INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaj se čudiš, pa to je bolje od bilo kakvog kockanja, diže adrenalin, a naši dežurni forumaši očito imaju puno vremena. a i dobro je da se tješimo u teškim trenucima. pa čemu inače prijatelji služe? a prijatelji smo, nismo li? usput, baš me zanima zašto nitko u svom profilu ne piše barem osnovne karakteristike tipa godine, spol, zanimanje i mjesto odakle se javlja. ako već ne i pravo ime. baš bi bilo zgodno tko nas tješi i s kim budemo slavili kada dođe taj dan. a doći će!!! [thumbsup]

…kad Ingra i CRObi dosegnu vrh vrhova ja ću ti napisati sve o sebi… [thumbsup]…znači 1-3 god…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…u borbi zlenih i crvenih titana pobijedili su zeleni, i to za prsa… [lol] … e a u Pon. u 10:00:01 naručujem da se netko iz konzorcija iskrca sve do 35 jer ću ga čekati, ako se nešto ne izjalovi…nemojte me razočarati… [cool]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Zadnja cijena s 1 dionicom, a ona od 34,82 sa 3 dionice. sve u svemu sve je to umjetno.

– vidim ovdje se još kupuje na veliko.
– kriza prošla 100%.
– od sada samo rast, brutalan.
– dok ne zarokću PIIGS.

I love this game!

Držim fige svim iskrenim optimistima na ovoj dionici, ali pošto sam ponosan vlasnik dionice
još od kad je bila preko 40 kn. taj za sada neopravdan optimizam već pomalo iritira.
Razumjem da ljudi trejdaju za sitne novce i drukaju već po potrebi, ali ovo ovdje više
zaista nije za čitanje.
Po dostupnim informacijama tu se već dugo vremena ništa ne događa i cijena u laganim
valićima sasvim logično pada jer novi poslovi najavljuju se samo na ovom forumu.
Do kada će cijena padati ne znam, a koliko vidim ni velika većina forumaša.
Zato dajte malo smanjite gas, pa s vremenom možda netko što konkretnije napiše.

Al se nekad dobro "jelo"! (Đorđe Balašević) [lol]

Samo promet na INGRI je bio veći od cijelog sadašnjeg na ZSE-u. Možda za koju godinu bude i neka "repriza" serije! [proud]

Al se nekad dobro "jelo"! (Đorđe Balašević) [lol]

al se drukalo tada..IDE TO NA 100 000 [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo nakon podužeg vremena vlasništva ovom presmješno podcijenjenom dionicom, odlucio sam se i ja registrirati pa da zajedno s vama uživam u komentarima o rastu ove dionice koja je na ovom dnu još cca 1-2 mjeseca a onda…..

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

-koji brutalan iskrcaj!

I love this crime!

U tim silnim milijunima leže "zatrpane" i naše buduće mirovine!
E da smo kupovali zlato u zadnjih 10 godina sada bismo pitali: "Pošto cijela INGR-a?"

Strpljen, spašen

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close