INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko se ovdje, cini se, lijepo zahebava sa zivcima malih dionicara…a hoce li ovi izdrzati i sutra…po svemu sudeci moglo bi to jos i sutra lijepo potegnuti…

Optimist - loše informirani pesimist

zatvorimo li danas ispod 36, a kako trenutno stojimo nije i nerealno, sutra bi opet moglo biti tko zadnji magarac…no jos je tu pun sat do zatvaranja pa treba pricekati i vidjeti sto ce se dogoditi…

…promet 77 tisućica…sića…nemajte brige…samo neka prodaju, spreman sam na svim razinama… [thumbsup]…provavat ćemo mi njima iznad 60…izgleda nevjerovatno, ali i 36 je bilo nevjerovatno pa za nekoliko mjeseci je došlo sa 420 na 36…sve je moguće…ovo je balkanska špekulativna trgovina… [smiley]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

pa i nisam baš , ako naraste s 36 za 50% to je 54 kn [lol] . kvar ti je ozbiljniji nego što sam mislio [lol] , mijenjaj pod hitno . ajd sad mi je herc na mjestu već sam se zabrino kako to da su svi u plusu po parsto % [lol] .

Bravo lumenu rast s 36+36,1%=49 kn tih 36, 1 je bilo prije nego što je ovaj zadnji proda SADA TI JE 36 pa računaj… [lol] [lol] [lol]

Inače ova dionica je sitno korigirana , pa ljudi gledaju u 5% +,- [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

@vulkan11
– kolega koji je minus registriran pri prodaji?

Minus puno manji nego bi bio danas, a još manji sutra…pa prešli u dividendu za koji dan + 10%, pa kad se to potravi za par mjeseci, eto me nazad Vi čete biti nešto niže, ako ne bude kolaps ko u Grčoj [kiss]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

vulkan11—Bravo lumenu rast s 36+36,1%=49 kn
…od kuda sad izvuče 36,1%… [lol] …

@vulkan11
– kolega koji je minus registriran pri prodaji?

Minus puno manji nego bi bio danas, a još manji sutra…pa prešli u dividendu za koji dan + 10%, pa kad se to potravi za par mjeseci, eto me nazad Vi čete biti nešto niže, ako ne bude kolaps ko u Grčoj [kiss]
[/quote]

…vidiš da te hvata veća panika kad si izašao, jer se bojiš da će rasti a ti u keshu, nego kad si u dionicama a malo padaju…

e ako nije sada potvrdjeno dno…onda, jel ovo dno, yes… [tongue]

vidim da je mnogima ovdje kapetan Nemo bio omiljeni lik. sad kad su odrasli i dalje imaju opsesiju traženja dna.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Omiljeni lik im je – kapetan Nemam.

eto, danasnjim zatvaranjem iznad 36 i definitivno potvrdjeno dno, znaci od sutra samo prema gore…

Opet zatvaramo u plusu i iznad prosječne! [proud] [shocked] [rolleyes] [thumbsup]

New Report

Close