…pojedine glave misle da je svako smeće smeće, ali puno smeća može u reciklažu…dok neko ni reciklaža ne poporavlja…pozzz svim iskrenim i strpljivim dioničarima Ingre…burekdžije sretno, trebat će vam…
Prije b rekao da će sreća trebati svim iskrenim i strpljivim dioničarima Ingre.
Filija znam da tebi gubitci ne smetaju jer ti dokupljuješ još od 200 kn, a tiskara još nije presušila. Drugi bi se trebali zabrinuti jer pada se lagano što će biti tek kad pad ubrza?
INDEX……..RAST…25.05.2010….26.05.2010
——————————————————
THNK-R-A…3,23%….1.187,56……1.225,97
DLKV-R-A…2,21%……330,52……..337,83
INGR-R-A…2,09%……32,10……..32,77
IGH-R-A….1,74%….2.379,93……2.421,26
CROBEX…..1,25%….1.948,63……1.972,95
——————————————————
…navedene cijene su prosjecne cijene od jucer i danas…
Možda i ovdje ima nešto??
Pa valjda neče izumrijeti građevinari i developeri..evo link
Vaš link
Radove izvode: Dalekovod + Tehnika
[/quote]
i GAMONT…
zbog kojeg ih je ZAGORJE TEHNOBETON tuzilo…no…kome se da nek nadje na netu…stara prica
Ne prave paniku mali dioničari već veliki igrači, a mali dioničari s 300 dionica svejedno im je da li je cijena 30 ili 40 Kn, dok velikima je najmanja promjena cijene velika razlika
[/quote]
velikima pad ne znaci nista jer ionako rade s tudjim parama na duzi rok...dok malima znaci itekako…no ocito je i da sad ti neki igraci koriste ovu spoznaju jaaako dobro u svoju korist…
[/quote]
-A zašto se i ti ne ponašaš kao veliki??
-Mislim, zašto ne razmišljaš na duži rok.
-Odrediš si ciljanu prodajnu cijenu, i čekaš taj trenutak (ili godinu)
-Ako ništa, onda će ti bar biti lakše podnjeti kako naša Ingrica tone kao sjekira bez držala. [wink]
Ne prave paniku mali dioničari već veliki igrači, a mali dioničari s 300 dionica svejedno im je da li je cijena 30 ili 40 Kn, dok velikima je najmanja promjena cijene velika razlika
[/quote]
velikima pad ne znaci nista jer ionako rade s tudjim parama na duzi rok...dok malima znaci itekako…no ocito je i da sad ti neki igraci koriste ovu spoznaju jaaako dobro u svoju korist…
[/quote]
-Ako ništa, onda će ti bar biti lakše podnjeti kako naša Ingrica tone kao sjekira bez držala. [wink]
[/quote]
pa koji veliki igraci o cem vi pricate,kad vam se spuste veliki ili ti ga neki fond dobrano cete osjetit situaciju! koji to Veliki nes ti prometa 200000kn sta je to pa to meze jedan prosjecan covjek se zaj….t! i plasit vas drhtave rucice!
@Vrhbracki
upravo tako …puno ljudi zeli brzi trade….mislim da su na krivom trzistu
ovdje je strpljivost na 1 mjestu
ak mislis da ce nesto narast za duplo….cemu onda gledanje na satnoj bazi
vidi neke nickove.. poludjeli od zelje da ide ingra na 30….pa na 28 …pa na 20,,,pa na 18..
15
ko zna vise..
mozda da dodje i na 1….samo i tada bi valjda bila skupa…
nikako da dodje stecaj…. [lol]
neki drukaju gore neki dole…to valjda treba biti uravnotezeno…cinjenica je da se ceka nekakva vijest o jakom poslu koja nikako da dodje
strabag i ingra su u trci za HE u BIH….Strabag se natjece i za Crnu Goru..
vojna bolnica u Alziru jos u zraku…al se zaboravlja i na poslove u tijeku…
ma ide sve u ..ac…..samo kako ce to ikome pomoc.. [huh]
fondovima…da je ingra na 1….uuuu….svi ce letit da uplate tamo…da im zarade za penziju….hehehe
pa moraju i oni od neceg zivjet..
Ja osobno zamjeram vodstvu INGRE sto ne paze o IMAGE -u firme…dok se JURE trga da pokaze da je IGH spejs satl….ove u INGRI boli tuki…
mozda jer rade vani vecinom…al hebemu….ovdje su dionicari…
kako god…ln svima..
@st face
-Nadam se da me ne ubrajaš u drhtave ručice.
-Čim skupim nešto love koja mi nije neophodna, "hrabro" je potrošim na kupovinu.
-Kad bih bio dobar "tehničar", možda bih pogodio kupovati na dnu, pošto nisam taj "sretnik", kupujem kad imam s čim.
-Za prodaju sam još premlad.(još uvijek imam svoje zube, ne sve…ali su moji)
-Činjenica je da je promet vrlo mali, što bi trebalo značiti da za paniku nema razloga.(a i ne mora značiti)
-U svakom slučaju, dionice bi se trebale kupovati sa viškom sredstava, nikako ne kreditom.(pogotovo ne sa valutnom klauzulom), a prodavati kad ti ustreba novac, koji je iovako ionako samo "alat".
[/quote]
od 3.000 malih dionicara – 1 = 2.999 malih dionicara…a sada svoju pricu prodaj i njima…
strabag je građevinski div i taj posal u bosni bio bi čista petica a i inače vezivanje ingre uz njih je veliki plus
Za INGRU je najgora struktura dioničara, HDEL i TEHNIKA koje s obzirom na brojne dugove i nelikvidnost će morati krenuti s prodajom i rušenjem cijene.
PREPORUKA : Prodati na 35,8kn