tehnicka analiza dava znakove da crobex ide na 1800 , ali to vec svi znamo ,a ingru ce neki kupovat , aneki prodavat po 28 kuna i to vrlo vrlo brzo.
Evo gdje su novci od dionica INGRE, rekao sam vam da Lynx zna odgovor nevjerni Tome !
STANOVNIŠTVO (kn):
Ožujak 2010:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 17,2 mrld kn
Ožujak 2008:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 22,78 mrld kn
– dakle smanjenje za 5,58 mlrd kn (-24,5 %)
UKUPNO (kn):
Ožujak 2010:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 33,013 mrld kn
Ožujak 2008:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 50,098 mrld kn
– dakle smanjenje za 17,085 mlrd kn (-34,1 %)
STANOVNIŠTVO (EUR):
Ožujak 2010:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 97,008 mrld kn
Ožujak 2008:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 69,660 mrld kn
– dakle povećanje za 27,348 mlrd kn (+39,26 %)
UKUPNO (EUR):
Ožujak 2010:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 116,382 mrld kn
Ožujak 2008:
Oročeni depoziti i depoziti s otkaznim rokom: 82,439 mrld kn
– dakle povećanje za 33,943 mlrd kn (41,17 %)
Dakle ukupni eurski "oročeni depoziti" u zadnje 2 godine su značajno porasli (33,94 mrld kn) dok su ukupni kunski "oročeni depoziti" značajno pali (-17,085 kn) no i dalje je razlika od 16,86 mlrd kn tj. toliko su sve skupa (neto) oročeni depoziti porasli u te 2 godine a što je također značajan iznos. To je 158 kn per capita mjesečno dodavanja na oročenu (vidimo, uglavnom eursku) štrednju kroz tih 24 mjeseca.
[/quote]
@inverter
vidim po ocjenama da svi koji napišu nešto kritički odmah dobiju topa, a ovi koji pišu budalaštine o rastu Ingre još tamo od 50 kn sve 100% pa mi je jasno da su mali forumaši prenakrcani Ingrom. joj meni kad krene zbijeg odavde [cry]
…konzorcij prodaje… ali sa samo 2000kom. neće moći namamiti u zamku ostale da im se istresu do 30 pa i niže…plan vam nije uspio-tek malo ih se uhvatilo…morati ćete i dalje prodavati…ima pametnih koji koriste vaše igrice i kupuju vaše jeftino prodane dionice, a na kraju ćete vi ostati kratkih rukava… [lol]…
Moram priznat da tehnički gledano ovo izgleda dosta loše.
Ako se skoro ova akcija ne vrati iznad 37, 38 onda sledi daljnji pad.
Zasad, ja još uvek ne bi pare meto u ovo.
fiuman-vidim po ocjenama da svi koji napišu nešto kritički odmah dobiju topa, a ovi koji pišu budalaštine o rastu Ingre još tamo od 50 kn sve 100% pa mi je jasno da su mali forumaši prenakrcani Ingrom. joj meni kad krene zbijeg odavde cry
…nešto slabo gledaš, ja vidim da pozitiva dobiva komade-evo pogledaj moje komentare, niti jedan nema 100…zato ne baljezgaj neistine o onome što svi vide…nemoj da ti druk tako nisko pada…
Ispravio je kupnju u 31,xx.
Točno koliko je prodao na 32,xx, toliko je stavio u kupnju na 31,xx.
Preskupa igra.
@filija
ne znam kako sebe možeš nazivati pozitivom kad si ljudima preporučivao Ingru na 50 kn, pa mnogi koji su te poslušali sada bilježe ogroman minus od -40% tako da vjerujem da loše ocjene tebi daju upravo ingraši koje si da kupuju skupo Ingru na 50 kn.
zato tvoja "pozitiva" ispada teška negativa, a svi koji su pisali na 50 kn da će Ingra jače potonuti iz ove perspektive ispadaju puno veći realisti i pozitivci od tebe.
to su činjenice i zato prestani pisati gluposti o sebi kao o pozitivcu [bye]
jad i bjeda,nama se i uzima se od onih koji najmanje imaju!!!hoce se iscijediti i ono malo dionica koje imamo,mozete rusiti do kune ja nedam i jos cu kupiti!!Samo prodajte naivcine!!!
Vezano na ovu dionicu……između ostalih……sve mi ide po planu/želji….. [thumbsup]
kako bi rekli sve radi kao na traci [thumbsup]