INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lipanj je oduvijek bio mjesec pozitivnih blokada, valjda neće ove godine omanuti. Tradiciju je teško prekinuti, treba ljetovati a dobiti ni od korova! [rolleyes]
Ovako je to na INGRI izgledalo prije godinu dana. Zar smo od tada nazadovali? Ne samo smo se počeli konsolidirati, rješavati probleme koji su postojali i tada u daleko većem omjeru. Cijena više nego prepolovljena, dobra startna pozicija za novi "uzlet", zar ne? [thumbsup]
A pogle tadašnjih prometa, ovo u zadnje vrijeme je PD u usporedbi sa 6 – 7 milijuna onda.

Mislim da je dno dotaknuto…. [thumbsup] [thumbsup]

kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo

Inverter,

Neki dan si napisao I am all in, na 37-38 mislim, natuknuo sam ti da se malo previše kockaš…

Nadam se da si se sklonio na vrijeme [cool]

Ja nisam [bye]

zato i hoće na 10 unutra, mora spuštati prosjek

[/quote]
mislim da je prodao….pa sad oce na 10 da vrati izgubljeno…i da naravno drugi izgube vise od njega…
nes ti HRVATINE… [lol]
dobro mi ga je DIZELAS aka DELUX opisao…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Još jedan od pozitivnih znakova za ovu dionicu je i taj što je popustila negativna "kapitalistička" propaganda. Sada će polako početi nestajati novootvoreni nickovi koji su predviđali "crnu rupu"! [rolleyes]

psihološki bi bilo dobro za ovu dionicu da danas zavrski u zelenom…al opet je prodaja puno jača….prosječna cijena jedva 31,01kn

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Kak veli Brankica .." sve bu to dobro , deca " ne brinite se ……samo strpljenja …..i bogati ste !

Slučajno sam otvoril 08.11.06 post pokojnog kolege MREICHA " veli tada :::

"Šteta što nije više povoljno za kupiti obzirom na već odrađeni porast cijene." ???!!

A kaj se sve od tad desilo …..neki i danas na ovoj cijeni opet to isto misle ….. kao i tada ovo je ponovno trenutak za ulaz ….moglo bi biti žao kasnije …..mnogima !

…nakon rezultata 0:4 ipak smo do kraja smanjili pa i izjednačili i izvukli bod, no budući da smo bili domaćini bod je izgubljen…sutra nova utakmica u kojoj pobjeđujemo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…molio bi ove što čuče i čekaju potvrdu rasta, kolika je to cijena???…

daj mi objasni po čemu je ovo potvrda rasta… zato što se napokon zazelenila il ima još koje objašnjenje….

unaprijed hvala!
[/quote]

…cccc…ponovo pročitaj i vidi upitnike na kraju rečenice a onda mi odgovori na pitanje…Hvala…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

skovacin@
caccone@ koliko puta vam treba ponavljati da sam prodao i platio clanarinu.jedino sam kupio cd -skdd sa svim dionicarima ……od tada nisam nis kupio….niti mislim tako skoro…..zato ovim putem pitam ako netko ima friski da mjenjamo ,molim na pm.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…molio bi ove što čuče i čekaju potvrdu rasta, kolika je to cijena???…

daj mi objasni po čemu je ovo potvrda rasta… zato što se napokon zazelenila il ima još koje objašnjenje….

unaprijed hvala!
[/quote]

…cccc…ponovo pročitaj i vidi upitnike na kraju rečenice a onda mi odgovori na pitanje…Hvala…
[/quote]

od previše čučanja zamantalo mi se kad sam ustao pa nisam vidio upitnike, zato sam opet sjeo – nešto kao INGRA… pozzzz

Mislim da je dno dotaknuto…. [thumbsup] [thumbsup]

kolega to na ovom forumu citam vec godinu dana,,dno na 50,dno na 40,dno na 38…,e sada je stvarno dno…..haha nadam se da imate pravo
[/quote]
jednom ce bit dno….ja cu prvi odbijanac gledati sa strane da vidim dali ce bit i kakav ce bit….
tad cu puno vise znat kako postupiti….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close