…igraju se igre živaca… [lol] …napetost se reže u zraku…svi koji su prodali ispod 32 su na iglama i zapeti ko puška…ko zadnji magarac…
daj si pročitaj potpis.
[/quote]
…već sam pojašnjavao potpis, nisam kriv što nisi čitao…ne bih opet o tome, no budem jednog dana-kad bude pravo vrijeme…
…jedino što molim vas koji na Ingri pišete zadnjih desetak dana da nama koji pišemo mjesecima objasnite od kuda odjednom interes da pišete na ovom forumu…nemojte one fore kako se brinete za nas koji imamo dionice, BUDITE ISKRENI ILI NE PIŠITE…(i ja vidim da neke brutalno padaju ali mi ne pada na pamet da idem na njihove forume i pišem kako im prijeti bankrot)…ipak na kraju krajeva u obzir dolazi iskrenost i dobrota a ne novac…Hvala…
A di si sad konzorciju , mast ću vam vadit sa ovih 1500 kom , a vi radite što vas volja , meni svakako dobro.
Zbog brojnih ulagača – ulagačica nebi želio da INGRA završi ispod 30,00 AL!!!
[huh]
Bid 23 000 komada. U zadnjih nekoliko mjeseci bid od 5000 do 9000 komada. Sada odjednom 23 000.
Jest da je na 31 kunu ali očito je da netko nešto znade, a s obzirom na opće crvenilo, nema potrebe ošinuti po asku. Znači brzo bi mogli strelovito gore. Naravno, to je samo moje mišljenje
[cool]
Što i dalje ne znači da Ingra kao firma nije u totalnoj banani [thumbsup]
…u prvih 10 kupaca čak preko 6200 kom, a na prodaji samo 2300…što će to biti…rekoh nervoza na kupnji prevelika…
@ crnaguja
7000 komada po 10 kuna. Očigledno netko nešto zna.
@ crnaguja
Uhh, ne vidim tako duboko…
[huh]
Nadajmo se da taj ništa ne zna
[rolleyes]
@ crnaguja
Stavio sam i ja na prodaju 10000 komada po 200 kuna. Mislim da neću čekati duže od godinu dana, očito da i ja nešto znam! [proud] [cool] [thumbsup]
@ crnaguja
U svađi je s ovim koji je postavio 2550 kom po 413 kuna.
@ crnaguja
…ohohoooo, evo i tebe na Ingri…skupilo se poznato društvo…ovo je već obećavajuće…znači idemo gore…a da pogledaš koja je najveća na prodaji i da li ti što ona govori???… [lol] …