INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dokopao sam se analize građ. sektora (NYSE, ZSE) koja može poslužiti za usporedbu.

The Truth Is Out There

Zna li netko što se danas dogodilo? Prvo je netko prodao oko 3.5 M ingre sve do 37,500, a onda je ta transakcija jednostavno izbrisana i više joj nema traga u MOSTICH-u.

Ingra d.d. – Obavijest o odobrenju Prospekta
(2007-07-20)

Ingra d.d. obavijestila je da da je dana 20. svibnja 2007. godine od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, Miramarska 24b, Zagreb zaprimila RJEŠENJE o odobrenju prospekta o izdavanju dionica javnom ponudom.

Nadalje, obavještava da će u posebnom priopćenju biti upućen javni poziv investitorima za upis dionica, kao i svi detalji vezano uz proceduru upisa.

http://www.zse.hr/novosti/842-07-INGR_odobrenje_prospekta.pdf

No respect

Hmm, ponistene su sve danasnje transakcije na Ingri, što se to odigrava ?

Je to moj MOSTICH-u kvaru, no upravo su nestale sve današnje transakcije ingre. Zna li tko što se događa???

Hmm, ponistene su sve danasnje transakcije na Ingri, što se to odigrava ?

Ništa. Netko htio kupit po 37,500 al očito zabunom prodao

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da li netko zna tko će imati pravo na upis dionica u drugom krugu i po kojim kriterijima?
Da li će možda u drugom krugu moći upisati oni koji imaju manje od 4 dionice ili broj nedjeljiv s 4?
Ako netko zna više, molio bi ga da odgovori.

I mene bi interesiralo nešto više o ovoj javnoj ponudi…..pa ako netko zna jednu više !!!!!!!!!?

na 4300 sve prodajem...

I mene bi interesiralo nešto više o ovoj javnoj ponudi…..pa ako netko zna jednu više !!!!!!!!!?

šta nije ovo privatna ponuda?

...pig slayer...

Conan:

šta nije ovo privatna ponuda?

Ne , ovdje se govori o javnoj ponudi !

http://www.zse.hr/novosti/842-07-INGR_odobrenje_prospekta.pdf

na 4300 sve prodajem...

Nije mi baš najjasnije:

biti će ponovno neka vrsta IPO-a
ili
dionice iz dokapitalizacije (ako prođe 100%)
ili
normalno sve (i prijašnje i ove iz dokapitalizacije) dionice ovog izdavatelja INGR-R-A

prelaze u prvu kotaciju

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Neka mi netko objasni, sta je ovo sa IPO??
Opet nesto muljaju ili……..[smiley9]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

New Report

Close