kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo
[/quote]
jednom ce bit dno….ja cu prvi odbijanac gledati sa strane da vidim dali ce bit i kakav ce bit….
tad cu puno vise znat kako postupiti….
[/quote]
KOLEGA DNO JE DOSTIGNUTO I SADA SE TRENUTNO BUŠI RUPA KAKO BI GA SE JOŠ PRODUBILO. SAMO TREBAJU PAZITI DA SE NEOTME KONTROLI PA DA NE EKSPLODIRA KAO ŠTO SE DESILO BP-u.
kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo
[/quote]
jednom ce bit dno….ja cu prvi odbijanac gledati sa strane da vidim dali ce bit i kakav ce bit….
tad cu puno vise znat kako postupiti….
[/quote]
KOLEGA DNO JE DOSTIGNUTO I SADA SE TRENUTNO BUŠI RUPA KAKO BI GA SE JOŠ PRODUBILO. SAMO TREBAJU PAZITI DA SE NEOTME KONTROLI PA DA NE EKSPLODIRA KAO ŠTO SE DESILO BP-u.
[/quote]
[bye]kada ste sigurni da je to -TO- i da je dno postignuto ,e onda Još malo sačekajte da padne niže i onda je to pad..
skovacin@
caccone@ koliko puta vam treba ponavljati da sam prodao i platio clanarinu.jedino sam kupio cd -skdd sa svim dionicarima ……od tada nisam nis kupio….niti mislim tako skoro…..zato ovim putem pitam ako netko ima friski da mjenjamo ,molim na pm.
nemoras ti meni ponavljat znam ja da si prodao
a znam i da si od onda cest gost ove teme…pogledaj si prirodu svojih postova od tog trena i sve ce ti biti jasno
pozz
previše jedni druge okrivljujete
e da je barem dno…
dno će biti kada top 10 počne opet kupovati…do tada muka
Ovo je bila jedna predivna djevojka koju svi svi željeli, a nitko joj nije smio prići. Sad je svatko može imati a nitko je ne želi. Postala je cura za jednu noć, već drugi dan nitko ne želi ni čuti za nju.
A sve to zbog želje da bude slavna.
Zato cure, pazite da ne postanete kao Ingra! [wink]
e da je barem dno…
dno će biti kada top 10 počne opet kupovati…do tada muka
kolega pobjeda jedini objektivno piše. ovi ostali koji su krcati ingrom samo se tješe…odbijanac samo kad se i indeks pomakne…
skovacin@
caccone@ koliko puta vam treba ponavljati da sam prodao i platio clanarinu.jedino sam kupio cd -skdd sa svim dionicarima ……od tada nisam nis kupio….niti mislim tako skoro…..zato ovim putem pitam ako netko ima friski da mjenjamo ,molim na pm.
nemoras ti meni ponavljat znam ja da si prodao
a znam i da si od onda cest gost ove teme…pogledaj si prirodu svojih postova od tog trena i sve ce ti biti jasno
pozz
[/quote]
kolega ako moje pisanje utjece na pad cjene….ja cu rado pojacati broj postova….p.s. primjetih laganu nervozu u zraku [rolleyes] sto ce bit za posljedicu pojacavanje prometa….clanarina postaje sve skuplja….. [proud]
Nije blistavo,ali nije ni alarmantno. Ja se ne brinem previše.