crnaguja @ necu vise diverzificirati…..1 dionica all in i gotovo…
Isti osjećaj kao sada, imao sam i prošle godine dok sam kupovao LEDO po 3500 kuna. Euforija koja graniči sa ludilom! [lol]
Od mene stotka za hrabrost…
Za mudrost ne znam, prije jedinica…
Ja 40% u ovome, al mi se tromjesečni izvještaj nikako ne sviđa, zvuči kao šala…
[/quote]
prije satira obzirom da ima 69 stranica i ismijava se nama malim dioničarima [lol]
13-zna li netko zbog čega onaj minus u 1Q i da li je naplaćen dug za arenu od grada u iznosu toga minusa?
…za arenu će tek dobiti i to više rata a dolaze i druge naplate do kraja 6 mj. …pa neka društvo čeka objavu 2Q… [thumbsup]…
Druže Filija, prihod i primitak nisu isto, prihod se evidentira nastankom poslovnog događaja ako i nije naplaćen, a primitak je kada dobiješ pare. Tako da mislim da prihod od Arene i nema previše veze, on je ukalkuliran, a čitavi iznos , 7.5 mil eura je malo veći od kamata plaćenih u 2009 ( 40 milona kuna). Mene ne brine gubitak od 71 million u 2009, već 21 milion kuna prihoda za 3 mjeseca, malo više od ćevapare u Bugojnu…
Tako da svijetla budućnost o kojoj pričaš i nije tako izvjesna, iako bih ja prvi volio da jest…
Ne bude li onih poslova u Alžiru, s obzirom da u Hrvatskoj ništa, biće belaja, vegetirati ćemo do daljnjega
[huh]
Isti osjećaj kao sada, imao sam i prošle godine dok sam kupovao LEDO po 3500 kuna. Euforija koja graniči sa ludilom! [lol]
Veliš, ili pukovnik ili pokojnik…
Ako tebi svane i meni će…
Svaka čast [thumbsup]
Od mene stotka za hrabrost…
Za mudrost ne znam, prije jedinica…
Ja 40% u ovome, al mi se tromjesečni izvještaj nikako ne sviđa, zvuči kao šala…
[/quote]
prije satira obzirom da ima 69 stranica i ismijava se nama malim dioničarima [lol]
[/quote]
Nije, 69 stranica ima godišnji i čak nije ni tako loš…
Al ovaj za Q1 je za kategoriju vjerovali ili ne, prihoda nigdi…
Al ovaj za Q1 je za kategoriju vjerovali ili ne, prihoda nigdi…
ajd procitajte jos jednom pa recite jel nepise da je u "prvom tromjesečju 2010. godine Ingra ostvarila ukupne konsolidirane prihode u iznosu od 30,74 milijuna kuna, dok je razdoblje završila s negativnim konsolidiranim rezultatom od 15,13 milijuna kuna."
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/XaTpjxNXsSW2rdjA9KGRlg==.pdf
Dividenda ht-a 17.05. oko 2,8 mlrd. kuna. Nek od toga 50% ide u dionice to je 1,4 mlrd. kuna. Nek od toga 1% ide u Ingru to je 14 mil. kuna. Dovoljno za rast od min. 20%. Do 14.05. ko je jamio ispod 37kn, jamio je.
Dividenda ht-a 17.05. oko 2,8 mlrd. kuna. Nek od toga 50% ide u dionice to je 1,4 mlrd. kuna. Nek od toga 1% ide u Ingru to je 14 mil. kuna. Dovoljno za rast od min. 20%. Do 14.05. ko je jamio ispod 37kn, jamio je.
[lol] [lol]
51% dividende HT-a ide Deutsche Telekomu tj. van iz države. Napravi novu računicu.
Hvala na asevima…
Ako meni, koji govorim da situacija i nije blistava sudeći po objavljenim FI, a i drugima koji to tvrde , budete davali kečeve, cijena INGR-R-A će rasti i dotrat ćete ingricu na 400 . Ali ako slučajno to zaboravite napraviti idemo na 32 i po kune [cry]
51% dividende HT-a ide Deutsche Telekomu tj. van iz države. Napravi novu računicu.
[/quote]
Može, Sve cifre : 2, i opet potpisujem sve. [smiley]