketa Šta mislite kolika će biti cijena dionice [color=blue]INGRE[/color] dana 1.1.2008. a) biti će ista ko i sada ( 40k ) [smiley2][smiley2] b) 40-50k c) 50k-pa na više ” mislim da baš 1.1.2008. godine burza neće raditi ” Što se pravimo pametni( mislio sam do tog datuma, tj. ako želiš početkom 1. mjeseca) [smiley5]

zašto se odmah ljutiš???[smiley2][smiley2][smiley2]

matrix90: ” matovilka: ” matrix90: ” Anketa Šta mislite kolika će biti cijena dionice [color=blue]INGRE[/color] dana 1.1.2008. a) biti će ista ko i sada ( 40k ) [smiley2][smiley2] b) 40-50k c) 50k-pa na više ” mislim da baš 1.1.2008. godine burza neće raditi ” Što se pravimo pametni( mislio sam do tog datuma, tj. ako želiš početkom 1. mjeseca) [smiley5] ” zašto se odmah ljutiš???[smiley2][smiley2][smiley2]

Ne ljutim se…[smiley2][smiley2]

Mislim da je danas zadnji dan ako se misli prodati po 40 i kupiti po 35 ako je do kraja tjedna i namira T+3 od SDA.
Da li sam u krivu??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mislim da je danas zadnji dan ako se misli prodati po 40 i kupiti po 35 ako je do kraja tjedna i namira T+3 od SDA. Da li sam u krivu??

Da. Jer se uplata za dokapitalizaciju može izvršiti do idućeg četvrtka.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Teta Baroooo

Krapina: tri ponude za ulaganje u Stubičke toplice

KRAPINA, 31. srpnja 2007. (Hina) – Za projekt razvoja zdravstvenog turizma u Stubičkim toplicama na međunarodni javni natječaj Krapinsko-zagorske županije prijavili su se Sunce hoteli Jake Andabaka, Ingra i konzorcij Konstruktor – IGH, rekao je danas na konferenciji za novinare zagorski dožupan za gospodarstvo Zorko Vidiček.

Županija traži ulagača koji bi po modelu javno-privatnog partnerstava u Stubičke toplice uložio najmanje 50 milijuna eura, a ona u posao ulazi s bolnicom i 16 hektara zemljišta bogatih termalnim vrelima.

Povjerenstvo za razvoj projekta do 3. kolovoza uručit će ponuđačima projektnu dokumentaciju, a oni mogu u roku od dva mjeseca predati ponude. Na temelju već utvrđenih uvjeta, najavio je Vidiček, najbolji ponuđač odabrat će se do sredine listopada, a do kraja mjeseca trebalo bi se osnovati i novo dioničko društvo.

Županica Sonja Borovčak naglasila je da će zaposlenima u stubičkoj Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju biti zajamčena sigurnost te da će ostati jednak broj bolesničkih postelja, koji će se i dalje ugovarati s HZZO-om.

No respect

New Report

Close