ne treba se previse zavaravati…to je realnost…moze sve zavrsit super a moze biti i jos svasta… pitanje je samo kome sada vjerovati…sjetite se samo neobjavljenog 4Q izvjesca i onog sto su tamo napisali te usporedite s objavljenim rezultatima…pa ima li to uopce smisla…a i koliko ih je vec ispalo iz prvih 10 sto sada sjede u NO, a takvim postupcima ulijevaju bas veliko povjerenje…po vidjenom na grafu i daljnjem kretanju cijene vidljivo je i koliko…i zato je vec vrijeme da dokazu suprotno te opet pocmu s kupovinom.(lp)
Ingra – posao u Iraku vrijedan 4,2 …
Ingri je odobren posao u Iraku vrijedan 4 milijuna 200 tisuća eura.
Je, je kolega od silnog posla u Ingri odlučio čovjek trgovati dionicama pa druka da padne INGRA-R-A kunu jer vjeruje da će kada krene rasti zaraditi po dionici 80 + tu 1 kn [lol]
Uozbiljite se i pogledajte izvješća, ona govore više od tisuću riječi [bye]
Ako tako računaš dobit onda ne znam što radiš na burzi.
[cool]
znat ce da je ispravno postupio…
[/quote]
-evo mog kritizera
-ali, izgleda da je i on prodao!!??
I love this game!
[/quote]
@ivana7 ili ivana1309
ovaj pad je ionako bio ocekivan, to znate i sami…
a glede prodaje nemojte si previse umisljati…(lp)
Je, je kolega od silnog posla u Ingri odlučio čovjek trgovati dionicama pa druka da padne INGRA-R-A kunu jer vjeruje da će kada krene rasti zaraditi po dionici 80 + tu 1 kn [lol]
Uozbiljite se i pogledajte izvješća, ona govore više od tisuću riječi [bye]
[cool]
[/quote]
Dajte prosvijetlite me … jer vidim da spominjete neku dobit … naučite me vašem sustavu računanja dobiti … možda je INGRA ostvarila fenomenalan rezultat ali mi to ne vidimo … pomagajte kolega… [undecid]
Medvedi su išli na ručak pa sve stoji, sada se može vidjeti da fond izlazi iz INGR-a, pitanje je samo koji fond ?
Idemo ovako. Početkom ožujka 2009. kad su svjetska financijska tržišta bila u Armagedon fazi, Ingra se tržila po min. 34kn. Nakon oporavka zadržavajući visoku volatilnost nije padala ispod 36kn. Dakle za nekoga za dugoročnijom ulagačkom perspektivom ulaz na ovim razinama je bargain, i ja mislim da smart money polako ulazi sa trocifrenim nalozima. Svaki dan par naloga po 500-800 dionica, u korist skrbničkih računa koji nisu u top 10, skupi se. Naravno, interes burek daytradera koji lipare sa nalozima od 150-200 dionica je na dnevnoj bazi, ali takvi su sreća svake brokerske kuće. Veliki promet – mala zarada, osim za brokersku kuću, oni svoju proviziju uredno uzmu. Good luck!
[cool]
[/quote]
Dajte prosvijetlite me … jer vidim da spominjete neku dobit … naučite me vašem sustavu računanja dobiti … možda je INGRA ostvarila fenomenalan rezultat ali mi to ne vidimo … pomagajte kolega… [undecid]
[/quote]
Možda vam bude jasnije što sam htio reći kad pročitate još jednom svoj post:
Ugodno trgovanje. [proud]
Je li ima ovdje netko tko je kupovao po 66000,00 po staroj cijeni, a da nije poslije nikako prodavao, da nam samo opiše svoje osjećaje i svoja očekivanja u pogledu povratka uloženog? [rolleyes]