Napad je poćeo, INGRA je u rukama bikova !
iako sam rekao da neću komentirat ovo je već presmiješno…o čemu pričaš???…koji napad,bikovi???
ma nemogu oni propasti nikako…jedino sto je vec par mjeseci tj. od N.G. izvedba dionice u Q-rcu…
mislio sam na natječaj za 6-7 malih hidrocentrala u bosni. ima li ko info o veličini vila u ičićima
"Naime, iako su potraživanja od kupaca za 200 milijuna kuna veća nego obveze, val nelikvidnosti koji čitavu zemlju polaganim koracima vraća u nesigurnu 2000. godinu mogao bi ugroziti postojeće planove Ingre i njihovo ostvarenje. Ipak, za slučaj ostvarenja tih najcrnjih prognoza Ingra može unovčiti dio imovine i tako doći do likvidnih sredstava (tvrtka posjeduje nekoliko zemljišta i građevinskih objekata koji su relativno lako utrživi, čak i u trenutačnoj situaciji)."
Napad je poćeo, INGRA je u rukama bikova
Pa je , s ovolko dionica i trenutnim stanjem , osjećam se ko bik …..koji gleda u crvenu krpu , nada se ko bik ….i nezna kaj ga čeka
Pa je , s ovolko dionica i trenutnim stanjem , osjećam se ko bik …..koji gleda u crvenu krpu , nada se ko bik ….i nezna kaj ga čeka
Ingra danas završava iznad 36, prestanite strahovati !
[/quote]
…ma koji strahovi…samo se budala boiji realnosti…realnost je da neidemo gore…čak je mguće da odemo koju kunu dolje…
…neka, kada je već tako neka je samo još par dana zadržavaju ispod 36…dok stignu svježi novci za kupiti još koju tisućicu za 35,xx… [thumbsup]…pola na bidu pola po asku…
mirjan,
pa imaš brončanu medalju, budi malo kulturniji, ja cijenim tvoje i mišljenje svih ovdje, a zaključke imam svoje koji mi ne dozvoljavaju da vrijeđanjem nekome obajsnim da se ne slažemo u mišljenju.
[/quote]
…ma koji strahovi…samo se budala boiji realnosti…realnost je da neidemo gore…čak je mguće da odemo koju kunu dolje…
[/quote]
ma naravno da nema straha …..zato je danas opet bio buy s bida!! ….
iako sam rekao da neću komentirat ovo je već presmiješno…o čemu pričaš???…koji napad,bikovi???
[/quote]
Nemoj komentirati, samo se ! [pray]
[/quote]
…čuj i meni je ovo uvreda za pamet kada za odgovor daješ ovo…istina je da nisam trebao tako reagirat ali komentari poput ovog su isto tako neprimjereni burzi…ako imaš informacije prosljedi ih ali ako daješ riješenje da se pomolimo jer dionica pada neznam što da ti kažem…možda da odemo na misu za Ingru i njen odbor?
…prognoza…u 15:59:55 će prosuti cca 380 kom. da bude 35,14… [yawn]…
[/quote]
Nemoj komentirati, samo se ! [pray]
[/quote]
…čuj i meni je ovo uvreda za pamet kada za odgovor daješ ovo…istina je da nisam trebao tako reagirat ali komentari poput ovog su isto tako neprimjereni burzi…ako imaš informacije prosljedi ih ali ako daješ riješenje da se pomolimo jer dionica pada neznam što da ti kažem…možda da odemo na misu za Ingru i njen odbor?
[/quote]
… [lol] …misu plaćaj u dionicama Ingre… [lol] …