Izašli Van uz dobit coca-cola 0,33 , uz promet brokeru 5 gajbi cole…
Al ne nočim više u njoj , dok se ovaj "grdi" graf ne popravi… [lol]
Danas me je "razvuklo" po računu
pa ti sve rasprodaješ, ingru , validus…
Ja sam se iskrcao , sad možete u stečaj i mp3 , razbit će vam se ova sranja o glavu , a ja ću možda kupovati od vas na 11-11,05 kn.
Pitam se ova dva dana koja je uloga jedne brokerske kuće , koja se agresivno reklamira sa malom provizijom i margin kreditima x3 , i banaka koje su to odradile s njima !??
Kod navedene brokerske kuće igh je u puno većoj banani jer je na ingri poluga x 2 a na igh x 3.
Ovo je sve priprema za novi val i kao što smo vidjeli danas je ukrcana znatnije količina. Uspjeli su u naumu i srušili su ingru na smješnu razinu, a kad se nakrcaju dići će je preko samodolovog minimuma i pretovariti mirovincu. Što se tiče teorije zavjere sve je moguće, ipak se zna tko je vlasnik agram brokera, a oni su raspoloženi za svakakve makinacije.
Nadam se da su ovi koji su danas kupili 49.411 kom spremni platiti članarinu idučih dana, neće me valjda razočarati …….. [pray]
Nadam se da su ovi koji su danas kupili 49.411 kom spremni platiti članarinu idučih dana, neće me valjda razočarati …….. [pray]
Članarinu su platili oni koji su danas prodali. Oni koji su kupovali danas znaju što rade za razliku od ovih privh.
u privitku graf…od trenutka kada je izasao FI za 4Q-2009 imamo konstantan pad…hm da, los FI za 4Q i 1Q + sveopca negativna psihoza na trzistu + losa struktura investitora + ??? = rezultat kakvog trenutno imamo…tako u prosjeku imasmo pad od -1% dnevno…a danas eto ostavren promet jednak pa cak mozda i veci od nekoliko unazad tjednih prosjeka…ali uz cijenu pada za dodatnih 2 kn…i jel bi to onda napokon bilo i neko konacno dno ili idemo jos…znat i vidjet ce se ovih dana…(lp)
pitanje je svi pitanja koliko će ingra dobiti za arenu 80, 85,90 mil eura…ovo drugo je sve …trla baba lan .. [pray]..i ovo uvik..
u privitku graf…od trenutka kada je izasao FI za 4Q-2009 imamo konstantan pad…hm da, los FI za 4Q i 1Q + sveopca negativna psihoza na trzistu + losa struktura investitora + ??? = rezultat kakvog trenutno imamo…tako u prosjeku imasmo pad od -1% dnevno…a danas eto ostavren promet jednak pa cak mozda i veci od nekoliko unazad tjednih prosjeka…ali uz cijenu pada za dodatnih 2 kn…i jel bi to onda napokon bilo i neko konacno dno ili idemo jos…znat i vidjet ce se ovih dana…(lp)
odrediti dno na ovoj dionici je naučna fatastika, nemojte se previše zamarati sa time,nakon probijanja granice od 30 kn , uz daljnji pad navedene dionice nije isključeno ni 20 kn, već sam bio napisao da problem ove dionice nije u tome da baš ništa ne vrijedi već je problem u očitovanjima uprave o stvarnom stanju u kompaniji,ovo je jedan veliki razlog koji me drži podalje od ove dionice i zahvalan sam -na svojoj procijeni u zadnjih 7-8 mjeseci ,jer bi bio u jako velikom minusu ili bi platio dobru članarinu ,kako neke kolege navode.
Stoga savjetujem oprez…
Tuku "naši"….al tuku i partizani….. [lol]
Tuku naši, al partizana ima više, dotjeraše nas do 28 kuna…
Ja sam se neki dan teška srca skratio za 70% na 34 i nešto, al usprkos svim govnima u kojima je Ingra nisam ovo očekivao…
Sutra moguće upadam [cool]
Sretno nam svima [thumbsup]
pitanje je svi pitanja koliko će ingra dobiti za arenu 80, 85,90 mil eura…ovo drugo je sve …trla baba lan .. [pray]..i ovo uvik..
Je, kupci stoje u redu i samo izvikuju ponude! Pravo je pitanje postoji li uopće kupac za Arenu (po prihvatljivoj cijeni).
Gradjevinski sektor od 30.04.2010. do danas po prosjecnim cijenama…
DLKV-R-A -16,07%
IGH-R-A -18,63%
INDG-R-A -18,92%
HDEL-R-A -20,78%
VDKT-R-A -22,35%
INGR-R-A -24,90%
THNK-R-A -25,68%
…a milijunski promet ostvaren danas samo na ingri govori da je ova cjenovna razina postala itekako zanimljiva nekim kupcima…
amilo*
ali i prodavačima…a nažalost njih je uvijek više i uvijek su više zainteresirani za prodavanje, nego mi za kupovanje…
ide ovo na barem 25..a do kraja godine na 200