Nakon jučerašnjeg pisanja po forumu nemogu izdržati da se i ja ne javim. inače često čitam ovaj
forum ali nevolim pisati iz razloga što jednostavno rečeno nisam druker nego dugoročni vjerni investitor u ovu najkalitetniju građevinsu firmu! Ljudi ingra ce za treči kvartal iskazati dobit a u četvrtom kvartalu če se tržiti po 90-100kn! Nemojte gubiti svoj novac bezveze prodavajući je na ovim razinama jer ih lukavi Kostrenčić i rođaci stalno nadokupljuju(što je sasvim normalno) dokle god ima
budala koji vole gubiti svoj teško zarađeni novac! I još bi se htjeo obratiti onima koji cijelo vrijeme spominju stečaj pa ljudi moji da je ingra pred stecajem trenutno bi Njezina cijena na zse bila višestruko veca da se mogu veliki iskrcati što se desilo sa hg spotom ako se sjecate… pametnom dosta
lijepi pozdrav pametnim investitorima u ovaj biser zvan ingra
Tko je ovo projektirao ?
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/70856/Otvorila-se-vrata-pakla-u-Gvatemali.html
Nakon jučerašnjeg pisanja po forumu nemogu izdržati da se i ja ne javim. inače često čitam ovaj
forum ali nevolim pisati iz razloga što jednostavno rečeno nisam druker nego dugoročni vjerni investitor u ovu najkalitetniju građevinsu firmu! Ljudi ingra ce za treči kvartal iskazati dobit a u četvrtom kvartalu če se tržiti po 90-100kn! Nemojte gubiti svoj novac bezveze prodavajući je na ovim razinama jer ih lukavi Kostrenčić i rođaci stalno nadokupljuju(što je sasvim normalno) dokle god ima
budala koji vole gubiti svoj teško zarađeni novac! I još bi se htjeo obratiti onima koji cijelo vrijeme spominju stečaj pa ljudi moji da je ingra pred stecajem trenutno bi Njezina cijena na zse bila višestruko veca da se mogu veliki iskrcati što se desilo sa hg spotom ako se sjecate… pametnom dosta
Vidi sad ovoga(izvinjavam se unaprijed ako je to stvarno iskreno).
.ebote više nikome ne vjerujem,koliko ovde(forum) igrica ima.Glumci,mimičari,tragičari sve se slilio na ovom forumu.Mogao bi se i film napraviti.
U svađi je s ovim koji je postavio 2550 kom po 413 kuna.
[/quote]
Možda i taj "nešto zna"
Jest, gadno se razilaze u mišljenjima. Al oba su dugoročni. Dabogda poklopilo i jednoga i drugoga
[rolleyes]
Ali bar nisu u strahu u strahu da će ostati bez svojih dionica ili para. Izvjesno vrijeme [lol] [lol] [lol]
,ako ingra krene gore,po vama kolika ce količina biti potrebna da se vrati na neke vrijednosti od 40kn?’
svi su puni optimizma, ajd javio se netko tko pokušava barem malo usporiti pad, al ne vidim niti jednog tog optimista,koji je spreman stavit nalog na 30,81kn ,izgleda da svi na kupnji vjeruju da to može još puno niže.
lijepi pozdrav pametnim investitorima u ovaj biser zvan ing
Voleo bi da nam štovani kolega pozitiva okači i dokaz kad su i gde Kostrenčić i njegovi komšije sticali akcije Ingre. Takođe, na čemu temelji profit u trećem i četvrtom kavrtalu ove godine, koji su to poslovi u igri koji će akcionarima doneti profit, kao i kako izgledaju njegovi projektovani prihodi, profit i bilansne pozicije da može tvrditi tako nešto.
…ohohoooo, evo i tebe na Ingri…skupilo se poznato društvo…ovo je već obećavajuće…znači idemo gore…a da pogledaš koja je najveća na prodaji i da li ti što ona govori???… [lol] …
Relax.
Ja već odavno imam nešto Ingre, i neka stoji, padala ili rasla.
Drugo, čovjeku sam samo ukazao gdje stoji većina od tih naloga na bidu, a stvar je svakog forumaša za sebe da protumači što on tu u stvari radi, tj. da li je ozbiljan kupac, ili je samo tu da stvori privid potražnje.
I treće: "poznato društvo"? …don’t think so…
openheim je u zadnjem intervjuu rekao da ni osobno nema love i da će stavit svoje dionice u zalog banci…kako to komentirate????
ima dosta postova jako pametnih,,ali ovaj je daleko daleko naj naj , svaka ćast POZITIVA,, u ovom tekstu si sve lijepo opisao ,, kao sto si rekao pametnom dosta ,,, drukeri citajte ovakve tekstove,,,u ingri sam 100%,, i u debelom minusu , igram na duge staze ,jako mi je zao postenih (malih ) ulagača, previse su uplaseni , ostaju bez svega ,drhtave su im ručice a veliki to dobro koriste, [thumbsup]
,ako ingra krene gore,po vama kolika ce količina biti potrebna da se vrati na neke vrijednosti od 40kn?’
svi su puni optimizma, ajd javio se netko tko pokušava barem malo usporiti pad, al ne vidim niti jednog tog optimista,koji je spreman stavit nalog na 30,81kn ,izgleda da svi na kupnji vjeruju da to može još puno niže.
Neće to ići kako Vi mislite!
nece bas dolje..sto je to??