INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Filija, Ingru nitko ne ruši, srušila se sama…

Mislim, imam dosta Ingre, ali volio bih da nemam, gadna greška, sada mi preostaje samo čekati [embarass]

Mislim da je granica 35 ……dno sada ……i da ekipa ipak neće dozvoliti dalje ruiniranje ….nije nikom u interesu …
dionica je na 8,5 % od ATH …..može ona teoretski i na 7,5 % i 6,5 % ali neće …..
sad ulažu hrabri ….vizionari ,.. neznam možda i kockari …..bumo vidli …kak vele slijepci …..

ATH (16.10.07) prosj. cijena 410,11 kn
ATL (1-17.08.05) prosj. cijena 12,67 kn
———————————————–
trenutna (17.05.10) prosj. cijena 35,12 kn
ili ATH-91,43% tj. ATL+177,19%

po ovome netko je mozda jos uvijek u debelom plusu od 177,19% i na ovim razinama…

Optimist - loše informirani pesimist

Banke su pri kraju s ostavrenim dobitima u protekle 2 godine i moraju početi smanjivati kamate i uvijete, država je u petak smanjila davanja na komunalije za 22%, a INGRA je izvršila preustroj društva ka pozitivnoj ofenzivi ! [smiley]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

…ništa strašno danas…pogledajte druge dionice…npr DLKV koji je prije 2 tjedna bio 388 a sada 348…dakle na Ingri se ne događa ništa neobično…svi su u svijetu u padu pa je to refleks…ali naravno koristi se za kupovinu…neznam zašto još nije sjeo HT divid. išao bi u shop???

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

znate li koje su to dionice na ZSE s najvecim padom od 16.10.07. tj. od ATH do danas…

1. HGSP-R-A -95,63% 12.10.2007 … sa 167,15% rastom prosjecnog prometa
2. DKVS-R-A -94,98% 16.10.2007 … sa 70,17% padom prosjecnog prometa
3. ELPR-R-A -93,28% 16.10.2007 … sa 97,21% padom prosjecnog prometa
4. VDKT-R-A -92,69% 16.10.2007 … sa 89,91% padom prosjecnog prometa
5. INGR-R-A -91,41% 16.10.2007 … sa 93,99% padom prosjecnog prometa
6. …

lijepo drustvance, nema sta…a po tome da imasmo pad sa ATH kao HGSP od -95,63% bili bismo danas vec na 17,92kn ili sto je 41,4% od ATL a sto znaci mozda jos uvijek i tada nekom u plusu…

Mislim da je granica 35 ……dno sada ……i da ekipa ipak neće dozvoliti dalje ruiniranje ….nije nikom u interesu …ni OMF ni firmama u top 10 ni malim vlasnicima …..top 10 ne prodaje …evidentno je to već mjesecima …dapaće dokupuljuje njihov kid iz njemačke ….
dionica je na 8,5 % od ATH …..može ona teoretski i na 7,5 % i 6,5 % ali neće …..što god se neko nadao …. s druge strane kolege imate povjesnu priliku ….kupovati u rupi novog investicijskog ciklusa …svi su hrabri kad je ekspanzija ….ali sada ..kad je totalna frka …kad je najgore ??!!…
sad ulažu hrabri ….vizionari ,.. neznam možda i kockari …..bumo vidli …kak vele slijepci …..

…nije u pitanju odbrana 35 već krcanje po izuzetno povoljnoj cijeni…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Pojedinci već tjednima "trube" o rušenju INGRE ispod 35, a ona, ni da bi.
U stvrarnosti ako se to i dogodi, onda će te imati IGH, HIDRE, TEHNIKE I VIJADUKTA za daleko veću bagatelu. A ako Crobex kojim slučajem krene u zelenilo, prva koja će narasti od građevinara je upravo INGR-a. Pa sada tko voli neka izvoli birati što će od ponuđenih građevinara kupovati! [yawn]

Komparacija INGRA-IGH
INGRA – dionica ispod nominalne, vlasnička struktura bez većinskog vlasnika, 1 vlasnik iza skrivenog skrbničkog računa ( potencijalni rizični špekulant ), u prvih 10 nalazi se i dvije velike građ. Tvrtke ( Tehnika i Hidroelektra, Mirovinski fondovi drže 13,6 % tvrtke ili najveći vlasnici ), tvrtka je konsolidirana
IGH – dionica 6,5 puta veća od nominalne, vlasnička struktura bez većinskog vlasnika, 5 vlasnika iza skrivenog skrbničkog računa ( potencijalni rizični špekulanti ), Mirovinski fond drži 1,24 % tvrtke ili, tvrtka živi na staroj slavi.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

a sto kada bi se radila usporedba ingre s padom za isti postotak s onima sa najvisim padom…

1. HGSP-R-A -95,63% od 12.10.2007 … za isti % ingra bi tada bila na 17,92kn
2. DKVS-R-A -94,98% od 16.10.2007 … za isti % ingra bi tada bila na 20,58kn
3. ELPR-R-A -93,28% od 16.10.2007 … za isti % ingra bi tada bila na 27,56kn
4. VDKT-R-A -92,69% od 16.10.2007 … za isti % ingra bi tada bila na 29,97kn
5. INGR-R-A -91,41% od 16.10.2007 … a ingra se trenutno nalazi prosj. na 35,22kn
6. …

Komparacija INGRA-IGH
INGRA – dionica ispod nominalne, vlasnička struktura bez većinskog vlasnika, 1 vlasnik iza skrivenog skrbničkog računa ( potencijalni rizični špekulant ), u prvih 10 nalazi se i dvije velike građ. Tvrtke ( Tehnika i Hidroelektra, Mirovinski fondovi drže 13,6 % tvrtke ili najveći vlasnici ), tvrtka je konsolidirana
IGH – dionica 6,5 puta veća od nominalne, vlasnička struktura bez većinskog vlasnika, 5 vlasnika iza skrivenog skrbničkog računa ( potencijalni rizični špekulanti ), Mirovinski fond drži 1,24 % tvrtke ili, tvrtka živi na staroj slavi.

Odlična usporedba, sigurno nitko nije o Ingri razmišljao na taj način! [thumbsup]

Još bi nadodao da Ingra konkurira na tenderima vrijednosti 900 mil Eur u Alžiru, a priča se da bi mogli konkurirati za gradnju prvog naselja na mjesecu oko kojeg će se graditi staza za F1 za koju će također konkurirati! [lol]

DA, AL TO NIJE SVE!!!!!!!!!!!!!!

Toliko je malih navučeno na INGR-u, uf!!!!!

Što je najgore, većina misli da je 35,00 dno dna, pa nije ni na 1200 crobiju bila niže, nemože, neće, nesmije, neće dat fondovi,…..i.e.

OPREZ

PS povremeni sam dioničar INGRE

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Komparacija INGRA-IGH

Odlična usporedba, sigurno nitko nije o Ingri razmišljao na taj način! [thumbsup]

Još bi nadodao da Ingra konkurira na tenderima vrijednosti 900 mil Eur u Alžiru, a priča se da bi mogli konkurirati za gradnju prvog naselja na mjesecu oko kojeg će se graditi staza za F1 za koju će također konkurirati! [lol]
[/quote]
To je zato kolega Antiša …što nam je ubuduće samo NEBO granica !!!

New Report

Close