Gdje je nestao "fitilj"? Tko je ukrao "upaljač"? [wink]
U rukama INGRA-e !
…neznam zašto sam moderiran, a samo sam komentirao ovo…
StAnte01
Jos 3 dana…
http://www.seebiz.eu/hr/t…oncesija-za-he,75581.html
"…20. maja biti poznat izvođač radova za izgradnju HE "Cijevna 1" koji će početi u septembru, piše Fokus."
Vidit cemo ko ce dobit ovo, Konstruktor ili STRABAG-INGRA…
Stojte mi dobro!
Nema ništa od toga posla jer je konkurencija toliko skinula cijenu i napravila od toga totalno neprofitabilan posao. To se zna već od ranije pa nebi trebalo biti iznenađenje osim za neupućene.
…i naveo sam da se počelo drukati i tako što se dobiveni posao proglašava promašajem i gubicima…zar je neki forumaš bolje upućen od ugovaratelja???…nadam se da će ovaj komentar proći…tako će neki pametan popljuvati i poslove u Alžiru i Arabiji…
Ova dionica što više pada to jača prodaja, a svi pričaju da kupuju!
Ajme kako sam nekoga usrećio kad sam je prošlu jesen oženio po 58 kn!
To i je cilj kupca !
INGRA je postavila dobre temelje za budućnost, a prije objave raznih poslovnih retzultata ili ugovora, svaki normalni kupac sada ruši cijenu .
To i je cilj kupca !
INGRA je postavila dobre temelje za budućnost, a prije objave raznih poslovnih retzultata ili ugovora, svaki normalni kupac sada ruši cijenu .
[/quote]
…moje mišljenje je da ovakvo mrcvarenje dionice može dovesti samo do odvlačenja potencijalnih kupaca, stabilnost i rast je ono što može privući ozbiljne ulagače…ovakvim načinom dobit ćemo samo hrpu malih špekulanata….
… [lol] …nema kupaca a ima prodavatelja…onda prodavatelji prodaju sami sebi ???…vidjeli kupci da ima ovaca pa čekaju da im same dođu na željeno mjesto…svaka čast za 58, još ako je bilo nekoliko tisućica onda dobro, i ako planiraš opet te tisućice vratiti onda razumijem druk …
mislim da prodane 944 dionice govore o tome da je prodaja zamrla.
cekaj da se spusti razina za jos kunu [undecid] obrana 35kn trpi velike gubitke….
… [lol] …nema kupaca a ima prodavatelja…onda prodavatelji prodaju sami sebi ???…vidjeli kupci da ima ovaca pa čekaju da im same dođu na željeno mjesto…svaka čast za 58, još ako je bilo nekoliko tisućica onda dobro, i ako planiraš opet te tisućice vratiti onda razumijem druk …
[/quote]
Bilo je par tisućica kupljenih po 39 kn i čisto riješeno na 58 kn, ove godine neću više kupovati Ingru pa nemam razloga za druk, a i kao da ja mogu našto promijeniti.
Trgujem ja Ingrom već dvije godine, lijepo se sjetiti trejdova u jesen 2008g 100 kn- 140kn, ali bilo je i pušinga.
Što se tiče poslovanja Ingra je bila odlična firma sve dok krize, od tada živa katastrofa. Od Igora stižu samo obećanja i laži, poslova nigdje na vidiku. Ova firma trenutno prodaje samo nadu!
A nada je k….!
To i je cilj kupca !
[/quote]
…moje mišljenje je da ovakvo mrcvarenje dionice može dovesti samo do odvlačenja potencijalnih kupaca, stabilnost i rast je ono što može privući ozbiljne ulagače…ovakvim načinom dobit ćemo samo hrpu malih špekulanata….
[/quote]
…odavno su tu, zar ne vidite…morati će špekulanti istresti još koju tisućicu ili po asku ili po bidu ako hoće pokrenuti nešto…
[/quote]
Bilo je par tisućica kupljenih po 39 kn i čisto riješeno na 58 kn, ove godine neću više kupovati Ingru pa nemam razloga za druk, a i kao da ja mogu našto promijeniti.
Trgujem ja Ingrom već dvije godine, lijepo se sjetiti trejdova u jesen 2008g 100 kn- 140kn, ali bilo je i pušinga.
Što se tiče poslovanja Ingra je bila odlična firma sve dok krize, od tada živa katastrofa. Od Igora stižu samo obećanja i laži, poslova nigdje na vidiku. Ova firma trenutno prodaje samo nadu!
A nada je k….!
[/quote]
…ipak ti ne vjerujem da ne želiš ponovo u Ingru…opet se ti nadaš lijepoj prodaji na preko 50-60 oko nove godine, samo što bi kupio po 30 ali ne ide pa pokušavaš drukom, ali ne ide…inače nisi toliko lud da gubiš dragocjeno vrijeme viseći na forumu Ingre ako nemaš planove sa njom…nisi jedini…
inverter
cekaj da se spusti razina za jos kunu undecided obrana 35kn trpi velike gubitke….
…na 35 nije odbrana već krcanje…samo je malo ovih što daju vunu za bagatelu…i ja sam negdje blizu, čučim i čekam da me poklopi jeftina vuna…možda prođe…