INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ovi spominju Libiju u poslovnom? Pa svi znamo da se tamo Ingra ima zabranu dolaska i bilo kakvih poslova..ah, plaćeni članci…

Ja ne znam. Daj to argumentiraj – nabaci link

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

nema tu linka nego su napravili sa podizvođačima nekvalitetne stanove tako da nisu više poželjni u libiji a niti se više tamo pojavljuju.

…Libija je priča za sebe…mnogi su građevinari tamo lijepo popušili zahvaljujući libijskim zakonima i nedorečenim ugovorima…ali to ti je bilo u doba Juge…svi koji su radili preko “zapadnjačkih” konzorcija nisu imali problema.Bilo je tu i tragičnih osobnih sudbina..da npr. nisu puštali radnika doma dok firma ne ispuni nekakve obveze koje su su si Libijci zamislili. Kakva je točno situacija danas ne znam, ali sigurno znam da se nije samo INGRA opekla u Libiji….[smiley3]

netko čisti na 38k.da bar sve do 40k počisti

Nece, mislim da je 38 neki limit jer ce dosta ljudi prodavati ono sto su kupili po 35 na 38,000.
Kratkorocno uzimanje malog profita, zasto ne.
Ispod toga nebi smjela ici prodaja jer se ne isplati ako si uzimao po 35.
Tko uhvati po 37 mislim da je napravio jako dobar posao..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

netko čisti na 38k.da bar sve do 40k počisti

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

…Libija je priča za sebe…mnogi su građevinari tamo lijepo popušili zahvaljujući libijskim zakonima i nedorečenim ugovorima…ali to ti je bilo u doba Juge…svi koji su radili preko “zapadnjačkih” konzorcija nisu imali problema.Bilo je tu i tragičnih osobnih sudbina..da npr. nisu puštali radnika doma dok firma ne ispuni nekakve obveze koje su su si Libijci zamislili. Kakva je točno situacija danas ne znam, ali sigurno znam da se nije samo INGRA opekla u Libiji….[smiley3]

u pravu si, ali ingra se nije opekla nego je zajebala cijelo naselje koje ne valja ništa. dakle, nije ovdje do libijaca i to nije bilo u doba juge nego prije nekoliko godina.

Cayman ne pričaj gluposti, nedavno su bili na natječaju u Libiji , nažalost nisu prošli posao je dobila jedna druga naša građevinska firma.
Bolje prokomentiraj ove viošemilijunske promete zadnjih dana i pakete koji su prošli.
U zadnjih 30 dana protrgovano je preko 30 miliona kuna, samo u zadnja 2 dana preko 20 miliona i to po prosječnoj cijeni od 38 000 kuna.
Netko je to lijepo zazidao i još uvijek zida.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nece, mislim da je 38 neki limit jer ce dosta ljudi prodavati ono sto su kupili po 35 na 38,000. Kratkorocno uzimanje malog profita, zasto ne. Ispod toga nebi smjela ici prodaja jer se ne isplati ako si uzimao po 35. Tko uhvati po 37 mislim da je napravio jako dobar posao..

Ali netko gadno ulazi , ogromni paketi prolate zadnjih dana, praktički Ingra drži ciejlu burzu sa svojim prometima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Cayman ne pričaj gluposti, nedavno su bili na natječaju u Libiji ,
nažalost nisu prošli posao je dobila jedna druga naša građevinska
firma.
Bolje prokomentiraj ove viošemilijunske promete zadnjih dana i pakete
koji su prošli.
U zadnjih 30 dana protrgovano je preko 30 miliona kuna, samo u zadnja 2
dana preko 20 miliona i to po prosječnoj cijeni od 38 000 kuna.
Netko je to lijepo zazidao i još uvijek zida.

Ne pričam o dionici Ingre nego o Ingri kao firmi koja u Libiji više nikad neće dobiti posao, a to da se javljaju mi je smiješno. Mogu biti sretni da nitko od njih nije ubijen zbog toga što su napravili. Nemoj pisati da pišem gluposti jer to pouzdano znam da tamo neće dobiti više na natječaju. Libija je za njih prekrižena.

Svaka škola se plaća, zato sada trebaju biti maksimalno oprezni i kvalitetni. Projekt Ilica je dobro ocjenjen, nadam se da će tako biti i dvorana i ostali projekti u tijeku.

blueman:

Nece, mislim da je 38 neki limit jer ce dosta ljudi prodavati ono sto su kupili po 35 na 38,000. Kratkorocno uzimanje malog profita, zasto ne. Ispod toga nebi smjela ici prodaja jer se ne isplati ako si uzimao po 35. Tko uhvati po 37 mislim da je napravio jako dobar posao..

Ali netko gadno ulazi , ogromni paketi prolate zadnjih dana, praktički Ingra drži ciejlu burzu sa svojim prometima.

Fondovi dodatno skupljaju i to veliki, naravno dodatno kada je i službeno dokapitalizacija odobrena , cijena od 38k je itekako povoljna za ulaz, a tome u prilog govore i prometi. Šteta što su radnici i neki investitori nestrpljivi i prodaju svoje pakete. Dionice prelaze u čvrste ruke što je sigurno dobro kako bi se cijena digla gore nakon završene dokapitalizacije i FI 2Q.

ngra je skupila 22,315 milijuna kuna prometa i time zasjela na drugo mjesto na ljestvici likvidnosti, a ujedno je i dionica s najvećim tjednim rastom cijene od 11,76 posto. Cijenu dionice je podigla najavljena dokapitalizacija koja je izglasana na glavnoj skupštini Ingre. Time je donesena odluka o dokapitalizaciji radi povećanja temeljnog kapitala na 100 milijuna kuna. Temeljni kapital povećat će se za dvadeset milijuna kuna. S deset najlikvidnijih dionica ostvareno je ukupno 143,285 milijuna kuna redovnog prometa što predstavlja 53,52 posto ukupnog tjednog dioničkog prometa.

New Report

Close