INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

filija@ previse pises i gledas cjenu….mora da ti fanj visok ulaz…. [undecid] ja sam prodao sa placenom clanarinom….prihvatljivom za moj pojam….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ova dionica što više pada to jača prodaja, a svi pričaju da kupuju!
Ajme kako sam nekoga usrećio kad sam je prošlu jesen oženio po 58 kn!

… [lol] …nema kupaca a ima prodavatelja…onda prodavatelji prodaju sami sebi ???…vidjeli kupci da ima ovaca pa čekaju da im same dođu na željeno mjesto…svaka čast za 58, još ako je bilo nekoliko tisućica onda dobro, i ako planiraš opet te tisućice vratiti onda razumijem druk …
[/quote]

Bilo je par tisućica kupljenih po 39 kn i čisto riješeno na 58 kn, ove godine neću više kupovati Ingru pa nemam razloga za druk, a i kao da ja mogu našto promijeniti.
Trgujem ja Ingrom već dvije godine, lijepo se sjetiti trejdova u jesen 2008g 100 kn- 140kn, ali bilo je i pušinga.
Što se tiče poslovanja Ingra je bila odlična firma sve dok krize, od tada živa katastrofa. Od Igora stižu samo obećanja i laži, poslova nigdje na vidiku. Ova firma trenutno prodaje samo nadu!
A nada je k….!
[/quote]

Koja firma sada prodaje rezultate, a ne nadu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

filija@ previse pises i gledas cjenu….mora da ti fanj visok ulaz…. [undecid] ja sam prodao sa placenom clanarinom….prihvatljivom za moj pojam….

Izgleda da si sklon utrosku velike energije za male rezultate, a sve po sistemu bolje vrabac u ruci nego golub na grani ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

…nije visok ulaz-mali gubitak…na drugim dionicama više…ja sam na poslu-ali povremeno pogledam…zadovoljan?

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…ipak ti ne vjerujem da ne želiš ponovo u Ingru…opet se ti nadaš lijepoj prodaji na preko 50-60 oko nove godine, samo što bi kupio po 30 ali ne ide pa pokušavaš drukom, ali ne ide…inače nisi toliko lud da gubiš dragocjeno vrijeme viseći na forumu Ingre ako nemaš planove sa njom…nisi jedini…

Ako će se moći zaraditi naravno da ću ući ponovno, sada se samo može izgubiti, za razliku od vas ja ne volim gubiti.
Ingra je bila dobra firma i da nije bilo krize ova dionica bi možda sada bila 1000 kn, ali stvari su se promijenile na štetu develeptora i svih koji rade tuđim kapitalom. Posla nema, postoje samo dugovi.
A dugovi mogu biti smrtonosni bez posla!

…ipak ti ne vjerujem da ne želiš ponovo u Ingru…opet se ti nadaš lijepoj prodaji na preko 50-60 oko nove godine, samo što bi kupio po 30 ali ne ide pa pokušavaš drukom, ali ne ide…inače nisi toliko lud da gubiš dragocjeno vrijeme viseći na forumu Ingre ako nemaš planove sa njom…nisi jedini…

Ako će se moći zaraditi naravno da ću ući ponovno, sada se samo može izgubiti, za razliku od vas ja ne volim gubiti.
Ingra je bila dobra firma i da nije bilo krize ova dionica bi možda sada bila 1000 kn, ali stvari su se promijenile na štetu develeptora i svih koji rade tuđim kapitalom. Posla nema, postoje samo dugovi.
[/quote]
kolega idi na stranicu ingre pa ćeš vidjet da ipak nešto rade

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

neuspjeva konzorciji to baš srušit sa jadnih 3000 komada, cijelo vrijeme ih vrti gore pa dole onda malo nestane i tako u krug definitivno smo na dnu.

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

neuspjeva konzorciji to baš srušit sa jadnih 3000 komada, cijelo vrijeme ih vrti gore pa dole onda malo nestane i tako u krug definitivno smo na dnu.

…počeli smo ih gristi pa pobježe… [lol] …

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

mora da se kuha nešta,mislim da je ovaj tjedan krajnji rok za hidrocentrale u Bosni

hidrocentrale, pa gradnja bolnica u Alziru, pa unosni poslovi u Iraku…itd…i bit ce opet puno love…

Optimist - loše informirani pesimist

[/quote]
kolega idi na stranicu ingre pa ćeš vidjet da ipak nešto rade
[/quote]

Pročešljao sam ja čitavu ingrinu stranicu, te strane portale posebno alžirske prema instrukcijama kolege Pobjede i nakon dva dana češljanja apsolutno nisam ništa našao.
Jedino što se može naći da pregovaraju, konkuriraju, planiraju….

A opet kad vidim kolege Filiju, BigBossa i ostale na topicu ne treba puno razmišljati o sudbini dionice Ingre.

Buffett priliku za zaradu traži na stranim tržištima
http://www.poslovni.hr/147953.aspx

"Berkshire Hathaway, tvrtka u vlasništvu američkog milijardera Warrena Buffetta, u prvom je kvartalu prodavala dionice američkih kompanija jer planira nove akvizicije i prilike za rast traži na inozemnim tržištima."

…ovaj trazi prilike za rast…pa di ces bolje nego u ingru…raketa samo sto nije explodirala…

Optimist - loše informirani pesimist

New Report

Close