Evo da se ja uključim, dakle, trebalo bi prije svega napomenuti da Tehnika ima udio u Ingri od preko 7%.
A sada koliko će biti teško je reći. Poslovi koje su dobili mogli bi biti zlatni rudnik za Ingru ( a i njezine dioničare). Cijena od cca 50-55k me ne bi čudila, no onda dolazi do problema, tj do nemogućnosti kupovanja dionica od strane malih investitora, što bi moglo dovesti do stock-splita (1:100) , tj bolju likvidnost.
Kakvo je vaše mišljenje?
Ajde evo, neka Vam bude, tko ovo ne vidi taj živi u mraku..[smiley2]
P.S. Morao sam splitati jer je file preveliki, ali svemu ima lijeka..[smiley2]
P.P.S. SAmo na temelju ugovorenih poslova, dakle u najgorem slučaju..[smiley2]
Kolege pomagajte … bio sam neko vrijeme odsutan i dosta sam propustio vezano na dokapitalizcaiju …
Što je dalje činiti vezano na upis dionica … ako može zdravo selja.ki … javi se na tel …… ili na adresu …….
treba od papira to i to …
Zahvaljujem i dok se ne odužim pozdravljam …
Upis dionica u prvom krugu možeš obaviti u Raiffeisen bank i to u poslovnicama:Vukovarska 37b i Jurišićeva 9. Od dokumenata trebaš samo osobnu iskaznicu i karticu tekućeg, podatke iz SDA imaju. Upis obaviti najkasnije do 07.08.2007. do 20h. Uplata love na tekući račun broj 2484008-1500151352 i to najkasnije do 09.09.2007. do 14h.
Samo da vas pitam kolege, šta mislite, koliko će dionica ostati u drugom krugu ovog IPO-a?
Čini mi se da ih neće ostati više od 300 [smiley1]
Samo da vas pitam kolege, šta mislite, koliko će dionica ostati u drugom krugu ovog IPO-a? Čini mi se da ih neće ostati više od 300 [smiley1]
Otprilike, tu negdje[smiley2]
matrix90:
Čini mi se da ih neće ostati više od 300
Mozes li malo pojasnit kako si dosao do te brojke, jesi to napamet bubnuo ili si dosao do tog broja nekom racunicom?
U odnosu na prethodnu godinu, u promatranom razdoblju bilježi se daljnje značajno povećanje prihoda a s time i dobiti. Rezultati poslovanja ponešto su veći od planiranih. Svoj utjecaj na rezultate društva izvršili su i uspješni financijski projekti.
U prvom polugodištu 2007. godine ostvarena dobit prije poreza iznosi 49,083 milijuna kuna, dok trenutna dobit nakon oporezivanja iznosi 43,657 milijuna kuna i time je povećana više od 4 puta u odnosu na isto razdoblje u 2006. godini.