INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naslovi u medijima stalno potenciraju sve nove negativne vijesti o ingri…a hanfa suti…a i ekipa takodjer suti…a u prvih 10 nikakvih promjena vec jaaako dugo…a poznato je koliko se malih ribica upecalo na udicu zvanu stock-split …i koji je onda krajnji cilj svega toga…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

naslovi u medijima stalno potenciraju sve nove negativne vijesti o ingri…a hanfa suti…a i ekipa takodjer suti…a u prvih 10 nikakvih promjena vec jaaako dugo…a poznato je koliko se malih ribica upecalo na udicu zvanu stock-split …i koji je onda krajnji cilj svega toga…(lp)

besramno bogačenje pojedinaca i njihovih obitelji..tko nam je kriv kada nismo rođeni pod takvom određenom zvijezdom ili se ne prezivamo Novoselac!!!
mogao si izaći kao ja…gubitak je velik ali od sada će već ušteda više do PDV (23%) stoga genijalno, ali opet tužno jer sam izgubio radi info koje sam imao..pas mater

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

vlad1111 je jednom prilikom naveo target za ingru 20 kuna…pa smo se smijali..
danas to izgleda kao nada u potporu…a ne mogući target..
isto kao i tisak…80 kuna??? jako realno

ne bi se zaletavao tu sve dok potvrde kredit, ali ni kredit nije kraj agonije ove firme, nego nakon toga slijedi dugogodišnje dužničko ropstvo i sužanjstvo bankama, ali tad barem znamo da ingra neće propasti, a sad to još uvijek ne znamo…
promatram malo industrogradnju koja mi je najsličnija ingri..trži se na P/B 0,23, a dug gotovo i nemaju, dok ingra ima dug od 300% i P/B 0,5.
e sad, svima bi trebalo biti jasno da će imovinom isplatiti dug, tako da dok odbijemo dug bi ova sadašnja cijena mogla biti u stvarnosti puno skuplja nego što se čini…kad se ovdje sve razriješi mogli bi vijeti ingru po 25kn na 2 booka…

ingra je pred raspadom,.. a da nije igor i kompanija već bi dali kakvu obranu na ovo što se događa s cijenom dionice,al nemaju se više na osnovu čega vaditi.. blizu je kraj…

Da mi je znat zašto gubiš dane pišući o dionici koja je pred raspadom ?
INGRA je jedna od rijetkih dionica koju banke prihvaćaju kao 100% zalog na kreditima x3 , misli li netko da oni rade na svoju štetu?
[/quote]
moj kompa,kad je bila 40kn,dosao sam ovdje,i rekao ljudima,da mi je jedna osoba od povjerenja savjetovala da bjezim od ingre…
komentari su bili da je ona sigurno u ludnici, a da sam ja glup,
pa evo naslađujem se ovdje sa tim pojedincima koji nisu htjeli poslušati.
Istina je da sam napisao da treba kupovati ispod 30kn, al trenutno više nisam siguran u to.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Da mi je znat zašto gubiš dane pišući o dionici koja je pred raspadom ?
INGRA je jedna od rijetkih dionica koju banke prihvaćaju kao 100% zalog na kreditima x3 , misli li netko da oni rade na svoju štetu?

Kad se već spominje zalog dionica kod banaka, zanimalo bi me koje su vaše procijene u koju će banku Igor otići po 10 milja kuna kredita? Koja banka nije preko glave izložena Ingri i spremna je uzeti njegove dionice u zalog? Mislim da tu PBZ otpada jer su već unutra preko glave. Prijatelj mu je odletio iz HPB-a u Remetinec. Je li Zaba već unutra? Mislim da su RBA i SocGen već izloženi.

Stalno gledamo s pozicije vlasnika dionice ili prodavatelja, ali ako pogledamo s pozicije kupaca pa to je sve još preskupo u odnosu na stanje kompanija koje se kupuju.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kad se već spominje zalog dionica kod banaka, zanimalo bi me koje su vaše procijene u koju će banku Igor otići po 10 milja kuna kredita?

Kako stvari stoje na ovoj dionici meni se čini da će Igor prije otići u pučku kuhinju, nego u banku!!!

Najvece pitanje koje se tu javlja je sto su mirovisnki i investicijski fondovi radili zadnje dvije godine kada su znali da je Arena dogovorena za 80 mil eur a kostala preko 100-110 milja eura, kada je Mavrovo vec oslo u stecaj…

Nista.
A imaju preko 30% i veliki su stakeholderi.

jer im Ingra ne cini niit 0,1% portfelja.

Ali to nije izgovor.

Vrlo vrlo neprofesionalno ponasanje gospode fondova jer ako ovo kihne onda cemo vidjeti sto ce biti sa ostalim duznickim papirima.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nadam se, da je jedan veći dio dioničara INGRE prošli tjedan pročitao moj post o 25 kn!?

Sada kad je značajno procurila ispod 30kn, i prodaja do 30 kn je enormna, teško će ovo ljeto više lizat 30 kn.

ps Možda kakav posao iskrsne u Alžiru

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Najvece pitanje koje se tu javlja je sto su mirovisnki i investicijski fondovi radili zadnje dvije godine kada su znali da je Arena dogovorena za 80 mil eur a kostala preko 100-110 milja eura, kada je Mavrovo vec oslo u stecaj…

Nista.
A imaju preko 30% i veliki su stakeholderi.

jer im Ingra ne cini niit 0,1% portfelja.

Ali to nije izgovor.

Vrlo vrlo neprofesionalno ponasanje gospode fondova jer ako ovo kihne onda cemo vidjeti sto ce biti sa ostalim duznickim papirima.

ako ovo kihne kihnut će cijela burza…biti će i ht po 135 i tiska po 80 i igh po 800…
ako ovo kihne crobex će biti MRTAV ali mrtav 100%…
zato se rađe nadajte d ane kihne…
premda ovo izgleda strašno…uff popušio jesam, članarina je tu ali je mogla biti uffffff

Hold a minute there playa.. [smiley]
Zasto ce tocno burza biti mrtva???

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

New Report

Close