Napusti Vas jer napokon skužio da ste od 80% do 100% u INGR-i .
Koji nisu drže 20 % hgsp i dkvs i slične dionice, pa pa očekujem veliki pad …
Pozdrav najhrabrijima ili najblentav…. [bye]
neko od malo vecih ocito rasprodaje,,e sada je pitanje zasto???mozemo samo nagadjati i nadati se najboljem za sve
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/punta-skala-immo-exclusive-petrcane-naselje-s-50-vila,76749.html
…sada će netko reći da će ovo graditi Ingra…a možda i iii…neće…
Mogli bih danas jedini u crobex-u u zeleno [lol] [thumbsup]
Živi bili pa vidjeli…
jer ako ovo nije dno, kada svi debelo padaju a mi u zelenom, onda ne znam vise sto je… [thumbsup]
jer ako ovo nije dno, kada svi debelo padaju a mi u zelenom, onda ne znam vise sto je… [thumbsup]
[/quote]
amilo slažem se, a u vezi onih svojih grafova, daj im prišapni da krenu gore. usput, navodno u popisu malih dioničara ima puno žena, možda ovaj rezultat govori nešto u prilog ženske intuicije i smirenosti.
ja im se pridružujem. [smiley]
Sve u crvenom, a mi završili u plusu i to iznad prosječne cijene! Šta će tek biti kada "zazeleni"? [rolleyes]
Evo od nove godine s 49-na 36 ili 50% manje!
Šta ako padne na 23…opet 50%…mislim da sljedi konačni udar….
eto, doslo vrijeme da se ingra zeleni dok se drugi crvene…a sada bi ovo vec mogao biti i prvi nagovjestaj mozda i skore promjene trenda…samo da se situacija i na globalnom trzistu promjeni…stoga jos malo strpljenja…iliti strpljen spasen…(lp)
ingr-r-a___0.16%
——————–
hdel-r-a__-0.67%
CROBEX__-1.38%
igh-r-a___-2.53%
dlkv-r-a__-3.36%
thnk-r-a__-4.08%
vdkt-r-a__-4.33%
——————–
u privitku 1-mjesecni i 2-godisnji graf ingre…oscilatori su trenutno na razinama od kojih smo imali odbijanac u proslom padu…hoce i sada biti tako ili cemo krenuti prema jos nizim razinama vidljivim tek na 2-godisnjem grafu ?…a sve ce dakako i dalje ovisiti i trajanju negativnog naboja koji ce se prenositi sa svjetskih burzi…no ako ovo i nije bilo koncno dno a ono je onda vec sada vrlo blizu…(lp)
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/punta-skala-immo-exclusive-petrcane-naselje-s-50-vila,76749.html
…sada će netko reći da će ovo graditi Ingra…a možda i iii…neće…
nije možda nego sigurno neće , projekt punta skala je pri kraju , izvođači gortan i a3 . dio vila je već prodan i kapariran . za info jedna vila je prodana za 22 mil kn (cca 540 m2) .
prijatelju pokvaren ti kalkić [lol] da pad s 49 na 36 pa 50% [lol] a ja se čudim kad svi po forumu pišu da su u plusevima od 200 do 300% . biće su svi kupili kalk u istom dućanu [lol]
prijatelju pokvaren ti kalkić [lol] da pad s 49 na 36 pa 50% [lol] a ja se čudim kad svi po forumu pišu da su u plusevima od 200 do 300% . biće su svi kupili kalk u istom dućanu [lol]
[/quote]
Dobro kad ispravljaš netočne navode…treba NARAST 50% DA BI DOŠA S 36-49…jESI SAD ZADOVOLJAN..matematičaru. Mislim da su sad utješeni dioničari.
MORA NARAST 50% DA NDOKNADI GUBITAK OD NOVE GODINE… [bye]