INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko je jučer spomenuo kako je ingra u ozbiljim problemima kad je isplatila samo kamatu na obveznicu ingr-o-11ca. pa i treba isplatiti samo kamatu. glavnica se isplaćuje po dospjeću, u ovom slučaju 06.12.2011. for the sake of truth.

nema ništa od prodaje u top 10 , da se neko iz top 10 samo našali i proda 1 dionicu na burzi , zaboravite trgovinu dečki cijena bi otišla u quratz i bid bi se rastopio ko ledo sladoled . omfovi ne prodaju ito je trenutno jedina stvar koja daje još kakvu takvu nadu u neki pozitivan ishod ovdje .

kolega inverter spomeno si da imaš neki stari cd od skdd . ne znam kolko je star al možeš li postat na kojem je mjestu kostrenčić . kolko mu je ostalo dionica? znao sam ja da od tog sudanskog probisvjeta nema nikakve koristi , još otkad je dobio dionice od ostoje po parsto kuna komad .

cd sluzi za privatne svrhe….sorry

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

neko bi 10000 komada po 10 kn [yawn]

Zadnja obrana je na 28,25 i 27 , a zadnja kupnja od 10.000 kom je na 10 kuna

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

po jutrosnjem otvaranju vidi se koliko su svi ostali zastraseni jucerasnjim padom cijene od preko 6% … a sada se ti postotci rapidno povecavaju i sa svakim daljnjim malim razlikama u padu cijene … a s time naravno i gubitci…

Optimist - loše informirani pesimist

Ovaj idiot sa 10000 kom se povukao prije 10 h , a nalozi se slažu kao da ga je poduplao. Dajte razmislite , na osnovu čega padamo danima po 5% dnevno. Alo HANFA i za manje promjene ste reagirali zabranom trgovanja do očitovanja , ili poništenjima transakcija , a ovdje je očito da ima razloga za to.

ingra je pred raspadom,.. a da nije igor i kompanija već bi dali kakvu obranu na ovo što se događa s cijenom dionice,al nemaju se više na osnovu čega vaditi.. blizu je kraj…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

I ja govorim neko vrijeme da je izgledno da je kraj blizu.Žao mi je ljudi unutra,vjerovatno će biti jedan odbijanac pa spašavAj se tko može.

ingra je pred raspadom,.. a da nije igor i kompanija već bi dali kakvu obranu na ovo što se događa s cijenom dionice,al nemaju se više na osnovu čega vaditi.. blizu je kraj…

mislim da se očekuju veliki prekrcaji na ovoj dionici. najveći nalog od 10.000 komada je na 10 kn. hoće li to biti prekrcaji na 10 kn ovaj tjedan???? [sealed]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Sva pozitivne okolnosti izgleda padaju pred činjenicom da INGRA ne može vratiti kredit.
Na ino marketu cijene opet padaju, a zlato i srebro rastu, a nikada nisu rasle dionice i plemeniti metali zajedno.
Obrana s 28 se povukla i postavila zadnji nalog na 27,11 i 27,10, a veliki kupci očito još nisu zainteresirani.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Da mi je znat zašto gubiš dane pišući o dionici koja je pred raspadom ?
INGRA je jedna od rijetkih dionica koju banke prihvaćaju kao 100% zalog na kreditima x3 , misli li netko da oni rade na svoju štetu?

loris*
pa platili smo članarinu.. i to solidnu…naravno da se povlačim…ako rokne 9.5% danas onda sam manjim dijelom unutra…
pa kaj ne vidiš da pucaju i margini, i sp500, i Dinko i sve..
šteta što emamo short opcija jer bi to bilo genijalno

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close