INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je dno dotaknuto…. [thumbsup] [thumbsup]

kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo
[/quote]
jednom ce bit dno….ja cu prvi odbijanac gledati sa strane da vidim dali ce bit i kakav ce bit….
tad cu puno vise znat kako postupiti….
[/quote]

KOLEGA DNO JE DOSTIGNUTO I SADA SE TRENUTNO BUŠI RUPA KAKO BI GA SE JOŠ PRODUBILO. SAMO TREBAJU PAZITI DA SE NEOTME KONTROLI PA DA NE EKSPLODIRA KAO ŠTO SE DESILO BP-u.

jednom mi je moj bivši broker kazao: taman kad misliš da si došao do dna netko ispod kuca…

Mislim da je dno dotaknuto…. [thumbsup] [thumbsup]

kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo
[/quote]
jednom ce bit dno….ja cu prvi odbijanac gledati sa strane da vidim dali ce bit i kakav ce bit….
tad cu puno vise znat kako postupiti….
[/quote]

KOLEGA DNO JE DOSTIGNUTO I SADA SE TRENUTNO BUŠI RUPA KAKO BI GA SE JOŠ PRODUBILO. SAMO TREBAJU PAZITI DA SE NEOTME KONTROLI PA DA NE EKSPLODIRA KAO ŠTO SE DESILO BP-u.
[/quote]
[bye]kada ste sigurni da je to -TO- i da je dno postignuto ,e onda Još malo sačekajte da padne niže i onda je to pad..

skovacin@
caccone@ koliko puta vam treba ponavljati da sam prodao i platio clanarinu.jedino sam kupio cd -skdd sa svim dionicarima ……od tada nisam nis kupio….niti mislim tako skoro…..zato ovim putem pitam ako netko ima friski da mjenjamo ,molim na pm.

nemoras ti meni ponavljat znam ja da si prodao
a znam i da si od onda cest gost ove teme…pogledaj si prirodu svojih postova od tog trena i sve ce ti biti jasno
pozz

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

previše jedni druge okrivljujete

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

e da je barem dno…
dno će biti kada top 10 počne opet kupovati…do tada muka

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovo je bila jedna predivna djevojka koju svi svi željeli, a nitko joj nije smio prići. Sad je svatko može imati a nitko je ne želi. Postala je cura za jednu noć, već drugi dan nitko ne želi ni čuti za nju.
A sve to zbog želje da bude slavna.

Zato cure, pazite da ne postanete kao Ingra! [wink]

znaći sutra nam se smješka 34-34,50kn?

e da je barem dno…
dno će biti kada top 10 počne opet kupovati…do tada muka

kolega pobjeda jedini objektivno piše. ovi ostali koji su krcati ingrom samo se tješe…odbijanac samo kad se i indeks pomakne…

skovacin@
caccone@ koliko puta vam treba ponavljati da sam prodao i platio clanarinu.jedino sam kupio cd -skdd sa svim dionicarima ……od tada nisam nis kupio….niti mislim tako skoro…..zato ovim putem pitam ako netko ima friski da mjenjamo ,molim na pm.

nemoras ti meni ponavljat znam ja da si prodao
a znam i da si od onda cest gost ove teme…pogledaj si prirodu svojih postova od tog trena i sve ce ti biti jasno
pozz
[/quote]
kolega ako moje pisanje utjece na pad cjene….ja cu rado pojacati broj postova….p.s. primjetih laganu nervozu u zraku [rolleyes] sto ce bit za posljedicu pojacavanje prometa….clanarina postaje sve skuplja….. [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vaš link

Nije blistavo,ali nije ni alarmantno. Ja se ne brinem previše.

mislite li da se kostrenčić namjerava vraćati u ingru ili ju je ostavio ekipi s foruma???

New Report

Close