kupci na produženom vikendu ?
ili je 31,87 previše ? hmmm…
no ….ne bu bilo previše 51,87 ….71,87…..91,87 ……111,87…itd…..prema 2012……
…ovo 2012, pretpostavljam da je godina a ne cijena dionice Ingre?… [lol] …a ko bi ga mogo znati, čuda su moguća…
kupci na produženom vikendu ?
ili je 31,87 previše ? hmmm…
no ….ne bu bilo previše 51,87 ….71,87…..91,87 ……111,87…itd…..prema 2012……
kolega skidaj ti s aska kad nije skupo , pišeš na šta smo tržili da ćeš danas kupovat , ja ne mogu nedaju na margin , mogu samo kratit
kolega filija …..haha naravno godina ..do 21.12.2012 …a poslije ….bumo vidli kak dalje …..
i jjure …budem kolega ….nije žurba …..
nevjerojatno , skoro podne a nijedna transakcija , daj zavrtite bar 3-4 komada da se nešto događa [lol]
priča se da su bili neki svirači bili na trgu, imali su i svoj agregat sa klavijaturu i mikrofon i ozvučenje od 50W, stavili natpis ‘Krizni fond – spasimo Ingra’ :))
ja sam u srijedu uletio malo u obveznice za neku siću
Iako je promet INGRE upola od DKVS, gotovo 3 puta je veći od SUNH .
priča se da su bili neki svirači bili na trgu, imali su i svoj agregat sa klavijaturu i mikrofon i ozvučenje od 50W, stavili natpis ‘Krizni fond – spasimo Ingra’ :))
…ipak je bilo spasimo HT…
…sada se vidi tko je rušio cijenu-nema ih ni na trgovini niti na forumu…ccc…sram ih bilo… [lol] …
…ipak je bilo spasimo HT…
…sada se vidi tko je rušio cijenu-nema ih ni na trgovini niti na forumu…ccc…sram ih bilo… [lol] …
[/quote]
moguće.
HT-ovi svirači su negdje na trgu u inozemstvu, sa mirovinskim fondom i troše, a doma škrtare koliko ide
…1100kom netko misli das je dobro utržio…ajde, barem se okreće… [thumbsup]…
Iako je promet INGRE upola od DKVS, gotovo 3 puta je veći od SUNH .
Bas sam to htio reci.to je krucijalan podatak.
+ dodao bih da je bezbroj puta veci promet Ingre nego TSTR-R-A i PLCH-R-A,ali manji od BPBA-R-A!