DA, AL TO NIJE SVE!!!!!!!!!!!!!!
Toliko je malih navučeno na INGR-u, uf!!!!!
Što je najgore, većina misli da je 35,00 dno dna, pa nije ni na 1200 crobiju bila niže, nemože, neće, nesmije, neće dat fondovi,…..i.e.
OPREZ
PS povremeni sam dioničar INGRE
…me neeee, nije to to…u igri je stečaj…tada neće biti 30 ili 25, biti će po 1 kn…ali nitko je neće htjeti…iz te perspektive ovo je bogatstvo…no tragično je to što će i sve druge dionice biti po 1 kn…hmm ali to tada neće biti tragično jer će i keshhhhh biti bezvrijedan, hee, svojim milijunčićem će se moći potpaliti vatrica za malo se ugrijati…i što tada, što će biti na cijeni??? hmm, malo tko se priprema za taj scenarij…u što danas ulagati da bi tada vrijedilo???…malo tko ulaže u to???…tko ulaže blago njemu…ulažite u SIGURNU budućnost, ostalo je samo igra koju netko plati skuplje netko jeftinije a nekada se i ne plati…ali igra uskoro prestaje…
Za sada je Ingri jedini plus što je pala daleko više od svih u sektoru.
Ako se uskoro ne dobiju novi kvelitetni poslovi ovi argumenti
neće držat vodu ni na 35 ni na 30kn.
Što znači lova od najma Arene u budućnosti kada novac za investicije treba sada.
…čitajte malo što Ingra već radi…čitajte koliki su osnovni troškovi…čak i da ne rade ništa imaju za te male osnovne troškove i to za duži period…a po vama bi trebala pasti na kunu u idućih 10-ak mjeseci ako nema nekog veeelikog posla…no razumijem , druk je druk…samo naprijed…
Igra je prestala danas. [rolleyes]Sutra novi "job"! [cool]
Jos 3 dana…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/rs-neuspjesno-cak-dvije-trecine-koncesija-za-he,75581.html
"…20. maja biti poznat izvođač radova za izgradnju HE "Cijevna 1" koji će početi u septembru, piše Fokus."
Vidit cemo ko ce dobit ovo, Konstruktor ili STRABAG-INGRA…
Stojte mi dobro!
Ingra d.d. – uvrštenje 12. tranše komercijalnih zapisa
Ovdje upišite svoj komentar…
Ingra d.d. – uvrštenje 12. tranše komercijalnih zapisa
Koliko je još tranši ingri ostalo za isplatiti?
Tj. Koliko ih je od12 već zatvoreno?
Pala knjiga na dva slova? Ja iz clanka skuzio da ih se natjece 47?
"BANJA LUKA – Od 107 ugovora koje je Vlada RS potpisala sa 47 koncesionara o izgradnji malih hidroelektrana na slivovima rijeka Vrbas, Bosna i Drina, do sada je …"
Imam ingru, pa ne moj mislit da je provokaija.
Jos 3 dana…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/rs-neuspjesno-cak-dvije-trecine-koncesija-za-he,75581.html
"…20. maja biti poznat izvođač radova za izgradnju HE "Cijevna 1" koji će početi u septembru, piše Fokus."
Stojte mi dobro!
Nema ništa od toga posla jer je konkurencija toliko skinula cijenu i napravila od toga totalno neprofitabilan posao. To se zna već od ranije pa nebi trebalo biti iznenađenje osim za neupućene.
Ipak je u Alžiru puno unosnije i likvidnije i ne treba gubiti vrijeme i novac na natezanje sa neupućenim skandinavcima koji će izabravši najjeftiniju ponudu pojesti go….. i na teži način če proći školu poslovanja sa balkancima. Svaka škola se plaća a ova će biti posebno skupa kad im je bitnija cijena a ne iskustvo i reference. Toliko o tome.
Gdje je nestao "fitilj"? Tko je ukrao "upaljač"? [wink]