INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crnaguja@ tako nekako je trenutna situacija…..a dok se ne vide neki pomaci….cjena moze i na 10 kn
obzirom na distribuciju nakon stock-splita…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…kad krene gore samo ćete vidjeti kako se miču nalozi sa prodaj i eto nas va 40 u par poteza…

Naglasak na ‘kad’…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

danas?

…deseti nalog 32:80…to je samo jedan primjer kako prodaja može brzo pobjeći…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…molio bi ove što čuče i čekaju potvrdu rasta, kolika je to cijena???…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Dobar "trejd" danas, ja zadovoljan 4%.. trebalo je riskirati ali to čini trgovanje na burzi interesantnim…. [thumbsup]

Teško da će ovo do 40. Jučer je tehnički gledano INGR nacrtala hammer i logično je da bi posle tog uzorka moglo uslediti lagano odbijanje prema gore. No, sve dok ne bude probijen range 36-38 koji je pre bio potporanj, a sad je postao otpor, sve dotad je dakle ovo tek obično špekulisanje u kojem je kupovina privremeno nadjačala prodaju.

Ako bi išla skoro neka pozitivna vest, onda bi verovatno došlo do probijanja tog rangea i Ingra bi mogla biti za kupovinu. Još uvek je to nažalost tek običan dead cat bounce.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Inverter,

Neki dan si napisao I am all in, na 37-38 mislim, natuknuo sam ti da se malo previše kockaš…

Nadam se da si se sklonio na vrijeme [cool]

Ja nisam [bye]

…molio bi ove što čuče i čekaju potvrdu rasta, kolika je to cijena???…

daj mi objasni po čemu je ovo potvrda rasta… zato što se napokon zazelenila il ima još koje objašnjenje….

unaprijed hvala!

Mislim da je dno dotaknuto…. [thumbsup] [thumbsup]

Inverter,

Neki dan si napisao I am all in, na 37-38 mislim, natuknuo sam ti da se malo previše kockaš…

Nadam se da si se sklonio na vrijeme [cool]

Ja nisam [bye]

zato i hoće na 10 unutra, mora spuštati prosjek

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

država i grad se zadužuju oko 7-8 % ingri ne trba novi kredit nego bi banke trbale preuzeti arene i ingri isplatiti razliku ( arena je građena jednim dijelom kreditom a jednim dijelim vlastiti novcem) . valjda im je jasno da ovo mrcvarenje neće donit nikom dobra

New Report

Close