INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

matrix90, 30.07.2007. u 14:04
M O Ž E L I B O LJ E ? ?
[smiley2]
matrix90, 30.07.2007. u 14:04

Naravno da može [smiley2][smiley2]

Vratio se doma…I to deebelo…[smiley2]

Dobro došli kolega, ali još uvijek se ljutim na Vas da znate, zbog onoga sa PBZ New Yorkom…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega plavi, kakvo je vaše mišljenje o daljnjem kretanju cijene ove dionice?
Mislite da smo do kraja tjedna na 43.5k?[smiley1]

Ne…. ja čekam na kupnji ispod 40 000.Biće da sam krivo procijenio , a možda se i vrati..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega plavi, kakvo je vaše mišljenje o daljnjem kretanju cijene ove dionice? Mislite da smo do kraja tjedna na 43.5k?[smiley1]

Ovisno o uplatama za dokapitalizaciju.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

flyer: ” Vratio se doma…I to deebelo…[smiley2] ” Dobro došli kolega, ali još uvijek se ljutim na Vas da znate, zbog onoga sa PBZ New Yorkom…

Ne znam točno što…Rekao sam da su oni nutra. I bili su kad sam ja gledao stanje u SDA. Vidio na svoje oči….

Sve je moguće.
OK, vidjet ćemo , ako su krenuli , onda se sigurno neće zaustaviti sa nekom sićom, ali ja ih nisam vidio unutra..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi

matrix90, 30.07.2007. u 14:29
Ne…. ja čekam na kupnji ispod 40 000.Biće da sam krivo procijenio , a možda se i vrati..
matrix90, 30.07.2007. u 14:29

Šanse postoje, no teško nakon izvanrednih rezultata

blueman

Ovisno o uplatama za dokapitalizaciju [/quote]– pa ne ovisi toliko, ali je jedan od faktora koji utječe na cijenu

plavi
blueman, 30.07.2007. u 14:44
blueman, 30.07.2007. u 14:44
Šanse postoje, no teško nakon izvanrednih rezultata blueman
Ovisno o uplatama za dokapitalizaciju [/quote]– pa ne ovisi toliko, ali je jedan od faktora koji utječe na cijenu
[/quote]
Ako su svi dosada prodali svoje INGRE za dokapit po 35 onda nema nekog limita.
Znam neke koji su to radili…
Mislim da trgovanje novim dionicama ide negdje krajem 8-og mjeseca.
A onda nastupaju mirovinci pa neka procijene da li im je bolja INGR na 3.4 BV i P/E sa ovim brojkama od kakvih 20 ili MAGMA

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Da ide početkom 9. mjeseca.. a Magma, pa pretpostavljam da je nitko neće dati ispod 300kn…[smiley1]

SLK:

rocky: ” Odakle građevinskoj firmi 35 mil. kamata i ostali financijskih prihoda? ” Imaju oko 17 milijuna kuna u dionicama SNBA, što ja znam da imaju. Jel to onda spada tu, ako su zaradili na njima?

Ne to im je imovina i to podcjenjena , jer je računata po ulaznim veličinama, kada prodaju to postat će prihod.[smiley2]

Ma nemoj zahebavat!? [smiley7] Nisam znao…. [smiley1]

No respect

Pa dobro predpostavljas[smiley2]!

New Report

Close