INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako netko od hrvatskih građevinara ima dugoročnih šansi za oporavak, onda je to Ingra, jer ne ovisi o prenaplaćenim ugovorima s državnim i javnim poduzećima, već većinu prihoda generira na inozemnom tržištu. Pozdravljam povratak core businessu. Ovih dana sam si smanjio prosjek ulaza i pustit ću da se paca do 60kn, a trejdat ću samo manjom količinom, iz gušta.

izhgleda da vedri

ovdje toliko dugo već vedri da imam osjećaj da se Zemlja uopće ne rotira nego je cijelo vrijeme naša strana okrenuta prema suncu.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ovdje toliko dugo već vedri da imam osjećaj da se Zemlja uopće ne rotira nego je cijelo vrijeme naša strana okrenuta prema suncu.
[/quote]

To i objašnjava zašto smo tako sprženi.

…kolikooooo novih spisatelja na forumu Ingreeee…..eeee pa to je već nešto što veseliiii…ima potencijala za rast, biće prometa opet preko milje kn… [thumbsup]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

u privitku 2-godisnji graf ingre…
a takodjer i jedan savjet za one sa slabim srcem…ne otvarati ni u kojem slucaju!!!

Optimist - loše informirani pesimist

u privitku 2-godisnji graf ingre…
a takodjer i jedan savjet za one sa slabim srcem…ne otvarati ni u kojem slucaju!!!

ovo je bolje ne gledati , ne glede na stanje srca, ujedno svo ovo vrijeme pada dežurni drukeri pišu hvalospjeve o navedenoj dionici, mislim da su u ovom trenutku odredili novo dno na nekih 36 kn- pa da vidimo koliko će izdržati.

Antiša@ samo sam komentirao da si platio clanarinu…tj prodao s minusom pa zazivas 30kn da vratis gubitak….prosao sam te skole…nista zlonamjerno….

Nije ovo ni prva ni zadnja dionica koju sam prodao s minusom. To sam napravio čisto zbog proboja tehničke potpore prije dva mjeseca.
Ako će Ingra rasti nije mi problem ući skuplje, nemam ja nikakvog interesa da dionica pada na padu se ne može zaraditi. A nisam toliko ni glupast da mislim da ja mogu srušiti Ingru svojim pisanjem.
Razloga zašto pišem negativno je veliko razočaranje u firmu u koju sam donedavno vjerovao. Sva Igorova obećanja su bila laži, priča se o poslovima od 50-100 mil Eur, a dobijaju se mrvice o 4-5 mil.
Šta je on napravio za Ingru ove godine osim što je nametnuo nove obveze?

strpljen spašen!!!

Polako ljudi… Ceka nas duuuga stagnacija na ovim cijenama… Jos barem godinu dana.

Cijenu dionice moze podignuti samo strani ulagac, otkup vlastitih dionica ili ulazak fondova. I to tek kad izvjesca budu pozitivna.

Godisnje izvjesce je ok (minus od Marova su morali kad tad prikazat), ali malo zabrinjava prvi kvartal… Po prihodu ispada da nisu nista radili… Opet, dobro je da rashodi nisu bili preveliki.

Definitivno nam treba jedan pravi posao (objava potpisa ugovora za vojnu bolnicu u Alziru ili ove elektrane u Bosni). Je svi kazete da su to patke, ali ti natjecaji su odavno objavljeni… Ingra jos nije dobila te poslove, ali nije ih ni izgubila…

U Ingri do kraja… Izlazim na 250kn…:-)

I stvarno ne razumin ove sta prodaju. Pa na ovim cijenama smo svi u minusu i to je jedina istina! Strpite se bar do 50 kn.

Stojte mi dobro!

Desit će se još jedan "stampedo" do početka ljeta, kao i prošle godine. Umjetnost je iskočiti iz "krda" prije nove "provalije". Mislim da će to biti negdje početkom lipnja, jer za more treba imat keša!
Uskočiti nije problem, veći će problem biti odabrati pravi trenutak za "iskakanje"! [thumbsup]

e stvarno vise ne razumim ove sto ne razumiju one sta prodaju…a bit ce da svijet vise ne vjeruje nikome na pusta obecanja pa rezu gubitke…a eto sad i znaju da ce se desit jos jedan stampedo do pocetka ljeta…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

jel to ingra na 60kn, ne vidim dobro,nek mi pročita netko,od ovih sto se nisu makli cijeli vikend on monitora, jel 60kn ???

samo strpljivo bit će vam jeftino po 60kn kad krene
[/quote]
jel to krenulo???

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close