Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
bolje čerupat na 34,nego na 38. a možda bude bolje na 30,nego na 34…
a 45kn,moj filija to je 30% rasta od ove cijene…to polako postaje san…
…htio si možda reći san postaje java??? ma ja nemam sreće, izgleda da će do kraja dana ići preko 35 tako da u pon. ja neću stići kupiti po 35…a stiže mi dosta penez…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
Izađi ti ,prika, iz ovog
Prošeči do najbližeg parka (šume) i ostani u šetnji do predvečer.S vremena na vrijeme duboko diši.
Bit će sve u redu….. s vremenom.
[/quote]
…slažem se Dr.padre…dodao bi još samo 2 praxitena… [lol] …
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
onda, kad ćemo dobiti taj link o radovima?
Kakvi radovi, šta baljezgate bezveze…
formirane trupe obrane 35kn….
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
nekoga ste naljutili [lol]
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
kaj se čudiš, pa to je bolje od bilo kakvog kockanja, diže adrenalin, a naši dežurni forumaši očito imaju puno vremena. a i dobro je da se tješimo u teškim trenucima. pa čemu inače prijatelji služe? a prijatelji smo, nismo li? usput, baš me zanima zašto nitko u svom profilu ne piše barem osnovne karakteristike tipa godine, spol, zanimanje i mjesto odakle se javlja. ako već ne i pravo ime. baš bi bilo zgodno tko nas tješi i s kim budemo slavili kada dođe taj dan. a doći će!!! [thumbsup]
odkuda više crpite snagu da pišete više išta o ingri,a i o cjelokupnom našem crobex-u
Kakvo pitanje takav odgovor .
MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.