U ćemu je problem, da li ste nervozni da toliko nepotrebnim informacija iznosite ?
[/quote]
i tko je sada ovdje nervozan… [shocked]
[/quote]
Onaj tko nezna da li bi kupio ili prodao, a ?
…EBRD i Hrvatska: Poduzetništvo, energetska učinkovitost, ceste, turizam i banke…dolazi baba s kolačima…
@loris–Onaj tko nezna da li bi kupio ili prodao, a ?
bit ce onda da niste jedini…
U ćemu je problem, da li ste nervozni da toliko nepotrebnim informacija iznosite ?
[/quote]
samo iznosim linkove koji možda utječu na cijenu dionice. kao što i ti komentiraš cijenu igh nakon što su definitivno izgubili cg. inače, potpuno se slažem s tobom u vezi igh, da je to prenapuhana dionica
@trinaest–inače, potpuno se slažem s tobom u vezi igh, da je to prenapuhana dionica
da, ali kako onda objasniti zasto se ta ‘prenapuhana dionica’ bolje drzi od ove podcijenjene…
@trinaest–inače, potpuno se slažem s tobom u vezi igh, da je to prenapuhana dionica
da, ali kako onda objasniti zasto se ta ‘prenapuhana dionica’ bolje drzi od ove podcijenjene…
mora da je stvar u politici i vezama i poznanstvima, i to što je drži značajan broj glavešina sa značajnom količinom dionica. što drugo?
@trinaest
ako uzmemo npr. da su mali dionicari zastupljeni u obje dionice te da se inace ponasaju po jednakom obrascu, jos uvijek nije nekako logicno da je onda ova dionica bas toliko podcijenjena u odnosu na onu drugu…a i ovu drzi takodjer znacajan broj ‘glavesina’ sa znacajnom kolicinom dionica…
…6800 dionica u 50 transakcija…136 dionica po transakciji…biće su se veliki iskrcavali… [lol] …smijurija od trgovanja na ovoj na burzi sa ogromnih 14 milja prometa…upola od jučer a i to je bilo ništa s obzirom na rast…uglavnom i dalje 0:0…pozz do sutra…
Oznaka__Valuta__Promet___Promjena
———————————————-
DLKV-R-A_HRK__328.004,70_-1,56%
IGH-R-A__HRK__126.063,32_-2,68%
VDKT-R-A_HRK__187.084,52_-3,84%
INGR-R-A_HRK__211.583,52_-3,85% ?!?
THNK-R-A_HRK__206.314,55_-4,37%
i dok mi jos uvijek struzemo o proslogodisnje dno ostali iz sektora su u prosjeku za 50% iznad tog istog dna…
Oznaka__Valuta__Promet___Promjena
———————————————-
DLKV-R-A_HRK__328.004,70_-1,56%
IGH-R-A__HRK__126.063,32_-2,68%
VDKT-R-A_HRK__187.084,52_-3,84%
INGR-R-A_HRK__211.583,52_-3,85% ?!?
THNK-R-A_HRK__206.314,55_-4,37%
i dok mi jos uvijek struzemo o proslogodisnje dno ostali iz sektora su u prosjeku za 50% iznad tog istog dna…
Eto, bar ćeš se moći hvaliti da si kupio na samom dnu ako ne ode niže.
evoi ja već 2 godine mjerkam di je dno ove dionice,pa nikako dokučit..probat ću sutra opet kupit ako bude oko 35 kn,možda ne bi bilo loše vidit kolika je stvarna knjigovodstvena vrijednost ove dionice…termoelektrane i hidrocentrale će se sigurno graditi,pitanje je samo tko će ih graditi,kao i stadion…ipak mislim da ingra neće propasti,uslijedit će novi ciklus koji jedino država može pokrenuti,a to se očekuje tek u idućj godini kad će država biti manje opterećena sa vraćanjem kredita,dakle iduća godina bi mogla donijeti preokret,samo je pitanje gdje je više to dno?