STFACA @ pitanje hoce li sutra izdrzati 36kn?????? sutra smo na 38kn!
[thumbsup]
Zar nema nitko da PRODA ispod 36,50 ????
Juče se moglo kupovati jeftinije nego danas, a danas se može još uvijek jeftinije nego što će se moći sutra! [proud]
Juče se moglo kupovati jeftinije nego danas, a danas se može još uvijek jeftinije nego što će se moći sutra! [proud]
Jučer je napravljen promet od gotovo 700 tKn.a. Pad je bio manji od 2 %, a što znaći da je netko mogao zaraditi manje od 1%. Maknemo li paničare cca 30% prometa dobivamo 500 tKn-a krcanja portfelja u visini od 1 % ili 500 tKn.a za zaradu od 5.000 kn-a, a štetu je napravio od 50.000 kn-a za vremensko razdoblje u kojem će trajati opravak, a u odnosu na kamatu oročenoga novca !
u privitku trenutno stanje na TA…
a kako se jos uvijek nalazimo u padajucem kanalu, jos nije nista odluceno…
a 38 se ipak u ovom trenutku mozda cini i nedostizno…no sutra vec, tko zna…
u privitku trenutno stanje na TA…
a kako se jos uvijek nalazimo u padajucem kanalu, jos nije nista odluceno…
a 38 se ipak u ovom trenutku mozda cini i nedostizno…no sutra vec, tko zna…
…kolega, grafovi su priče za malu djecu koji treba prevesti žedne preko vode…ako ipak misliš da su pouzdani, hajde molim te vidi hoću li do 16 h prodati HT i ulupati cca 400 000 kn u INGRU??? javi mi da znam što ću napraviti, jer ako ću to učiniti dobro je da prije kupim koju po ovim cijenama pa da zaradim za burek viška… [rolleyes]…
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/porezna-reforma-proracun-ce-ostati-bez-1%2c5-milijardu%2c-a-gradani-bez-500-milijuna-kuna,76718.html
…ovo vam je novinarka računica-po njima svi gube…a gdje je onda novac??? tko je tu lud???
@filija
…kolega vidim da vas jos uvijek hebe neka nesigurnost to sto smo svakim danom sve nize…
…dajte se malo smirite i opustite…sto ste se toliko raskokodakali kao da ce to zadrzati ingru od daljnjeg pada…pa trziste ce valjda odluciti da li je bilo dosta ili se ide jos dolje…a grafovi su samo povijesni prikaz onoga sto se dosad dogadjalo…a da li su i koliko pouzdani procijenite sami…
…glede HT-a, nemam obicaj dijeliti nikome savjete tako da cete odluku ipak morati donijeti sami.
(lp)
Joj ti grafovi…Nisam dugo na forumu,ali jos nisam vidio da je itko ista pogodio.
Da sada krene rasti dionica,javili bi se analiticari kako je neka crta probila kosi toranj u ne znam cemu i kojekakve gluposti i da zato raste.
Kako graf moze predvidjeti da cu ja kupiti ili prodati dionicu?
Bolje se uhvatite psihologije,vise ce vam koristiti u trgovanju.
čudno ovo skakutanje iz minusa u plus.izgleda da se iz nekog razloga ne isplati to previše rušiti. Ili je nešto drugo u pitanju?