INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel to ingra na 60kn, ne vidim dobro,nek mi pročita netko,od ovih sto se nisu makli cijeli vikend on monitora, jel 60kn ???

samo strpljivo bit će vam jeftino po 60kn kad krene
[/quote]
jel to krenulo???
[/quote]
JOŠ MALO! SAMOKONTROLA JE KLJUČ USPJEHA GOSPODO!

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/ingra-dobila-posao-u-iraku-vrije.aspx

Polako ljudi… Ceka nas duuuga stagnacija na ovim cijenama… Jos barem godinu dana.

Cijenu dionice moze podignuti samo strani ulagac, otkup vlastitih dionica ili ulazak fondova. I to tek kad izvjesca budu pozitivna.

Godisnje izvjesce je ok (minus od Marova su morali kad tad prikazat), ali malo zabrinjava prvi kvartal… Po prihodu ispada da nisu nista radili… Opet, dobro je da rashodi nisu bili preveliki.

Definitivno nam treba jedan pravi posao (objava potpisa ugovora za vojnu bolnicu u Alziru ili ove elektrane u Bosni). Je svi kazete da su to patke, ali ti natjecaji su odavno objavljeni… Ingra jos nije dobila te poslove, ali nije ih ni izgubila…

U Ingri do kraja… Izlazim na 250kn…:-)

I stvarno ne razumin ove sta prodaju. Pa na ovim cijenama smo svi u minusu i to je jedina istina! Strpite se bar do 50 kn.

Stojte mi dobro!

Kolega nekada se neki poslovi ne fakturiraju u određenom razdoblju kada vam to ne odogovara, već ih fakturirate u idućem razodblju i tako npr. prebacite plaćanje PDV-a u naredni period ili prikažete dobit ili gubitak ovisi o tome kako vam odgovara. Tako je i Ingra mogla sakriti prihode ako im je to bilo u interesu. Novca na računu im nije nedostajalo ( 12 miliona )

Jučer sam dobio info od prijatelja,od njegovog prijatelja prijatelj
mu je reko da ingra ide na 30kn

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Polako ljudi… Ceka nas duuuga stagnacija na ovim cijenama… Jos barem godinu dana.

Cijenu dionice moze podignuti samo strani ulagac, otkup vlastitih dionica ili ulazak fondova. I to tek kad izvjesca budu pozitivna.

Godisnje izvjesce je ok (minus od Marova su morali kad tad prikazat), ali malo zabrinjava prvi kvartal… Po prihodu ispada da nisu nista radili… Opet, dobro je da rashodi nisu bili preveliki.

…nažalost moram se složit sa ovim konstatacijama…izgleda da nas čeka stagnacija do danjeg…

jel od IZETA? [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

link [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

http://www.vecernji.hr/sport/vaterpolo/bukic-arena-je-kusnja-nase-vjerodostojnosti-clanak-134617
evo nešto o vaterpolu. danas je sastanak na kojem se donosi odluka. hoće li i ovo prvenstvo pozitivno ili negativno utjecati na dionicu? Komentari?

Ja sam dobio info iz liječničkih krugova da su ti prijatelji na Vrapču , vezani za krevet.

link [pray]
[/quote]
Link? A kad vidim prijatelja, pitat ću ga dal ima kakav link. Ma to mi je dao farukov sin damir. Navodno neki njegov drug s fakulteta ima tatu koji nešto zna.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Najtraženiji su studiji psihologija i građevina
http://www.vecernji.hr/vijesti/najtrazeniji-su-studiji-psihologija-gradevina-clanak-134855

bit ce posla i za jedne i za druge…

Optimist - loše informirani pesimist

Ne mogu ne primijetiti stanovitu nervozu ljudi koji na ovom topicu drukaju na dolje. Frka, a?

New Report

Close