Najprije mi je bio čudan ovaj s 5600 kom na 15, više nije .
Kokpit…ovo sa margin- kreditima …..mi nije jasno….kaj nisu popucali ti krediti , još kad je
Igra prošle godine pala na 27,00 kn…otprilike?
I drugo…gdje i je i tko mogao dobiti margin kredite / OSIM BROkERA !!! / u bankama….
u to vrijeme ..???
Ako brokerima puca po šavovima….onda je to druga priča…. ne vjerujem da je bilo tko od
investitora manjih , koji su izgubili novac ..na tim cijenama / 27,00/ ulazio u margin kredite—
Centar banka je sređivala margine cijelo vrijeme….ALI , BROKERIMA !!!
Raspadaju se financijske konstrukcije BROKERIMA…. a fondovi, banke i ostali ..to dobro znaju–
I NE BRANE CIJENE…… ?!
kad je to ingra bila na 27 kn prošle godine , jel gledamo istu dionicu [undecid]
Kokpit…ovo sa margin- kreditima …..mi nije jasno….kaj nisu popucali ti krediti , još kad je
I drugo…gdje i je i tko mogao dobiti margin kredite / OSIM BROkERA !!! / u bankama….
u to vrijeme ..???
Ako brokerima puca po šavovima….onda je to druga priča…. ne vjerujem da je bilo tko od
investitora manjih , koji su izgubili novac ..na tim cijenama / 27,00/ ulazio u margin kredite—
Raspadaju se financijske konstrukcije BROKERIMA…. a fondovi, banke i ostali ..to dobro znaju–
I NE BRANE CIJENE…… ?!
27????
nije bilo 27..ima margina …a hebe se fondovima za cijene…izađeš vanka i vratiš se po 15-20% manjoj cijeni i imaš 20% više živaca…
ovo kao da je stečaj pred objavom
Jel itko prate stanje u TOP10, tko prodaje a tko kupuje.
ako ostane ova cijena, sutra ujutro na otvaranju bit će gadno kad počne prolom margina [shocked]
[/quote]
A ništa, uzimati ćemo mi koji ih još nemamo!
[/quote]
pa sve i da se zahebavaš , sad je vrijeme za uzet jedan margin i čekat lokalno dno il dna (jedino moraš imat nerve ko kasparov) , samo mnogi su velikani podmorja zauvijek nestali u plavetnilu zse tražeć dno [lol]
…jos od kad je bacena udica sa onim stock-splitom moglo se i ocekivati neki slican scenarij…nista neobicno s obzirom na ovu nasu prepostenu klimu…cudno je samo to da kada cijena necem naglo poraste nastaju upiti o materijalnim cinjenicama a u slucaju kada pada nitko niti rijeci…a bilo bi bas zanimljivo cuti sto imaju za reci…ali pitanje da li to trenutno nekome odgovara…ko ce ga znati…ovako se cini kao da svojom sutnjom na neki nacin podrzavaju ovakav razvoj glede same cijene…ili je mozda nesto drugo u pitanju…(lp)
u to vrijeme ..???
I NE BRANE CIJENE…… ?!
kad je to ingra bila na 27 kn prošle godine , jel gledamo istu dionicu [undecid]
[/quote]
ATL do 2010. je bio 6.3.2009 35,71kn
ako ostane ova cijena, sutra ujutro na otvaranju bit će gadno kad počne prolom margina [shocked]
[/quote]
A ništa, uzimati ćemo mi koji ih još nemamo!
[/quote]
pa sve i da se zahebavaš , sad je vrijeme za uzet jedan margin i čekat lokalno dno il dna (jedino moraš imat nerve ko kasparov) , samo mnogi su velikani podmorja zauvijek nestali u plavetnilu zse tražeć dno [lol]
[/quote]
A zašto bi se zaj….vao? Pa neke dionice su poprilično pale. Jasno mogu i niže, ali ako je netko uzimao margine na 40-50, može se i na ovim razinama.
@barbosa
e Tebe prijatelju danas stvarno ide [lol]
…eto ga prođe i taj dan D… 7.6… svijeće su se istopile, grafovi ponizili, zastavice pale, šalice polupale, valovi se spustili, trokuti se zatvorili, linije se zapetljale, i td… KONAČNO…