INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijena od 30kn je samo pitanje vremena,možda već ovaj tjedan

po kojim to parametrima zaključuješ? Ako imaš neke informacije volio bi da daš neki link jer to je fini pad od 5 Kn, što je na našoj razini fini postotak….

Iako posjedujem dionicu i trenutačno sam u finom gubitku i dalje vjerujem da će to okrenut smjer(možda griješim ali vrijeme sve pokaže)
…ima ipak nekoliko stvari koje su me jako razočarale kod Ingre
1.Dopuštanje da se cijena manipulira a da uprava ne mrdne prstom radi toga.
2.Odnosi sa javnošću,prvenstveno dioničarima i investitorima.
3.Web stranica koja sadrži fotografije stare 40 godina, promo materijali, marketing…ljudi moji reklame danas znače jako puno…ps(koji k radi popis poslova koji su u tijeku na dnu stranice????)
4.Slabi poslovni potezi koji očito i dalje nedaju jasnu sliku kako iz ove krize van.
5.Nemogućnost naplate dugova(Holding i dalje dužan za Arenu……)
6.Kratkoročne obveze i dalje nisu do kraja pokrivene.

To su neki od problema,no ima i dobrih stvari a njih sam naveo u popisu poslova koji su u tijeku…

Ingra ima perspektivu ali samo ako počme odklanjat probleme i to odmah…inače će to loše završit…po mene a i mnoge druge dioničare….

@kufa1
medju prvih 10 nitko nije u posjedu 1 000 000 dionica ingre…ali se vec ni mjesecima ne mijenja stanje na racunima…znaci da ova nazovi panika nastaje onda samo s racuna onih ispod prvih 10…

1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. PBZ D.D. 475.461 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 204.545 2,73 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. GREGUŠ VJEKOSLAV 91.500 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 46,48

Optimist - loše informirani pesimist

amilo, pitanje je bilo hipotetičko

@mirjan:
Kažeš da premalo rade na odnosu sa investitorima. Ja tvrdim da oni dovoljno rade na odnosima sa investitorima, možda čak i previše. Problem je u tome što su oni do sada u svojim objavama ukazivali isključivo na pozitivne stvari. Isključivo.
Nitko vama investitorima nije npr. rekao da je Marovo već bilo pred stečajem u trenutku kad ga je Ingra preuzimala. I nitko nije objasnio taj poslovni potez.

Da mi je znati tko to ruši Ingru. Di je sada Hanfa. Lopovi..
Evo još malo pa potpisan ugovor za xxx 000 000 čega li već, a Ingra na 34… Sramota…

Očito je da je bjelosvjetska masonerija, srbi i komunisti odlučili da srozaju Ingru na ove razine. Pad prihoda od 85 % u godinu dana, 0 prodanih stanova u Dubrovniku i na Srebrenjaku, 0 potpisanih ugovora, uprava koja priča čas jedbno čas drugo, itd. itd., nemaju nikakve veze sa ovim padom već isključivo gore nevedeni… [thumbsup]

Ne znam za vas, ali ja sam najviše zarađivao na dionicama koje su nelogično padale.
Mogao bih reći: Ako želite zaraditi na burzi ne smije vas uplašiti tuđe nelogično postupanje, bez obzira koliko ono bilo snažno.

…e pa da i ja kažem nešto u što sigurno vjerujem…zašto vjerujem???…svojedobno sam od nekih na ovom forumu bio pozvan,kao i od jednog od uvaženih imena na ovom forumu, da budem dio kako sam ga ja nazvao konzorcija za dizanje-rušenje pojedine dionice…nisam na to pristao ali je očito da takve grupe djeluju na pojedinim dionicama u određeno vrijeme, naročito na onima sa niskim prometima-do cca 500 000kn dnevno…npr, 2-3 dioničara sa po cca 150-200 tisućica kuna u novcu ili dionicama može dogovorno raditi što im volja…a budući da vidimo kako je i na ovoj dionici likvidnost niska takva vrsta manipulacije,uz određene zarade je na veoma lagan način moguća…ako je netko od vas takođe bio pozvam u takav konzorcij neka mi se javi privat p…molim da mi nitko ne piše kako izmišljam i kako to nije moguće, jer sam to 100% doživio…o tome nisam prije htio pisati ali budući da su neki pretjerali u svojim licemjernim komentarima, pa da im otvorim oči koliko su pametni, jer i njih sutra može snaći isto na njihovoj dionici, osim ako nije HT-tu su veći igrači…pozz

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…0 prodanih stanova u Dubrovniku i na Srebrenjaku, 0 potpisanih ugovora…

http://www.ingra-nekretnine.com/
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9M4u8syZz2JGWNxCcDtEpA==.pdf
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ixSA3ctp19mzndtw7duKfg==.pdf

Optimist - loše informirani pesimist

@mirjan
:
Kažeš da premalo rade na odnosu sa investitorima. Ja tvrdim da oni dovoljno rade na odnosima sa investitorima, možda čak i previše. Problem je u tome što su oni do sada u svojim objavama ukazivali isključivo na pozitivne stvari. Isključivo.
Nitko vama investitorima nije npr. rekao da je Marovo već bilo pred stečajem u trenutku kad ga je Ingra preuzimala. I nitko nije objasnio taj poslovni potez.

Mavrovo – 360 građevinskih strojeva , licence i tržište za 7 milijuna €. Kako da to ne znate ?

@mirjan
:

Mavrovo – 360 građevinskih strojeva , licence i tržište za 7 milijuna €. Kako da to ne znate ?
[/quote]

Nemorate svakome takve stvari govoriti.

bit će bolje................

Mislim da je granica 35 ……dno sada ……i da ekipa ipak neće dozvoliti dalje ruiniranje ….nije nikom u interesu …ni OMF ni firmama u top 10 ni malim vlasnicima …..top 10 ne prodaje …evidentno je to već mjesecima …dapaće dokupuljuje njihov kid iz njemačke ….
dionica je na 8,5 % od ATH …..može ona teoretski i na 7,5 % i 6,5 % ali neće …..što god se neko nadao …. s druge strane kolege imate povjesnu priliku ….kupovati u rupi novog investicijskog ciklusa …svi su hrabri kad je ekspanzija ….ali sada ..kad je totalna frka …kad je najgore ??!!…
sad ulažu hrabri ….vizionari ,.. neznam možda i kockari …..bumo vidli …kak vele slijepci …..

A obveze? A Granit?

New Report

Close