Kolega sve je to ok, samo baš i nije jako pristojno za vrijeme prezentacije razgovarat na mobitel
A što misliš, tko je nabio toliki promet danas, ako on nije bio u tome? [smiley11]
Kolega Conan mislim da to nije OK.
Vi znate mene , a ja vas ne.Pa što se niste javili tamo?[smiley2]
Morao sam zvati nešto hitno brokera, znam da sam bio malo neugodan, što mogu.
Isprike sa moje strane.
@ SLK
Da baš sam ja radio ove promete i milijunske transakcije, možeš mislit.
Nemam ti ja toliko para.Puno potroši moja žena od onoga što zaradim, kod mene ti vlada jedno kučno pravilo….[smiley2]
Da baš sam ja radio ove promete i milijunske transakcije, možeš mislit.
Nemam ti ja toliko para.Puno potroši moja žena od onoga što zaradim, kod mene ti vlada jedno kučno pravilo….[smiley2]
Ma sav si ti meni mutan, ti si bio čovjek na terenu, za one koji se ne smiju javno pokazati tamo.
[smiley2]
Šalim se, kolega, naravno…
BTW, mali OT, ali moram se pohvalit. Danas sam se lanirao na ATH portfelja. Vratio sam sve što je palo za vrijeme korekcije i još oko 2.8% u plus. Sve skupa, portfelj danas u plus 3.6%. Oko podne, bilo je dnevni plus negdje čak oko 6%.
A žena ima druge izvore prihoda. Niti ne zna što se događa na Burzi. Jedno vrijeme je pratila, pa je postala predosadna i nervozna, i dobila je embargo. [smiley11]
Ipak, tu i tamo, kao danas – pohvalim se. [smiley2]
A da ne bude total OT: svaka čast, kolega, vjerujem da nakon ovakvih najava, ova dionica ide gore još godinama.
Oppenheim: Ingra će 2009. imati prihod iznad milijarde kuna:
http://www.poslovni.hr/49421.aspx
Prije teksta važno je naglasiti kako je završila 2006. godina, prihodi 380 milijuna kuna, dobit 39 milijuna kuna.
A iz teksta:
Kompanija Ingra 2009. godine planira premašiti milijardu kuna prihoda, točnije prognoza je 1,1 milijardu, dok bi očekivana dobit trebala iznositi približno 130 milijuna kuna, rečeno je na jučer održanoj prezentaciji izdanja novih 10.000 dionica Ingre koje će se izdavati po cijeni od 35.000 kuna po dionici. Ove bi godine prihod trebao dostići 550 milijuna kuna, a dobit 60 milijuna, dok je prognoza za sljedeću godinu ostvariti 850 milijuna kuna prihoda i 100 milijuna kuna dobiti
Vrijednost ugovorenih poslova kompanije iznosi 400 milijuna eura, a do 2010. planiraju povećati vrijednost ugovorenih poslova na više od 500 milijuna eura.
I ono možda najvažnije, moje drugo pitanje na prezentaciji:
[color=blue]Procjene o kontinuiranom rastu prihoda koji bi se od 2009. godine trebao stabilizirati na stopu od 30 posto temelje se na ugovorenim poslovima, istaknuo je Oppenheim, dodavši kako bi rast mogao biti i veći, no to će ovisiti o novim poslovima.[/color]
To znaći da su ove fenomenalne projekcije na temelju sadašnjih poslova , odnosno da ništa novo ne ugovore u slijedeće 3 godine, što je malo vjerojatno, imali bi projekciju ovakvih rezultata. Svaka čast.
Malo OT:
i Belje će imati 1 mlrd. prihoda [smiley1][smiley2]
Malo OT: i Belje će imati 1 mlrd. prihoda [smiley1][smiley2]
Hoće ali ga malo zeza dobit a vidim da je Toda počeo i njega zaduživati proporcionalno rastu prihoda,dok kod ingre to nije slučaj
Kompanija Ingra 2009. godine planira premašiti milijardu kuna prihoda, točnije prognoza je 1,1 milijardu, dok bi očekivana dobit trebala iznositi približno 130 milijuna kuna, rečeno je na jučer održanoj prezentaciji izdanja novih 10.000 dionica Ingre koje će se izdavati po cijeni od 35.000 kuna po dionici. Ove bi godine prihod trebao dostići 550 milijuna kuna, a dobit 60 milijuna, dok je prognoza za sljedeću godinu ostvariti 850 milijuna kuna prihoda i 100 milijuna kuna dobiti
Mislim da ćemo na 50-60k puno prije nego što sam računao….[smiley2]
Uz dokapitalizaciju i planirano udvostručenje prihoda i dobiti…….ingra bi 2008 trebala vrijediti barem duplo…..!!![smiley2][smiley2][smiley2]
Vidim da sam štošta propustio ne prateći forum i cijenu dionice ovih dana. Sve puno lijepih vijesti… A vidim i da je kolega Plavi bio iznimno aktivan!!![smiley2]
Lijepo je gledati brojke i slušati obećanja,nego recite vi meni Ingra-ši koliko vi vjerujete vodstvu firme i vlasnicima?
Smatrate li menadžment poštenim i da rade sve za dobro svih dioničara?
bez obzira koliko (ne)vjerujemo, bojim se da ne “drosne” na razine 37-38 k i da se još neko vrijeme zadrži na tim razinama…..[smiley10]
bez obzira koliko (ne)vjerujemo, bojim se da ne “drosne” na razine 37-38 k i da se još neko vrijeme zadrži na tim razinama…..[smiley10]
Zašto se bojiš? Pa ako vjeruješ u INGRU onda je to idealno za dokupiti.