U kupnji na 36 i iznad ima stalno oko 7.000 dionica, netko fenomenalno puni portfelj.
da a neki prodaju,,ma stvarno mi nije jasno kakav mozak moras biti da sad prodajes,,ocito da nekome treba lova ili je nastupilo margin-call,,nemam pojma ali jebate kupi po 40 i sad prodaje????pa sta nije svima interes zaraditi???
da a neki prodaju,,ma stvarno mi nije jasno kakav mozak moras biti da sad prodajes,,ocito da nekome treba lova ili je nastupilo margin-call,,nemam pojma ali jebate kupi po 40 i sad prodaje????pa sta nije svima interes zaraditi???
[/quote]
vraga su kupili po 40, najvjerojatnije su dobili ili se uspaničili. zaista je glupo sada prodavati. kredit je ziher, a kad imaš love možeš i raditi.
[/quote]
A od koga bi onda mi kupovali? [proud]
…onda prodajte i veselite se crvenilu…osim ako već niste, što je realno…
[/quote]
jel’ kaj vas to jos uvijek kopka…malo smo nesigurni sto li ce biti sutra…vidi se da vas jos uvijek hebe onaj graf sa dva kanala…sto li ce biti sutra…hoce li izdrzati potpora na 36…i slicno…
Tonchi70@ nisam ti ja medjed…. [cool]
Nisi medvjed nego si MEĐED [lol]
Pardon nisi bio do jučer [lol]
Svi mi smo kad tadmede, a kad tad bikovi…
Al najčešče rogonje [lol]
Prvi put bez drukanja mislim da (iako je suta famozna srijeda) idemo gore..razlog
Danas je bio velik promet po lošim cijenama…večina drhtavih izišla…a da ruše cijenu dalje na 30 neznam jel ima smisla, jer logičnije da je dovedu na veči nivo pa spuste 20% ako je to cilj
Pozdrav
Kad je riječ o Areni Zagreb, Ingrine obveze za Arenu iznose još oko 40 milijuna kuna što je oko 5 posto ukupne vrijednosti projekta, a kazao je Lisjak, i na drugim su projektima slični omjeri neplaćenih obveza. Arenu, čija je knjigovodstvena vrijednost 105 milijuna eura (tržišna je nepoznata), zasad ne namjeravaju prodavati, no Lisjak je kazao: «Ako dođe ponuda s više tržišnog smisla sagledat ćemo je!» Inače, dosadašnje ponude nisu ih zadovoljile, a u nekima je pokazan interes za samo 20 ili 50 posto udjela u Areni.
[lol] [thumbsup]
Ovi koji sada prodaju ušli su špekulantski na kratke staze, očekivali brzi rast i pošto
nije išlo izašli s laganim minusom i sreću potražili drugdje.
Mi koji čekamo veću cijenu za izlaz nemamo se što ljutit nego čekat da se počne radit,
jer realno sama najava traženja kredita i nije neki mamac za investitore.
Neće INGRa propast, samo treba vremena, a tko misli da ima bolje pikove ide dalje.
Ova dionica uz ovakve dioničare nema baš svijetlu budićnost!
Bio je filija u pravu kad je rekao da su burekdžije… prodaju čim zarade 10 kn!
Jooj, jadni mi s njima! [cry]
STFACA @ pitanje hoce li sutra izdrzati 36kn?????? [undecid]