INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ne all inn,ono što je u tisku to ostaje..ali imam neki dobar felling baš za ingru..

Takav je bio i moj porfelj u 8mj. prošle godine i onda vlakić od cca 40%. Rješio Ingru na 58 kn i Tisak na 336 kn.

Sada sam ipak odlučio potražiti sreću negdje drugdje.

ingra je ko štafeta (baš ovih dana se nekad dodavala) ide od jednog do drugog i svatko sretan kad ju riješi jer ona nastavi gubiti kunu po kunu (što jednom mora prestati – možda baš sad) … a svi kad ju kupe misle da su baš oni super posao napravili i "kak neko može biti tak glup da to sad prodaje" … ja sam ju zadnje vrijeme skratio na cca. pola kroz nekakve poluuspješne trejdove (sveukupno minus), a i ova polovica kaj mi je ostala nije više na sigurnom kod mene … i dalje smatram da vrijedi puno više (i tamo će sigurno kroz neko vrijeme doći), ali mi smrdi da prošlo dno nije neka prepreka … tko izdrži bude dobro nagrađen ali ću ju rađe ponovo uzimat skuplje kad procijenim jer mi cijela situacija na burzi izgleda ko veliki vezir iznogud

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Malo manje kukanja a malo više razmišljanja. Ingra i još neke dionice služe kao balans ili ograničavač prikazivanja rasta prinosa fondova, posebno OMIF ova, dok s druge strane služi ekipi na po sistemu klackalice šiša ovčice. Kada npr. pumpaju HT s druge strane ruše npr. Ingru i tako anuliraju velike oscilacije indeksa koga kontroliraju i uštimavaju kako bi tehnički izgledao kako to njima odgovara. Ingra će početi rasti kada neke od sastavnica crobija počnu rušiti i tako više puta u krug što smo se imali priliku uvjeriti tijekom protekle dvije godine jako puno puta. Ovu smiješnu igru na ZSE može razbucati samo stranac sa svježom lovom koji će doći kad namiriše dovoljno krvi. Tada će i ekipa koja se igra sa svima nama na burzi ostati kratkih rukava i moći će samo pričati : " Što smo jamili jamil smo, više nema " te će našem dragom regulatoru zahvaliti na "odličnom " radu na kontrolirajnju trgovanja i spriječavanja manipulacija. Ovo je toliko smješno da je čak i Malus sa seebiza shvatio o čemu se radi

Smiješno rušenje CROBEX-a deset sekundi prije kraja trgovine

http://www.seebiz.eu/hr/burze/smijesno-rusenje-crobex-a-deset-sekundi-prije-kraja-trgovine,77707.html

Imate vremena kupovati. Sad već da se vrati na 40kn treba 15%
A neki ovdje kupuju svaki dan. Al mislim da i ne spavaju noću. Ko je uzeo na 40 par tisuća već je u poštenom minusu. Al ovdje nitko to neće priznat.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

[
Malo manje kukanja a malo više razmišljanja. Ingra i još neke dionice služe kao balans ili ograničavač prikazivanja rasta prinosa fondova, posebno OMIF ova, dok s druge strane služi ekipi na po sistemu klackalice šiša ovčice. Kada npr. pumpaju HT s druge strane ruše npr. Ingru i tako anuliraju velike oscilacije indeksa koga kontroliraju i uštimavaju kako bi tehnički izgledao kako to njima odgovara. Ingra će početi rasti kada neke od sastavnica crobija počnu rušiti i tako više puta u krug što smo se imali priliku uvjeriti tijekom protekle dvije godine jako puno puta. Ovu smiješnu igru na ZSE može razbucati samo stranac sa svježom lovom koji će doći kad namiriše dovoljno krvi. Tada će i ekipa koja se igra sa svima nama na burzi ostati kratkih rukava i moći će samo pričati : " Što smo jamili jamil smo, više nema " te će našem dragom regulatoru zahvaliti na "odličnom " radu na kontrolirajnju trgovanja i spriječavanja manipulacija. Ovo je toliko smješno da je čak i Malus sa seebiza shvatio o čemu se radi

Smiješno rušenje CROBEX-a deset sekundi prije kraja trgovine

http://www.seebiz.eu/hr/burze/smijesno-rusenje-crobex-a-deset-sekundi-prije-kraja-trgovine,77707.html
[/quote]

…na dobrom si putu-globalno…ali u ovom članku su zaboravili spomenuti i Ingru…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

A neki ovdje kupuju svaki dan. Al mislim da i ne spavaju noću. Ko je uzeo na 40 par tisuća već je u poštenom minusu. Al ovdje nitko to neće priznat.

…ti nemaš Ingru i to zato što si pametniji od nas…jedino me brine to što pišeš po forumu Ingre pa se bojim da bi mogao kupiti koju tisućicu…inače neznam zašto bi gubio vrijeme pišući o bezvrijednoj dionici…papaaaaaaa…

kolega filija vama svaka čast za izraženi trud i zalaganje. Moram primjetiti da ste ipak prognozu fulali. Postotak je ipak nešto manji i istreseno je puno manje. Nije da INGR-a ne vrijedi onoliko koliko vi priželjkujete, nego samo prati crobex-ov trend kao i većina dionica, zato i je crobex u minusu. E sada, dali je ingra u minusu radi crobexa ili je crobex radi ingre, dalo bi se raspravljati [rolleyes]

…kolega, zato i napisah da zamalo pogodih…ja ne priželjkujem pad već samo da još 2 dana ostane na 35 da ju kupim jer mi stiže svjež kapital…razumiješ?…

…ti nemaš Ingru i to zato što si pametniji od nas…jedino me brine to što pišeš po forumu Ingre pa se bojim da bi mogao kupiti koju tisućicu…inače neznam zašto bi gubio vrijeme pišući o bezvrijednoj dionici…papaaaaaaa…
[/quote]

kolega filija vama svaka čast za izraženi trud i zalaganje. Moram primjetiti da ste ipak prognozu fulali. Postotak je ipak nešto manji i istreseno je puno manje. Nije da INGR-a ne vrijedi onoliko koliko vi priželjkujete, nego samo prati crobex-ov trend kao i većina dionica, zato i je crobex u minusu. E sada, dali je ingra u minusu radi crobexa ili je crobex radi ingre, dalo bi se raspravljati [rolleyes]

…kolega, zato i napisah da zamalo pogodih…ja ne priželjkujem pad već samo da još 2 dana ostane na 35 da ju kupim jer mi stiže svjež kapital…razumiješ?…
[/quote]

Pa zašto onda nebi uzeo po 34?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

1.6. počinju radovi

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

12.05.10. | 15:52

sutra napokon ispod 35kn

Sutra 34.30

da niste jednojajcani….
imate vi kaj od tog drukanja ili vam je samo dosadno?
ja cu kupit na ovoj razini sto ti kazes ako padne..
a na kojoj ces ti?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

kolega filija, dobro kaže optimist, zašto ne priželjkujete pad na recimo 32? Imate priliku dokupiti i onda u ponedjeljak kada se novac dividinde počne slijevati u INGR-u ispadne da ste dionicu kupili debelo ispod cijene. Iskreno, ja se nadam da će danas dodatno pasti kako bih je mogao kupiti. [thumbsup]

1.6. počinju radovi

kakvi radovi? može link?

New Report

Close