jel u ovom i “naša” ingra?
Ove sitne rasprodaje ispod 40k mi jedino imaju smisla ako nekome fali keš za dokapitalizaciju po 35k….[smiley2]
Naš novi fond skuplja…:
Podaci od 27.07.2007. za trgovanje na 24.07.2007.
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.969 12,42
2. OPPENHEIM IGOR 4.558 11,4
3. LUDVIGER JASNA 3.059 7,65
4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53
5. Skrb.: PBZ D.D. 2.000 5
6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46
7. REŽEK DANIJEL 1.361 3,4
8. Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.200 3
9. Skrb.: ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.157 2,89 103
10. INGRA D.D. 1.049 2,62
Ukupno: 59,37
A tko misliš da se skriva iza skrbničkog? Meni se u “jednoj” dionici od danas počeo pojačavati ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK skrbnički, a mirovao je od pamtivjeka!
Da stvar bude bolje, u toj istoj dionici je 5. dioničar Ingra.
Znam da sam dosadan s njom, ali me pogodila ova koincidencija… [smiley7]
Ne znam, ali budem saznao.Teta Bara mi je davno rekla da netko iz erstea skuplja , ali sam zaboravio tko.
A teta je sada na godišnjem, kupa se u Stubakima.
Nadam se da je slučajna koincidencija ovaj članak od neki dan oko Ingre i Stubičkih…[smiley2]
Ne znam, ali budem saznao.Teta Bara mi je davno rekla da netko iz erstea skuplja , ali sam zaboravio tko.
A teta je sada na godišnjem, kupa se u Stubakima.
Nadam se da je slučajna koincidencija ovaj članak od neki dan oko Ingre i Stubičkih…[smiley2]
Kad imaš rođendan, kupit ću ti Ginko da bolje pamtiš, ebemu… [smiley2]
Idi podaperi sutra noge u Stubičke i pitaj Baru. Onak slučajno: Joj, otkud vi? [smiley1]
Ako se i u izvješću od ponedjeljka ili utorka pojača Erste skrbnik u mojoj dionici, krećem i ja u akciju. Da ja vidim šta taj hoće i planira…
Nije niti to najbitnije u cijeloj priči nego znaš što?
Tog dana , 24.07. je protrgovano 336 komada, odnosno preko 13 milijuna prometa sa INGROM.
A Erste je bio kupac ” samo ” 103 komada.
Zaključak?
Ne ulazi samo jedan veći igrač, ovih dana bismo možda mogli očekivati novi ulaz u top 10.
[smiley2]
Tog dana , 24.07. je protrgovano 336 komada, odnosno preko 13 milijuna prometa sa INGROM.
A Erste je bio kupac ” samo ” 103 komada.
Zaključak?
Ne ulazi samo jedan veći igrač, ovih dana bismo možda mogli očekivati novi ulaz u top 10.
Ili nadokupnja malih, makar, više baš i nema malih…
malo nas ja al nas ima …..
sa mnom nema brige, jedva sam skupio za jednu dionicu, ali j…š ljude koji imaju dionice a nemaju INGR-R-A
Ili nadokupnja malih, makar, više baš i nema malih…
Po meni, “mali” nije nitko tko ima, recimo, 4 ili sada 5 dionica Ingre.
Onda je barem “veliki mali”.
Nisi mali ako u samo jednoj dionici imaš auto više srednje klase.
[/quote]
Neće biti baš tako, taj dan je o ovih 336 komada osim ovih 103 komada bilo još 2 ili 3 veća bloka transakcija.