INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Konstruktoru-prijete-ovrhe-odlazi-sef-financija?homesrclink=carousel

ukratko
Prema informacijama koje su do Business.hr-a došle iz više pouzdanih izvora, račun tvrtke koju vodi Željko Žderić svako malo završi u blokadi zbog neplaćanja rata kredita koje iznose i po 10-ak milijuna eura.
Financije Konstruktora u vrlo su lošem stanju jer su presušili glavni izvori prihoda te tvrtke – državni proračun i državne tvrtke. Iz tih je izvora posljednjih godina stizalo 70 do 80 posto Konstruktorovih prihoda.
Ugovore pak koje je prošle godine Konstruktor potpisao za gradnju autocesta u Hrvatskoj (Zagreb-Sisak, podravski ipsilon, Ploče-Dubrovnik) Hrvatske autoceste žele raskinuti jer nemaju osigurana sredstva.

Podebljano jel je ovo INGRIN takmac za hidroelektrane gdje ce im trebat osiguranja.

U Konstruktoru se, kažu naši izvori, nisu prilagodili novim uvjetima, nisu otpuštali zaposlene prošle godine kad su to morali učiniti zbog pomanjkanja posla, a sad muku muče svaki mjesec s isplatom plaća.

ovo je INGRA u prosloj godini napravila… [wink]

To je istina.
Svi spominju stečaj, ali dok banke pregovaraju o kreditu još nema stečaja. Nitko iz top10 nije prodavao znači oni se ne boje kao mi.

Ali trebam reći jednu stvar a već je mini napisao. Zaboravite bosnu. To je propalo.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Vidim da je Danka Bananka pocela loviti nervoza [wink]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Ingra predvodi gubitinike

Uvjerljivo najveći gubitnik dosadašnjeg ovogodišnjeg trgovanja je Ingra koja je potonula 21,37 posto i stropoštala se sa 40,47 na 31,82 kune.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Koje-su-dionice-pobijedile-Crobex?homesrclink=carousel

Vidim da je Danka Bananka pocela loviti nervoza [wink]

[wink]

Uvjerljivo najveći gubitnik dosadašnjeg ovogodišnjeg trgovanja je Ingra koja je potonula 21,37 posto i stropoštala se sa 40,47 na 31,82 kune.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Koje-su-dionice-pobijedile-Crobex?homesrclink=carousel

Prije sam te hvalio, neka tako i ostane, ali budi dosljedan i reci do kraja; A kao najveći gubitnik ima i potencijala za najveći rast. Jing-Jan..
Uostalom već dva dana nema nazad, kupiti jeftino više neće ići, netko je stavio Čep .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ima još jedna činjenica, a ona govori;
Svako jutro prije otvaranja ima više dionica na asku, a manje na bidu, kroz trgovanje tokom dana ravnomjerno se obe skupine dopunjuju, a što znači samo jedno, netko se krca INGROM

-Kolega, o čemu vi to pričate ???
-Koje krcanje ????
-S prometima od cca 100-200 kkuna???
-Nema tu ni ukrcaja, a ni iskrcaja. [sad]

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

Prije sam te hvalio, neka tako i ostane, ali budi dosljedan i reci do kraja; A kao najveći gubitnik ima i potencijala za najveći rast. Jing-Jan..
Uostalom već dva dana nema nazad, kupiti jeftino više neće ići, netko je stavio Čep .

[/quote]

-Bojim se da je to samo ćepić, pravi ČEP je s 20-30 k komada na kupnji.

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

Polako, još svi čekaju PBZ da se izjasni za kredit.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ima još jedna činjenica, a ona govori;
Svako jutro prije otvaranja ima više dionica na asku, a manje na bidu, kroz trgovanje tokom dana ravnomjerno se obe skupine dopunjuju, a što znači samo jedno, netko se krca INGROM

-Kolega, o čemu vi to pričate ???
-Koje krcanje ????
-S prometima od cca 100-200 kkuna???
-Nema tu ni ukrcaja, a ni iskrcaja. [sad]
[/quote]

31.1.2010. INGR-R-A prosječna cijena 31,47 volumen 19.768 komada, promet 622.070,71 kn

Ingra u Iraku sklopila posao vrijedan 4,2 milijuna eura

Zagreb, 30. travnja 2010. – Iračko Ministarstvo industrije odobrilo je ugovor vrijedan 4,2 milijuna eura na temelju kojeg će Ingra obaviti radove na rehabilitaciji parnih turbina tvornice fosfata u iračkom gradu Al Qaimu.

Rehabilitacija parnih turbina uključuje nabavu i isporuku opreme, dok se veći dio ugovora odnosi na inženjering i specifična stručna znanja koja će Ingrini stručnjaci iskoristiti na ovom projektu i po kojima je Ingra postala prepoznatljivo ime na inozemnim tržištima.

Početak radova planira se za lipanj i očekuje se da će trajati sedam mjeseci. Ingra očekuje još dobrih vijesti o sklapanju novih ugovora na tržištima Iraka i Srednjeg istoka.

Ingra u Iraku posluje od 1964. godine i jedna je od rijetkih kompanija koja nije zatvorila svoje predstavništvo ni u razdoblju najžešćih sukoba. To je sigurno jedan od razloga zbog kojih Ingra uživa naklonost iračkih investitora.

nije mi jasno ovi objavili da su dobili posao a mi pali….

…već dugo nema nikakvog komentara…nije zar da su keshovci na najbržem prstu i čekaju pucanj?…ili se piše svašta pa moderator ima pune ruke posla… [lol] …šala mala, biće prije ono prvo…posljednji su i trzaji burekdžija a konzorcij je na izdisaju…sve je spremno za lagani odbijanac a potom i uzlet lagano do 36-7…

Čovjeće pa jel ti nisi već sam sebi dojadio s tim:sad će odbijanac,ide to na 36-7,42-3…pa ponavljaš se već 6 mjeseci svaki dan dva tri puta.Čudi me kako ti moderatori uopće više i daju pisati

bodul11@ [lol] [lol] [lol] [thumbsup] svaka cast na brzini [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close