pa i nisam baš , ako naraste s 36 za 50% to je 54 kn [lol] . kvar ti je ozbiljniji nego što sam mislio [lol] , mijenjaj pod hitno . ajd sad mi je herc na mjestu već sam se zabrino kako to da su svi u plusu po parsto % [lol] .
@vulkan11
ma di ste li samo nasli te podatke da je od NG pad od 50%…
a evo kako stoje stvari s ingrom:
31.12.2009.___40.48kn (prosjecna cijena)
05.05.2010.___36.24kn (prosjecna cijena)
————————————————–
znaci da je pad 10.47% a ne 50%…
MORA NARAST 11.7% a ne 50% DA NADOKNADI GUBITAK OD NOVE GODINE…
bit da onda ipak s vasim kalkicem nesto nije u redu… [lol]
DNO.
[cool]
Ako nekome još nije jasno da je ovo dno na ingri.
[lol]
Izvrsno se ponaša na žestokom korigiranju indeksa.
Možda napokon dočekamo taj rast ?
PS:
36 + 50% je = 36+18 = 54. LOOL !
[tongue]
Nemojmo samo zaboraviti da su za ovaj današnji rast odgovorni upravo dioničari koji su se napokon osvjestili i počeli prodavati po višim cijenama, što nije bio slučaj prethodnih dana. Još jednom apeliram da se ne prodaje po nižoj cijeni! Ako vas već uhvati panika ili vam trebaju novci, postavite si cijenu koja je trenutno na vrijednosti ili par lipa više, jer tako ne rušite vrijednost dionice… i ne brinite, kupac će prvi popustiti! Samo strpljenja! [thumbsup]
Joj ti grafovi…Nisam dugo na forumu,ali jos nisam vidio da je itko ista pogodio.
Da sada krene rasti dionica,javili bi se analiticari kako je neka crta probila kosi toranj u ne znam cemu i kojekakve gluposti i da zato raste.
Kako graf moze predvidjeti da cu ja kupiti ili prodati dionicu?
Bolje se uhvatite psihologije,vise ce vam koristiti u trgovanju.
Dobio si stotku od mene 😀
Ne treba Vam dionica Ingre za lijepu zaradu, imate i obveznicu po cijeni od 74,00. Uzmite obveznicu i još dobijete kamatu od 6,5% i za godinu i pol puni iznos, uloženo 74, povrat 109,75, postotke si sami računajte, vidim da Vas to zabavlja.
Pozdrav
P.s. čudi me da to sama Ingra ne počisti, mislim da joj se isplati. I da još nešto, postoji jedan mali rizik, a to je bankrot, ili nemogućnost isplate obveznica, ali to će se saznati 6.12.2011.
"INGRA je jedna od rijetkih zelenih točaka na današnjoj listi…"
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-srusen-i-sedmi-dan-zaredom%2c-na-2.100-bodova,76764.html
ATERPOLO
EP u Areni otpada jer Bandić Ingri ne želi dati jamstva teška 35 milijuna kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/ep-u-areni-otpada-jer-bandic-ingri-ne-zeli-dati-jamstva-teska-35-milijuna-kuna,76797.html
ATERPOLO
EP u Areni otpada jer Bandić Ingri ne želi dati jamstva teška 35 milijuna kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/ep-u-areni-otpada-jer-bandic-ingri-ne-zeli-dati-jamstva-teska-35-milijuna-kuna,76797.html
a evo sto se je pisalo jos u prosli petak…i sad dal je ovo i konacno…
"– Vaterpolsko prvenstvo u Areni apsolutno je izvedivo. To je pokazala naša studija utjecaja ugradnje bazena na mikroklimu dvorane, a potvrdila je i ocjena studije koju je donijela Hrvatska komora inženjera strojarstva. I u Ingri su prihvatili naše izračune i zapravo je sad problem samo u cijeni potrebnih preinaka i jamstava.
Dolazak na EP najavilo je već oko 500 Crnogoraca (uglavnom Bokelja), a veliki je interes i u ostalim susjednim zemljama: Italiji, Mađarskoj i Srbiji. Organizatori tih dana (od 29. kolovoza do 11. rujna) očekuju u Zagrebu oko 3000 gostiju. Grijeh bi bio sve te ljude i najbolje europske vaterpoliste izručiti prisavskim komarcima i mušicama!"