INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u privitku graf…povijest RSI index-a govori da bi ovo moglo sada biti i novo dno…a cim nestane i ove neizvjesnosti oko dobivanja sindiciranog kredita moguc opet povratak na razine 36-37 i to mozda vrlo brzo…ili u suprotnom totalni kolaps…sto li ce biti…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

svi su krcati ko chemical tanker čim su se ovako raspisali. čini mi se da i ovi koji zovu katastrofu svi odreda imaju ingru, inače bi naprosto zaobilazili temu, kao neki drugi forumaši koji o ingri misle sve najgore ali bar ne pišu ovdje.

31.05., 1. i 2. 06. protrgovano je 38317 komada u vrijednosti 1.197.780,47 kn po prosječnoj cijeni 31,26 kn. Pa nije neki ludi ukrcaj, ali nije ni zanemarivo.

…već dugo nema nikakvog komentara…nije zar da su keshovci na najbržem prstu i čekaju pucanj?…ili se piše svašta pa moderator ima pune ruke posla… [lol] …šala mala, biće prije ono prvo…posljednji su i trzaji burekdžija a konzorcij je na izdisaju…sve je spremno za lagani odbijanac a potom i uzlet lagano do 36-7…

Čovjeće pa jel ti nisi već sam sebi dojadio s tim:sad će odbijanac,ide to na 36-7,42-3…pa ponavljaš se već 6 mjeseci svaki dan dva tri puta.Čudi me kako ti moderatori uopće više i daju pisati
[/quote]

…ooooo pa i ti si na temi Ingreeeee,eeee…pa da sam znao da si tu ne bih ja pisao to sigurno… [lol]… evo samo za tebe, neću više to pisati, samo još par dana, a onda ću pisati o većim razinama…a ako i dalje ne budeš mogao spavati Helex ti je za to zakon, i mani se Ingre i ovog foruma, lakše će ti biti zaspati…papaaaaaa… [proud]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

31.05., 1. i 2. 06. protrgovano je 38317 komada u vrijednosti 1.197.780,47 kn po prosječnoj cijeni 31,26 kn. Pa nije neki ludi ukrcaj, ali nije ni zanemarivo.

…krcanje traje već tjednima i to od cca 36…uz igru spuštanja i krcanja na nižim nivoima…pa nemože se pretumbati i ukrcati 100 000kom i to sve po 31kn…išlo je to po malo..a mora se ostaviti rezerve i za pokretanje generatora rasta…huhuuuuuuuuuuuu… [thumbsup]…
…neki nemaju pojma što se na burzi radi a pogotovo ovdje …kao i naivci koji misle da ako je banka Vatikanska da je sigurna i poštena… [lol] …a kad tamoooo… [angry] …(za one koji su čitali info)…pozzz…

Tko zna da li je INGRA spojila petak s vikendom ili ne stignu od posla ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Što ustavri znači ime INGRA, neka žena ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/konstruktor-duguje-dvije-milijarde-kuna,80183.html

A vi nekaj govorite za Ingru?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Što ustavri znači ime INGRA, neka žena ?

INdustrijsko GRAđevna eksportna zajednica

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

…na forumu danas zatišjee…pssst…pred buru mmmmm… [thumbsup]…

Izgleda da je danas na trgovanju INGRE glavno pitanje ; u kojem zecu leži grm ?

kupci na produženom vikendu ?
ili je 31,87 previše ? hmmm…
no ….ne bu bilo previše 51,87 ….71,87…..91,87 ……111,87…itd…..prema 2012……

New Report

Close