POZITIVA…citiram te:
Nitko ali baš nitko nije mogao znati da ce cijena pokazati svoj povjesni minimum sad kad smo
na korak do izlaska iz krize i kad je praktički najgore prošlo!
Pitaj susjede, ljude, poduzetnike, drvoprerađivače, tekstilce…građevinare… [lol]
Jesi ti s nekog drugog planeta ili…. [undecid]
…kad kupiš onda ćeš vaditi ovaj post ili citirati kolegu…imam tvoje privatne poruke dok si imao Ingru i pisao kako je Ingra zakon i da je podcijenjena i bla, bla…samo neznam da li si bio onda ili sada ne razu man…
glavno da nema stečaja..to je jedino bitno…poslovi će doći kada tad..pa možda već ovaj mjesec..
tko zna možda dobimo neki posao od tipa mlrd$ negdje na bliskom istoku…ili tak nekaj…
danas je sve moguće…tko zna…niko
lp
Tražili ste dugoročnog investitora …pa, evo me u najizvornijem obliku …minus na INGRI- 90…..
Situacija će se popraviti već sa izvješćem u 9.mjesecu…smirite se . Sjetite se prošle godine
u trećem mjesecu kako je bilo. Kad je rast dionica krenuo…za par tjedana sve ste zaboravili , svu gorčinu.
Zato..strpljenja.
Tražili ste dugoročnog investitora …pa, evo me u najizvornijem obliku …minus na INGRI- 90…..
Situacija će se popraviti već sa izvješćem u 9.mjesecu…smirite se . Sjetite se prošle godine
u trećem mjesecu kako je bilo. Kad je rast dionica krenuo…za par tjedana sve ste zaboravili , svu gorčinu.
Zato..strpljenja.
kako stvari stoje imaš sad još gomilu dugoročnih, svi iznad 36-7
Zato..strpljenja.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Zadnja 2 dana pucali su margini i bila je rasprodaja zbog isforsiranog rušenja ispod 30 kn. Sad je to gotovo i ne treba više očekivati ovakve padove i rasprodaje, osim u slučaju neke enormno loše vijesti (npr. stečaja, u koji osobno ne vjerujem). Vjerojatnije je konsolidiranje kupnje i povratak iznad 30 kn u iščekivanju odobrenja kredita Ingri. To bi nesumnjivo bila vijest koja bi Ingru gurnula gore, a do tada [yawn]
joj ovo ne bu dobre
pa piše ti da je tako od kolovoza. misliš da to nije već ugrađeno u cijenu?
objavljeno u narodnim novinama još prošle godine , mislim blokada računa . ingra-gradnja doo je služila za vođenje radove na areni , znači potraživanja kooperanata su prema ingra-gradnji , stoga i blokada računa , sama arena je vlasništvo drugog povezanog društva lanište doo .