INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iskreno, iz teksta nigdje nije vidljivo da otpada, osim što grad Zagreb ne želi dati jamstva. Po meni, Ingra se postavila odlično, maksimalno profesionalno i ne odstupa ni pedalj od svog stajališta. Bolje ne dobiti EP u Areni nego izložiti se riziku poslovnog gubitka. Zagreb bi se dičio tuđim perjem.

što bi ingra dobila ili izgubila kad bi morala prenamjenjivati arenu odnosno kada ne bi bilo prvenstva u areni. to je jedino bitno. i meni se čini da ništa nije gotovo i da će se u priču morati umiješati i Jadranka. ova ideja s proširenjem osiguranja sigurno nije loša, dapače. ipak trebamo razmisliti što to sve skupa znači za cijenu dionice

što bi ingra dobila ili izgubila kad bi morala prenamjenjivati arenu odnosno kada ne bi bilo prvenstva u areni. to je jedino bitno. i meni se čini da ništa nije gotovo i da će se u priču morati umiješati i Jadranka. ova ideja s proširenjem osiguranja sigurno nije loša, dapače. ipak trebamo razmisliti što to sve skupa znači za cijenu dionice

Dobila bi možda malo više popularnosti i nove poslove u Areni, ali to nije osn. posao INGRA-e i takovi poslovi joj ne nose dobitak, ali ni gubitak .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Iskreno, iz teksta nigdje nije vidljivo da otpada, osim što grad Zagreb ne želi dati jamstva. Po meni, Ingra se postavila odlično, maksimalno profesionalno i ne odstupa ni pedalj od svog stajališta. Bolje ne dobiti EP u Areni nego izložiti se riziku poslovnog gubitka. Zagreb bi se dičio tuđim perjem.

Ispekli su zanat sa Bandićem prvo penezi pa organizacija a ne da se desi ono što je bilo pri organizaciji rukometnog prvenstva Rekli dvorana dobra sve ok a kad je prvenstvo bilo gotovo nema dozvole za dvoranu Firma se još nije oporavila od troškova Sada je došlo vrijeme da to neko plati Nije to nečija prčija Treba uzet lovu prvenstvo neme di bit već u Areni

dobila bi novu vrstu polivalentnosti, za badava. Mislim da je to čist ok.

Pa u tome i je fora, treba posao dobro naplatiti. Znate kako se kaže, tko jači taj kači.

Ja isto tako mislim,ne vidim u cemu je frka oko cijelog EP.Pa ne ovisi buducnost ingre o tome.
Uopce se ne bih s tim zamarao,treba raditi prave poslove.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Evo od nove godine s 49-na 36 ili 50% manje!

Šta ako padne na 23…opet 50%…mislim da sljedi konačni udar….

…čini mi se da je netko već doživio konačni udar… [lol] …kolege su vam već objasnili a vi nikako da shvatite da vam druk ipak mora imati elemente istine…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

@vulkan11 – kolega koji je minus registriran pri prodaji?

Već su ih jednom "nasanjkali". Tko više normalan vjeruje Bandiću i njegovim obećanjima. Daj lovu sinko, pa ćemo onda graditi, ako treba i pista za helohoptere na vrhu arene, samo keša daj. [lol]

eto, prosla prva 4 sata danasnjeg trgovanja sa manje od 900 komada po prosjecnoj cijeni 36.44kn…
ma skuzili su ljudi…zasto prodavati sada po ovim cijenama kada ce uskoro doci do nove likvidnosti na trzistu od isplate HT-dividende, eto najavljeno za 17. ovog mjeseca…a to bi nas, ako nista spektakularno, barem moglo vratiti na razine do SMA50 (iliti zute linije na grafu) a koja je sve blize razini od 38kn…a sto znaci da bi mozda ovog puta moglo doci i do proboja iste…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

a neće doći samo likvidnost od ht-a, već će i ingra realizirati sindicirani kredit za neko vrlo kratko vrijeme. a svi kažu da se EP ne može igrati nigdje nego u areni, pa nam možda i to malo podigne rejting.

New Report

Close