…točno sa zatvaranjem povlači se nekoliko naloga sa prodaje-od 36,34-36,57…kako je to moguće???…ali točno kada se zaključa status na burzi iz otvorenog u zatvoreno…TKO MOŽE TAKO MICATI NALOGE???
…točno sa zatvaranjem povlači se nekoliko naloga sa prodaje-od 36,34-36,57…kako je to moguće???…ali točno kada se zaključa status na burzi iz otvorenog u zatvoreno…TKO MOŽE TAKO MICATI NALOGE???
Dnevni nalozi….
tak rade na CEBI
🙂
vidim da je mnogima ovdje kapetan Nemo bio omiljeni lik. sad kad su odrasli i dalje imaju opsesiju traženja dna.
…da bi te ozbiljnije shvaćali samo nam još objasni što ti tražiš na INGRI…dno??? ili vrh??? [lol]…
Dnevni nalozi….
tak rade na CEBI
🙂
[/quote]
…O.K. imaš pravo, sad sam se sjetio te mogućnosti…HVALA…
danas ingra opet kontra svih, sa zadnjih 170 dionica u mali plusić 36,34. E pa Amilo mislim da sada možemo prestati proučavati TA. da dionica zaista ne vrijedi, do sada bi je sigurno spustili na 30 i to preko noći. i bolje da se drugi njome ne bave. biti će vremena i za to. pozdrav svim strpljivim ingrašima. [thumbsup]
mislim da je u pitanju da svi nalozi nisu prošli, naime ovaj koji je dao nalog na 36,34 vjerojatno je u zadnjim trenucima odustao od naloga ali mu je netko uhvatio ovih 23 komada, što je na kraju krajeva jednog sigurno koštalo previše 🙂 heheheh, meni iovako nije jasno kako se nekome da zafrkavati sa takvom sičom? Minimalna provizija im je daleko veča od one redovne kada bi nalozi imali neku težinu [smiley]
vidim da je mnogima ovdje kapetan Nemo bio omiljeni lik. sad kad su odrasli i dalje imaju opsesiju traženja dna.
…da bi te ozbiljnije shvaćali samo nam još objasni što ti tražiš na INGRI…dno??? ili vrh??? [lol]…
[/quote]
Pogledaj filija u gornji desni vrh ove stranice…pa češ vidjeti graf od 48,59 do 36,26 , a da ne govorimo godine prije [lol]
KOMPJUTER….kad ćete shvatiti [rolleyes]
šta sutra bumo opet mi u zeleno ili kaj?
???
sutra minus 2% sigurno ako ne i više si vidio šta se dešava u svijetu
navodno je tip SLUČAJNO stavio nalog na prodaju od milijardu a ne milion nečega. pa krenula panika.
previše je meni tu slučajnosti zadnjih par godina. sutra na početku dana veselje. usudim se pretpostaviti da bi sutra ipak na kraju dana mogli u plus na krilima vijesti da vlada ipak nešto radi.
navodno ….. [lol] slucajno [lol]
i pobrisao ljudima Stop losseve pa se vratilo na pocetnu poziciju
citam komentare…da ne povjerujes…
svi se prave ludi…kompjuter…ovo i ono….
niko ne govori ko je to zadao nalog…
na forexu grafovi nenormalni….eur/usd…150 pipa u 5 sec…
pa natrag na pocetnu poziciju
ma bedastoce….