…ove izjave su u smjeru njegovog ponovnog vraćanja u prvih 10…samo što bi on jeftinije da prođe pa diže paniku…ko se upecao upecao…stara fora, par novih b…
Je, je kolega od silnog posla u Ingri odlučio čovjek trgovati dionicama pa druka da padne INGRA-R-A kunu jer vjeruje da će kada krene rasti zaraditi po dionici 80 + tu 1 kn [lol]
Uozbiljite se i pogledajte izvješća, ona govore više od tisuću riječi [bye]
[/quote]
…vjerujem da su izvješća dionica koje vi imate u plusu 50%…pa zar ima takvih??? A VIDIMO KAKO SE TRGUJE I ONIM DIONICAMA SA POZITIVNIM IZVJEŠĆIMA-SVE SU U CRVENILI PAR DANA…PREMA TOME, DA LI SE TRGUJE PO IZVJEŠĆIMA ILI PO ŠPEKULACIJAMA I NAVLAČENJIMA??? kolega budite malo realni…burza je špekulativno tržište, pogotovo ova balkanska…
Je li ima ovdje netko tko je kupovao po 66000,00 po staroj cijeni, a da nije poslije nikako prodavao, da nam samo opiše svoje osjećaje i svoja očekivanja u pogledu povratka uloženog? [rolleyes]
Ja sam, i baš ti hvala što si me podsjetio ! [thumbsup]
Je li ima ovdje netko tko je kupovao po 66000,00 po staroj cijeni, a da nije poslije nikako prodavao, da nam samo opiše svoje osjećaje i svoja očekivanja u pogledu povratka uloženog? [rolleyes]
Ti ko grom iz vedra neba, al moram priznati interesantno pitanje. Mislim da ako oni uspjevaju biti optimisti ja im se divim. Istina da je ta cijena isla /150 al svejedno.
previse se pise ovdje …neznam tko je nervozniji ….kupci ili imaoci??????? [undecid] ima li netko friski cd sa dionicarima???? mjenjam za star cca 20 dana??? moze na pm.
zna li netko zbog čega onaj minus u 1Q i da li je naplaćen dug za arenu od grada u iznosu toga minusa?
Ti ko grom iz vedra neba, al moram priznati interesantno pitanje. Mislim da ako oni uspjevaju biti optimisti ja im se divim. Istina da je ta cijena isla /150 al svejedno.
[/quote]
Bolje rečeno po sadašnjih 440 kuna! [cool]
Mi koji kupujemo po ovoj cijeni smo "samo" nekih 403 kune po dionici u prednosti. Sića! [thumbsup]
Pretpostavljam da je signal dat preko medija [angry]
13-zna li netko zbog čega onaj minus u 1Q i da li je naplaćen dug za arenu od grada u iznosu toga minusa?
…za arenu će tek dobiti i to više rata a dolaze i druge naplate do kraja 6 mj. …pa neka društvo čeka objavu 2Q… [thumbsup]…
mislite li da Kostrenčić lobira da ingra gradi autoput bar-boljare?
Sigurni smo, nevjerni TOMA !
Molio bih stanje naloga i K/P. Ja sam se stavio na prodaju na 55 ali mi ne prolazi. Molio bih pobjedu da mi javi kad će Ingra na 55, ali želim točno dan, a ne tjedan, i ne znam zašto više ne piše. Pa nije valjda opet prodao na dnu [undecid]