…ipak ti ne vjerujem da ne želiš ponovo u Ingru…opet se ti nadaš lijepoj prodaji na preko 50-60 oko nove godine, samo što bi kupio po 30 ali ne ide pa pokušavaš drukom, ali ne ide…inače nisi toliko lud da gubiš dragocjeno vrijeme viseći na forumu Ingre ako nemaš planove sa njom…nisi jedini…
Ako će se moći zaraditi naravno da ću ući ponovno, sada se samo može izgubiti, za razliku od vas ja ne volim gubiti.
Ingra je bila dobra firma i da nije bilo krize ova dionica bi možda sada bila 1000 kn, ali stvari su se promijenile na štetu develeptora i svih koji rade tuđim kapitalom. Posla nema, postoje samo dugovi.
A dugovi mogu biti smrtonosni bez posla!
[/quote]
kolega idi na stranicu ingre pa ćeš vidjet da ipak nešto rade
[/quote]
Pročešljao sam ja čitavu ingrinu stranicu, te strane portale posebno alžirske prema instrukcijama kolege Pobjede i nakon dva dana češljanja apsolutno nisam ništa našao.
Jedino što se može naći da pregovaraju, konkuriraju, planiraju….
A opet kad vidim kolege Filiju, BigBossa i ostale na topicu ne treba puno razmišljati o sudbini dionice Ingre.
[/quote]
možda si i ti član konzorcija ,možda si je baš ti sad spustio ispod 35
…ali mora se priznati da se svojski trude…biti će mi ih žao na preko 40…već mi ih je žao…netko će nastradati dok netko samo manipulira…
bitno se potpuno isključiti s komentiranja na forumu, tako je najbolje, i čekati i čekati, pa koliko treba!
bitno se potpuno isključiti s komentiranja na forumu, tako je najbolje, i čekati i čekati, pa koliko treba!
[/quote]
treba ukasit komp i pogledat za nekih mjesec dana
mora da se kuha nešta,mislim da je ovaj tjedan krajnji rok za hidrocentrale u Bosni
Nema ništa od Bosne, odustalo se od toga zbog konkurencije i damping cijene. Ide se na profitabilnije poslove u Alžiru. To je već uračunato u cijenu i nemojte podgrijavati očekivanja kako bi sa objavom izvođača za hidrocentrale isprovocirali razočarenje i pokušali rušiti cijenu.
…tako je najbolje, i čekati i čekati, pa koliko treba!
…jer tko ceka taj jednom i doceka iako se mozda pritom dobro i naceka…
i eto tako docekasmo mi ingru i na 35…
…jer tko ceka taj jednom i doceka iako se mozda pritom dobro i naceka…
i eto tako docekasmo mi ingru i na 35…
[/quote]
…i šta sad???zar trebam prodati šišačima ovaca…sory nisam ovca takve vrste… [lol] …35 ili 40 nikakva razlika na 80 i više…kuda vam se žuri dečki??? polako se zarađuje novac…što brzo dođe brzo i ode…pomalo bez pohlepe i biti ćete sretni…
Nema ništa od Bosne, odustalo se od toga zbog konkurencije i damping cijene. Ide se na profitabilnije poslove u Alžiru. To je već uračunato u cijenu i nemojte podgrijavati očekivanja kako bi sa objavom izvođača za hidrocentrale isprovocirali razočarenje i pokušali rušiti cijenu.
[/quote]
nemožeš usporedit konstruktor i strabag-ingra i ako jesu jeftiniji logićki je da odaberu ingru
trenutno prosjecna cijena ispod 35, tocnije 34,98…uzimajuci u obzir da je HT-dividenda isplacena te danasnji performans, lose se pise…
kladim se da će savršit na 34.62 u zadnjoj minuti
kladim se da će savršit na 34.62 u zadnjoj minuti
ja cekam nesto nize….za one bojazljivije ili pametnije….vrijeme ce pokazat
al nis od toga